Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne yaptıysam olmadı maalesef vowifi simgesi var volte yok kafayı çizmemek elde değil :)))))) one plus 9 pro da çıkmıyor volte
1636019096
one plus 9 proda da ben aynı hatayı alıyorum vowifi etkin volte çalışmıyor yukarıda 4g+ bağlantı var tüm ayarlar tmm tek eksik VOLTE yazısı sırra kadem basmış...
ben de de aynı sorun var one plus 9 pro vodafone hattım
1635959367
merhaba ben de one plus 9 pro var iki gündür volte yazısını aktif edemedim vowifi aktif anlamadım gitti
1635959483
merhaba one plus 9 pro da işe yarr mı ben commercial ı remove yaptım ondan mı acaba açılmıyor volte vowifi aktif
AYNEN BEN DE DE SENDEKİ SORUN VAR BYTRABZONLU KARDEŞİMİZ DE ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA YAPMIŞ ADIM ADIM ANLATMIŞ BENDE SADECE VOWİFİ ÇIKIYOR VOLTE YOK VODAFONE DAN DA TEYİT ETTİM AÇIK VOLTE HİZMETİM ANLAYAMADIM KAYIT YAPTIRMADIM HENÜZ 10 GÜNLÜK CİHAZIM
MERHABA BENDE ONE PLUS 9 PRO VAR BYTRABZONLU KARDEŞİMİN FORUMDAKİ VOLTE AÇMA İŞLEMİNİ HARFİYEN UYGULAMAMA RAĞMEN BİR TÜRLÜ VOLTE YAZISI ÜSTTE YOK SADECE VOWİFİ AKTİF ANLAM VEREMİYORUM HERŞEY TMM TELEFONDAKİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM