Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar fastboot ram atiyorum telefona ve burdan yardm aldim tgz dosyasi indirdim felan fastboot rom indirdim ama beni resimdeki doldu ama yanda yazi var o endiseli yapti ve hala yukleniyor saniye gidiyor 2200 de bu nie hala yuklenmedi yardm lutfen ve orda ilerleyen yesil cok cabuk gitde ce...
Merhaba arkadaşlar telefonum 1-2 yil once ekrani kirildi mi 9se ekrani simdi degistirdim babam icin kendim iphone kullaniyorum ekran kiliti unutdum twrp filan kurulu telfonda root olunmus telefon her seyi unutmusum nasil kira bilirim sifreyi lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür
Merhaba arkadaslar telefonu restore yaptim miui11 backup vardi masik romdan backupla geri donus yaptim reboot yaptim ve telefon kapandi hic acilmiyor tik yok cihazim mi 9Se
Arkadaşlar merhaba ben Masik 8.5 rom u kullaniyorum ve kurulum yapmadan once diger kullandigim romu yedegin aldim ama twrp ile ve aldigim yedegi bilgisayara kopyaladim ve masik 8.5 temiz kurulum yaptim simdi o yedege geri donmek istiyorum bilgisayara zip halinde yukleyim twrp ile geri yukleme...
Merhaba arkadaşlar benim cihaz mi 9Se ayarlarda katkıda bulunanları nasıl editleye bilirim girip bakiyom bools.xml dosyasinda falan yok hangi xml de yerlesiyor
Arkadaşlar merhaba cihazim Mi 9Se Miui 11 Kullaniyorum PFBEUXM ama onceden bu versiona miui 11 gelmedigi İcin Miui 11 in PFBMİXM versionuna gectim ver orda oyunda oldugun zaman whatsapsan mesaj geldiginde uzerine tikladigim zaman whatsap kucuk bi pencerede oyunun bi kenarinda aciliyordu ve oyun...
Hocam bendede vardi o rom degisi yaptiniz mi Mesela BENDE telefonu alinca uzerinde olan rom buydu PFBEUXM sonrada kendim degistirip PFBMİXM yaptim yani Mi global yaptim ekran kendi kendine basip duruyordu sinirlerim bozulmusdu resmen az kalsin telefonu kiricaktim sonradan fastboot rom kurulmi...