Blackloves kullanıcısının son içeriği

1. Blackloves

Yardım Cihaz kendini sıfırladı

Merhabalar, 8 aydır kullandığım mi 11 ultra cihazım sabah uyandığımda tüm hesaplardan çıkış yapmış ve tüm veriler silinmişti. Sadece uygulamalar yüklü duruyordu. Neden olur bu durum yardımcı olabilir misiniz ? Çok önemli fotoğraflarım vardı galeride gözükmüyor fakat dosya olarak baktığımda...
  2. Blackloves

Yardım Mi 11 Ultra Ters Sarj Sorunu

Hocam peki bu işlemi nerede yaptırdınız. çözüm olacak ise bende 47k direnç yaptırayım
  3. Blackloves

Hocam 1 gün çok rahat yetiyor 1680717895 Hocam peki kablosuz sarjda sorun var mıydı. Cihazın mi 11 ultra mi ?
  4. Blackloves

Miui 12.5.8 sürümünü kullanıyorum sıfır cihaz fakat ters sarj kullanmak istediğimde " ters sarj sırasında hata oluştu. Ters sarj kapatıldı " hatası alıyorum. Sürümle ilgili bir sorun olabilir mi ? Bilgisi olan var mıdır ?
  5. Blackloves

Rom Mi 10T - Mi10T Pro - K30S Ultra Global Romlar

Hocam çok teşekkür ederim. Fastboot yani mi flash ile attığımda hangi sürümden geçtiğimiz önemli değil demi twrp de ki gibi. Direk sıfırdan temiz kurulum yapacak 1656762358 Hocam konum Eskişehir diyor sizin de özelden iletişime geçme şansım varsa çok memnun olurum
  6. Blackloves

Rom Mi 10T - Mi10T Pro - K30S Ultra Global Romlar

Merhabalar mi 10T Pro cihaz için ekteki room var fakat google arama ekrani olan yani Yeşil arama ve rehber olan bir room ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz
  7. Blackloves

MIUI 11 [ Android 10 ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Stabil V11.0.8.0. QFKCNXM

Tekrar eski kullandığım. 20.3.26 beta sürümüne döndüm direk ekran kısmını kontrol ettim sorun yoktu fakat aradan zaman geçtikten sonra tekrar girdim bunda da geri atmaya başladı. Yardım edebilecek var mı bu konu ile ilgili ?
  8. Blackloves

MIUI 11 [ Android 10 ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Stabil V11.0.8.0. QFKCNXM

Şimdi temiz kurulum yaptım fakat ayarlardan ekran bölümüne tıkladığımda ana ekrana atıyor. Yapmam gereken farklı birşey var mı acaba ?
  9. Blackloves

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

MIUI_20.3.26_MiRoom_10.0_2 bende bunda memnundum ama masik güzel diye okudum denemek istiyorum ama karar veremedım. olmadı mıuı11 e geri döneceğim
  10. Blackloves

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

9t pro kullanıyorum MIUI 12 miroom 20.5.14 kurulu suan fakat şarj konusunda hiç memnun değilim. baya araştırdım ama sizce bu rooma geçmeli miyim_? Özellikle geceden sabaha çok fazla şarj tüketiyor totalde 4 saat ekran suresı verıyor
  11. Blackloves

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Şuan 9t pro cihazımda eu room 20.5.7 yüklü ama şarj tüketimi çok fazla geldi bana, öncesinde miroom mıuı11 20.3.26 kullanıyordum bunlardan hangisini daha iyi sizce ? 1589912241 Şuan 9t pro cihazımda eu room 20.5.7 yüklü ama şarj tüketimi çok fazla geldi bana, öncesinde miroom mıuı11 20.3.26...
  12. Blackloves

Yardım Tekrar başlama Sorunu

Tamamen cihazın emanet olmasından öyle telaşlandım. kendim de sizin forumda ki paylaşımınız ya 9tpro cihazıma miroom beta yükledim hiç sorun yaşamadım. bu seferlik böyle oldu yavaş yavaş öğreniyorum :)
  13. Blackloves

Tamamdır çok teşekkür ederim.
  14. Blackloves

tamam anladım kusura bakmayın da hani nerden indireceğim onu bilemedim o yüzden karıştı biraz kafam
Üst Alt