Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, bir tane Xiaomi 14T Pro aldım. Ön kamerası tam ortalanmamış. Ön kamera asimetrik olarak duruyor. Ekran açıkken daha çok sola doğru konumlanmış gözüküyor. Cihazı değişim talebi ile Xiaomi'ye gönderdim. Gelen cihazda da aynı sorun var. Sizde de böyle bir sorun var mı...
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi 14T Pro sipariş ettim. İyi mi sizce? Başka sipariş eden var mı? Mediatek işlemci ile geliyor sorun olur mu? Custom Rom filan sonradan çıkma ihtimali de var mıdır?
Sadece elden teslim edilir.
Yer: Ankara
Fiyat: 31.650TL
Sahibinden: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-samsung-galaxy-s24-128gb,siyah-1190538277/detay/
Detaylı Açıklama:
Sıfır. Kutusu açılmamıştır.
20 Temmuz'da Amazon Türkiye'den alındı...
En son çıkan nesildir. Takas düşünmüyorum. Hiçbir sorunu yok. Temiz. Çizik yok. Hiçbir parçası değiştirilmemiştir ve içi açılmamıştır. Pil sağlığı %88'dir. Destek Bilişim'den 18 Nisan'da alındı. 9 ay Destek Bilişim garantilidir. Yenilenmiş cihazdır fakat hiçbir parçası değişmemiştir. Sadece şarj...
Merhaba arkadaşlar, Poco F6 8GB ile 12GB RAM opsiyonları arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı 3.000TL oluyor. 8GB RAM yeterli olur mu? Kullanan var mı?
IMEI sağlam olması açısından sıfır kapalı kutu çift hatlı telefon aldım, onunkileri kullandım. Kapalı kutu olarak faturasıyla o telefonu da vereceğim. Global cihazdır. Model Kodu, SM-S918B dir. Yurtdışı cihazdır. Server kaydı yapılmıştır. Çift hat kayıtlıdır. Güncellemeleri alır. Hiçbir sorunu...
Sıfır gibi. Çizik yok. Hiçbir sorunu yok. Kullanılmadı. Samsung Yetkili Servisi olan Destek Bilişim'de ekranı, arka kapağı ve pili değişmiştir. 1 yıl Destek Bilişim garantilidir. Faturası ve belgesi ile verilecek. Şarj aleti yok.
Fiyat:4.250TL
Sahibinden...
Hocam cihaz dirençli olarak tek hat kayıtlı geliyormuş. Fake rom filan yüklü olur mu? Bootloader kilidi de açık değilmiş. Bootlader kilidi için başvursam açılır mı?
https://xiaomiflashtool.com/
Buradaki Tool ile rom atsam imei de sorun yaratır mı?
Yurtdışı IMEI Repair yapılmış Xiaomi 13 Ultra’ya Mi Flash Tool ile ROM atılır mı?
Sıfır. Kapalı kutu. Bu ay alındı. Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. 24 ay Samsung Türkiye garantilidir. Faturası ile birlikte verilecek. Beyaz renktir. 8GB RAM ve 128GB dahili hafızası vardır.
Fiyat:19.650TL
Sahibinden...