blackandwhite23 kullanıcısının son içeriği

1. blackandwhite23

Yardım Mi 15 Pro kayıt

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-14-ultra-cpid-server-kaydi.154894/ Su konuyu rica etsem inceler misiniz ?
  2. blackandwhite23

Yardım Mi 15 Pro kayıt

Hocam su an yeni yeni sistem yayılıyor gibi görüyorum ben , yayıldıkça da sadece belirli kişiler değil bizlerde erisebiliriz biri illa ki atar yani internete diye düşünmekteyim bilmiyorum tabi sadece tahmin. Erisebildikten sonrada eskisi gibi isi biraz bilen kendisi yapabilir diye düşünüyorum...
  3. blackandwhite23

Yardım Mi 15 Pro kayıt

Selamlar iyi geceler arkadaslar, Mi 15 pro alacağım aldıktan sonra kayıt işlemi için tam olarak ne yapılıyor anlayamadım. Eng rom yükleyip diagport ile IMEI mi yazılıyor? Buna server kayıt mi deniyor ? Eskiden qcn ile kayıt yapılıyordu bundan farkı ne olmuş oluyor ? Bu işlemlerde biri sadece...
  4. blackandwhite23

Yardım Banka root gizleme

Rootla alakası yok, telefonda iş profili/paralel alan oluşturma diye yazın arama motoruna. Belki sizin romda yoktur bilmiyorum. Crdroidde var mesela. Ya da bunun için uygulama indireceksiniz.
  5. blackandwhite23

İş profili oluşturuyorsun yani hocam
  6. blackandwhite23

Birde su denenebilir : Banka uygulamaları icin paralel alan oluşturup orada çalıştırmak.
  7. blackandwhite23

Soru Samsung S24 Ultra/S23 Ultra Server Kayıt

EU rom twrp vs yükleyenler var hocam yeni dönemde mi yapılmıyor anlamadım tam. Birde s24 için soru sormustum onu da cevaplayabilir misiniz ?
  8. blackandwhite23

Soru Samsung S24 Ultra/S23 Ultra Server Kayıt

14 de bl kilidi nasıl açılmıyor hocam ? Xiaominin en büyük özelliği oydu S24te knox sayacı vs varmış root rom mevzularinda sıkıntı oluyor mu ?
  9. blackandwhite23

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

symbuzzer hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum, ben bu test sayfasına girdiğimde çalışmıyor olarak görüntülüyorum fakat bu sitede olsun farklı sitelerde olsun gördüğüm reklamlar artik yok tam anlamadım çalışıyor aslında ama test sitesinde niye çalışmıyor diyor :D
  10. blackandwhite23

Yardım Redmi Note 8 (ginkgo) AOSP kurulumu

Uyumlu olan gapps i yüklemen lazim da sen istersen ya vakit ayır bu işlere doğru düzgün yazılanları oku ya da bildiğin yola geri dön
  11. blackandwhite23

Sohbet Hangi telefonu kullanıyorsunuz?

Mi 9 Yeni telefon arayışındayim fakat vivo x100 ultra oneplus 12 arasında git gel yaşıyorum
  12. blackandwhite23

Soru Crdroid kurulumu sonrası ses sorunu

Arama yapınca 3gye düşüyor mu hocam sizde de ? Wi-Fi arama falan kullanabiliyor musunuz crdroidde
  13. blackandwhite23

Yardım Xiaomi/Poco Türkiye Satıcılı Ürünler

Selamlar arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi trendyol / hepsiburada gibi sitelerde poco/xiaomi Türkiye olarak satıcı var ben tam anlamadım evofone değil miydi yetkili satıcı ? Araştırdığımda dg teknoloji diye bir firma çıkıyor. Bunların sattığı ürün TR garantili mi değil mi ?
  14. blackandwhite23

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 15.07.2025

Hocam lsposed için hangi sürümü kullanmalıyız?
Üst Alt