BlacKBl00D kullanıcısının son içeriği

1. BlacKBl00D

Yardım Fatsboot rom atma yardm edin lutfen

arkadaslar fastboot ram atiyorum telefona ve burdan yardm aldim tgz dosyasi indirdim felan fastboot rom indirdim ama beni resimdeki doldu ama yanda yazi var o endiseli yapti ve hala yukleniyor saniye gidiyor 2200 de bu nie hala yuklenmedi yardm lutfen ve orda ilerleyen yesil cok cabuk gitde ce...
  2. BlacKBl00D

Yardım Arkadaşlar Telefonu Wipe yaptim

Just a sec ekraninda kaldi nasil yapa bilirim bilgisayar filan yok yardm ederseniz sevinirim bootloader kilit acik ve twrp var
  3. BlacKBl00D

Yardım Ekran sifresi kaldirma

Merhaba arkadaşlar telefonum 1-2 yil once ekrani kirildi mi 9se ekrani simdi degistirdim babam icin kendim iphone kullaniyorum ekran kiliti unutdum twrp filan kurulu telfonda root olunmus telefon her seyi unutmusum nasil kira bilirim sifreyi lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür
  4. BlacKBl00D

Sohbet Alirim bi hayirli olsun

Selamin aleykum arkadaslar Yeniden ios a gectimbe yeni cihazim iphone 11 super olmus iphoneler icinde 1 numara bence
  5. BlacKBl00D

Yardım Cihazimin ekrani kirildi

Arkadaslar merhaba cihazim mi 9se ekrani kirildi cihazimin icindeki dosyalarimi nasil kurtara bilirim?
  6. BlacKBl00D

Çözüldü Cihaz modeli yerine baska isim yazilmis

Merhaba arkadaşlar ben telefonamun ayarlarina girdim bi baktim cihaz modeli Asus yazilmis cihaz mi 9Se anlayamadim bu nasil bi sey
  7. BlacKBl00D

Soru Mi 9Se Android 10?

Arkadaşlar merhaba bildiğimiz gibi Xiaominin Bazi Telefonlari Android 10 aldi fikrinizce Mi 9Se android 10 alicakmi
  8. BlacKBl00D

Yardım Restoreden sonra telefon acilmiyor

Merhaba arkadaslar telefonu restore yaptim miui11 backup vardi masik romdan backupla geri donus yaptim reboot yaptim ve telefon kapandi hic acilmiyor tik yok cihazim mi 9Se
  9. BlacKBl00D

Soru Sistem Geri yukleme

Arkadaşlar merhaba ben Masik 8.5 rom u kullaniyorum ve kurulum yapmadan once diger kullandigim romu yedegin aldim ama twrp ile ve aldigim yedegi bilgisayara kopyaladim ve masik 8.5 temiz kurulum yaptim simdi o yedege geri donmek istiyorum bilgisayara zip halinde yukleyim twrp ile geri yukleme...
  10. BlacKBl00D

Soru Dolby Atmos yardm

Merhaba arkadaslar bana android 9 da Dolby atmos kurmak lazim cihaz mi 9Se nasil kura bilirim yardmci ola bilecek biri var mi yardm etsin
  11. BlacKBl00D

Yardım Masik Rom Hata

Arkadaslar merhaba cihazim mi 9Se masik rom yuklerken twrp den boyle bi hata verdi yardm edin
  12. BlacKBl00D

Çözüldü Katkıda bulunanlar editleme ?

Merhaba arkadaşlar benim cihaz mi 9Se ayarlarda katkıda bulunanları nasıl editleye bilirim girip bakiyom bools.xml dosyasinda falan yok hangi xml de yerlesiyor
  13. BlacKBl00D

Çözüldü Oyun Oynadığımda Whasapp'dan Gelen Bildirimlere Cevap Verme

Hocam nereye ekliyicem tam anlata bilirmisiniz simdiden tesekkurler Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. BlacKBl00D

Çözüldü Oyun Oynadığımda Whasapp'dan Gelen Bildirimlere Cevap Verme

Arkadaşlar merhaba cihazim Mi 9Se Miui 11 Kullaniyorum PFBEUXM ama onceden bu versiona miui 11 gelmedigi İcin Miui 11 in PFBMİXM versionuna gectim ver orda oyunda oldugun zaman whatsapsan mesaj geldiginde uzerine tikladigim zaman whatsap kucuk bi pencerede oyunun bi kenarinda aciliyordu ve oyun...
  15. BlacKBl00D

Yardım Mi9Se Dokunmatik

Hocam bendede vardi o rom degisi yaptiniz mi Mesela BENDE telefonu alinca uzerinde olan rom buydu PFBEUXM sonrada kendim degistirip PFBMİXM yaptim yani Mi global yaptim ekran kendi kendine basip duruyordu sinirlerim bozulmusdu resmen az kalsin telefonu kiricaktim sonradan fastboot rom kurulmi...
Üst Alt