Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. telefonun dokunmatiğinde problem yaşıyorum sürekli donuyor ve kapatma tuşuna basılı tutarak telefon yerinden başlatmam gerekiyor. Telefon Yeniden başlayınca sorun düzeliyor yazılımsal bir sıkıntı olabilir diye Global stabil yükledim format data yaparak fakat sorun...
Öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum.
Yaklaşık beş altı ay önce almış olduğumuz redmi Note 7 Pro telefon da sürekli karşı tarafa ses gitmemesi Sesimin kesik kesik gitmesi gibi bir sorun yaşıyoruz. Kullanmış olduğum hat Vodafone ve sürekli 4G aktif şekilde. IMEI falan atılmadı. volte'yi...
Bende de durum aynı.. Ön kamera performansı da hiç iyi değil.. 32 yaşındaym, yüz hatalarımı 70 yaşındaki insan gibi çekiyor :) yada erken yaşlandık haberimiz yok.
Twrp ile yedek alıp geri yüklemede son sürümlerde hiç sorun yaşamıyorum. Dokunmatik de de hiç yaşamadım.. Custom romlar arası geçiş yaparken, twrp ile err7 hatası alıyordum, sadece Orange recovery ile çözebilmistim bu sorunu. Yüklemesi için, twrp den direk Orange recovery i flash lamak yeterli...
Hocam beta romlar, stok kamera uygulamaları üzerinde de değişiklikler yapıyor mu? Mi room da ön kamera okadar kötü çekiyordu ki, revos a geçince inanılmaz fark etti.. O yüzden revos da kalmayı düşünüyorum. Aslında aklım hep mi room da. Son güncelleme sonrası, stok kamera da performans artışı söz...
Hocam driverleri yüklemeden tek tuş ta olsa yükleyemez siniz. Driverleri yükledikten sonra, yeni sürüm olan twrp i Trabzonlu hocanın programını yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Driver sorunu yaşayan arkadaşlar, minimal adb Driver i indirip, minimal adb nin dosya konumunu açın, oradaki dosyaları kopyalayın ve indirdiğiniz tek tuşla kurulum dosyasının içine yapıştırın tekrar deneyin.