blackandwhite23 kullanıcısının son içeriği

1. blackandwhite23

Yardım Rom değişiminden sonra yavaş şarj olma

Merhaba hocalarım uzun zamandır aynı şarj aleti ve aynı romu kullanıyordum daha yeni Arrow roma geçtim daha öncesinde crdroiddeydim telefon mi 9 şu an şarja taktigimda yavaş şarj oluyor gosteriyor bir türlü normal şarj veya hızlı şarja geçmiyor yardımcı olur musunuz ?
  2. blackandwhite23

Yardım Telefon band değiştirme kilitleme

Merhaba hocalarım eskiden network cell info kullanıyordum telefon kafasına gore band değiştirip durmasın diye bulunduğum lokasyondan ötürü sonra uygulama güncellendi ve o band seçme işini kapattılar o sıra bende taşındım falan bir daha ihtiyacım olmamıştı simdi tekrardan ihtiyacım oldu eski...
  3. blackandwhite23

Soru Mi 9 ekran değişimi

Merhabalar hocalarım maalesef bugün telefonumu düşürdüm ve ekran açılmıyor yeşil bir renk çıkıyor aniden kayboluyor tuşa bastığımda. Ekran değişimini sormak istiyorum sizlere kendim yapabilirim fakat benim asıl problemim orijinal olmaması yüksel ihtimalle alacağım çakma bir şey olacak...
  4. blackandwhite23

Yardım Banka uygulamalarını yedekleme

Merhabalar sayın hocalarım biliyorsunuzdur banka uygulamalarını yeni rom kurulumunda yedekten geri yüklediğinizde hata veriyor veya hiç açmıyor tekrar kimlik numarası telefon doğrulaması vs yapmak gerekiyor bunun için bulabildiğiniz bir çözüm var mi ? Sırf su yüzden yeni ROM yüklemeye üşeniyorum.
  5. blackandwhite23

Yardım Mi 9 recovery ekranında kaldı

Merhabalar hocalarım bugün bir garip olay başıma geldi nasıl oldu anlamadım her zamanki gibi twrp üzerinden rom kuruyordum romu kurdu sonra bende yeniden başlattım ve twrp giriş ekranında kalıyor asıl ekran gelse bir şeyler yapacağım da asıl ekran gelmiyor. fastboot üzerinden orangefox a geçmeyi...
  6. blackandwhite23

Yardım Banka Uygulamasının Çökmesi

Hocalarım tekrar merhabalar yine bir problemle karşılaştım diğer uygulamalarda bir problem yok fakat kullandığım banka uygulamasında açılıyor gibi oluyor sonra geri kapanıyor ne denemem gerekir ? Zaten daha yeni temiz kurulum yaptım tekrar temiz kurulum yapmak istemiyorum bir sürü ayar değiştir...
  7. blackandwhite23

Yardım Arama Ekranı Gelmiyor

Hocalarım merhabalar mi9 kullanıcısıyım aosp tabanlı romlar kullanıyorum şu an crdroid ve havoc os de aynı problemi yaşıyorum mesela birini arayacağım arama ekranı gelmiyor o hoparlörü açma konuşurken numara tuşlama mikrofonu kapatma beklemeye alma ekranı hiç gelmiyor ilk başta romdan sanmıştım...
  8. blackandwhite23

Soru Telefonun bağlı olduğu band ağını değiştirebilir miyiz?

Hocalarım merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi band ağını kendimiz elle ayarlayabilir miyiz yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
  9. blackandwhite23

Yardım Telefonun bağlanacağı band ağını el ile seçme?

Hocalarım başlıkta yazdığım gibi telefonun bağlanacağı band ağını kendimiz seçebilir miyiz? Tt kullanıyorum oturduğum yerde sabit dururken sürekli band değişiyor bi 20 ye bağlanıyor bi 3 e bunu ben sabitleyebilir miyim veya tamamen kontrolünü ben yapabilir miyim?
  10. blackandwhite23

Yardım Telefonum fastboot modunda kaldı

Merhabalar telefonuma pixel experience romunu yüklemeye çalışıyordum ve bozdum. Daha yeni telefonun bl kilidini açtım sonra dedim rom yükleyim konudaki adımları yaparken ayriyeten bütün telefon belleğini sildim system boot tertemiz bir kurulum olsun dedim elimde otg vardı onunla usb belleğe...
Üst Alt