Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
8 aydır kullandığım mi 11 ultra cihazım sabah uyandığımda tüm hesaplardan çıkış yapmış ve tüm veriler silinmişti. Sadece uygulamalar yüklü duruyordu. Neden olur bu durum yardımcı olabilir misiniz ? Çok önemli fotoğraflarım vardı galeride gözükmüyor fakat dosya olarak baktığımda...
Miui 12.5.8 sürümünü kullanıyorum sıfır cihaz fakat ters sarj kullanmak istediğimde " ters sarj sırasında hata oluştu. Ters sarj kapatıldı " hatası alıyorum. Sürümle ilgili bir sorun olabilir mi ? Bilgisi olan var mıdır ?
Mİ9SE Cihazım room değiştirdim miroom beta yukledım fakat mıuı12 miş ve turkçe yok diye 11 e geçecektim. Twrp yoktu ve tek tuşla twrp yükledim ama cihaz sürekli açılıp kappanıyor yardım eder misiniz lütfen. telefon numaramı da verıyım ordan yardım edersenız çok sevınırım.
Merhaba 9T Pro kullanıyorum. Sistem Başlatıcı güncellemesi sonrasında ana ekranda sola geçince hatta alıyorum. Guncellemeyi kaldırınca düzeliyor. Bu sorunu yaşayan var mı ? Global room kullanıyorum şuan.
Merhabalar. 9tpro kullaniyorum yeni aldim cihazi. Fakat boş ram 3 un uzerine çıkmıyor. Arkadaşımda note8 pro var cihaz full program dolu ama 4.5 civarinda boşluğu var. Sizlerde durum nasıl acaba ?