Blackelectro kullanıcısının son içeriği

1. Blackelectro

Yardım Mi9t Pro dokunmatik sorunu

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. telefonun dokunmatiğinde problem yaşıyorum sürekli donuyor ve kapatma tuşuna basılı tutarak telefon yerinden başlatmam gerekiyor. Telefon Yeniden başlayınca sorun düzeliyor yazılımsal bir sıkıntı olabilir diye Global stabil yükledim format data yaparak fakat sorun...
  2. Blackelectro

Yardım Redmi note 7 pro, şebeke sorunu

Öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Yaklaşık beş altı ay önce almış olduğumuz redmi Note 7 Pro telefon da sürekli karşı tarafa ses gitmemesi Sesimin kesik kesik gitmesi gibi bir sorun yaşıyoruz. Kullanmış olduğum hat Vodafone ve sürekli 4G aktif şekilde. IMEI falan atılmadı. volte'yi...
  3. Blackelectro

Gcam K20 Pro Google Camera

Bende de durum aynı.. Ön kamera performansı da hiç iyi değil.. 32 yaşındaym, yüz hatalarımı 70 yaşındaki insan gibi çekiyor :) yada erken yaşlandık haberimiz yok.
  4. Blackelectro

Rom Revolution OS - MiUI

Hocam hiç gelmediğine rastlamadım.
  5. Blackelectro

Rom Revolution OS - MiUI

Magisk Magisk den indirin tekrar hocam?
  6. Blackelectro

Rom Revolution OS - MiUI

Hayırlısı olsun hocam. Geri bildirilerinizi yaparsanz seviniriz.
  7. Blackelectro

Rom Revolution OS - MiUI

O zaman niye şimdi yayınlamışlar hocam? Zaten Mi9t pro için gelmemiş. Görünmüyor listede. Sanırım eklerler birazdan..
  8. Blackelectro

Recovery OrangeFox'mu ? TWRP'mi?

Twrp ile yedek alıp geri yüklemede son sürümlerde hiç sorun yaşamıyorum. Dokunmatik de de hiç yaşamadım.. Custom romlar arası geçiş yaparken, twrp ile err7 hatası alıyordum, sadece Orange recovery ile çözebilmistim bu sorunu. Yüklemesi için, twrp den direk Orange recovery i flash lamak yeterli...
  9. Blackelectro

Rom Revolution OS - MiUI

23 ünde bekliyorduk ama erken gelmiş. İlginç.
  10. Blackelectro

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

Hocam beta romlar, stok kamera uygulamaları üzerinde de değişiklikler yapıyor mu? Mi room da ön kamera okadar kötü çekiyordu ki, revos a geçince inanılmaz fark etti.. O yüzden revos da kalmayı düşünüyorum. Aslında aklım hep mi room da. Son güncelleme sonrası, stok kamera da performans artışı söz...
  11. Blackelectro

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Hocam driverleri yüklemeden tek tuş ta olsa yükleyemez siniz. Driverleri yükledikten sonra, yeni sürüm olan twrp i Trabzonlu hocanın programını yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  12. Blackelectro

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Driver sorunu yaşayan arkadaşlar, minimal adb Driver i indirip, minimal adb nin dosya konumunu açın, oradaki dosyaları kopyalayın ve indirdiğiniz tek tuşla kurulum dosyasının içine yapıştırın tekrar deneyin.
  13. Blackelectro

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Hocam bunu çok aradım fakat bulamadım. Direk link verme şansınız varmı acaba?
  14. Blackelectro

Yardım mi 9t pro Ekran Koruyucu ve Kılıf

Hocam ekran koruyucu çerçeveleri siyah mı? Eğer öyle ise Ekranın üzerine gelmiyor değil mi?
  15. Blackelectro

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Hocam kılıf değilde ekran korucu cam lazım.. Türkiye de bulabilir miyiz? Bi markası var mı? Paylaşırsanız sevinirim..
Üst Alt