Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
8 aydır kullandığım mi 11 ultra cihazım sabah uyandığımda tüm hesaplardan çıkış yapmış ve tüm veriler silinmişti. Sadece uygulamalar yüklü duruyordu. Neden olur bu durum yardımcı olabilir misiniz ? Çok önemli fotoğraflarım vardı galeride gözükmüyor fakat dosya olarak baktığımda...
Miui 12.5.8 sürümünü kullanıyorum sıfır cihaz fakat ters sarj kullanmak istediğimde " ters sarj sırasında hata oluştu. Ters sarj kapatıldı " hatası alıyorum. Sürümle ilgili bir sorun olabilir mi ? Bilgisi olan var mıdır ?
Hocam çok teşekkür ederim. Fastboot yani mi flash ile attığımda hangi sürümden geçtiğimiz önemli değil demi twrp de ki gibi. Direk sıfırdan temiz kurulum yapacak
1656762358
Hocam konum Eskişehir diyor sizin de özelden iletişime geçme şansım varsa çok memnun olurum
Merhabalar mi 10T Pro cihaz için ekteki room var fakat google arama ekrani olan yani Yeşil arama ve rehber olan bir room ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz
Tekrar eski kullandığım. 20.3.26 beta sürümüne döndüm direk ekran kısmını kontrol ettim sorun yoktu fakat aradan zaman geçtikten sonra tekrar girdim bunda da geri atmaya başladı. Yardım edebilecek var mı bu konu ile ilgili ?
9t pro kullanıyorum MIUI 12 miroom 20.5.14 kurulu suan fakat şarj konusunda hiç memnun değilim. baya araştırdım ama sizce bu rooma geçmeli miyim_?
Özellikle geceden sabaha çok fazla şarj tüketiyor totalde 4 saat ekran suresı verıyor
Şuan 9t pro cihazımda eu room 20.5.7 yüklü ama şarj tüketimi çok fazla geldi bana, öncesinde miroom mıuı11 20.3.26 kullanıyordum bunlardan hangisini daha iyi sizce ?
1589912241
Şuan 9t pro cihazımda eu room 20.5.7 yüklü ama şarj tüketimi çok fazla geldi bana, öncesinde miroom mıuı11 20.3.26...
Tamamen cihazın emanet olmasından öyle telaşlandım. kendim de sizin forumda ki paylaşımınız ya 9tpro cihazıma miroom beta yükledim hiç sorun yaşamadım. bu seferlik böyle oldu yavaş yavaş öğreniyorum :)