Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam su an yeni yeni sistem yayılıyor gibi görüyorum ben , yayıldıkça da sadece belirli kişiler değil bizlerde erisebiliriz biri illa ki atar yani internete diye düşünmekteyim bilmiyorum tabi sadece tahmin. Erisebildikten sonrada eskisi gibi isi biraz bilen kendisi yapabilir diye düşünüyorum...
Selamlar iyi geceler arkadaslar,
Mi 15 pro alacağım aldıktan sonra kayıt işlemi için tam olarak ne yapılıyor anlayamadım. Eng rom yükleyip diagport ile IMEI mi yazılıyor? Buna server kayıt mi deniyor ? Eskiden qcn ile kayıt yapılıyordu bundan farkı ne olmuş oluyor ? Bu işlemlerde biri sadece...
Rootla alakası yok, telefonda iş profili/paralel alan oluşturma diye yazın arama motoruna. Belki sizin romda yoktur bilmiyorum. Crdroidde var mesela. Ya da bunun için uygulama indireceksiniz.
symbuzzer hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum, ben bu test sayfasına girdiğimde çalışmıyor olarak görüntülüyorum fakat bu sitede olsun farklı sitelerde olsun gördüğüm reklamlar artik yok tam anlamadım çalışıyor aslında ama test sitesinde niye çalışmıyor diyor :D
Selamlar arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi trendyol / hepsiburada gibi sitelerde poco/xiaomi Türkiye olarak satıcı var ben tam anlamadım evofone değil miydi yetkili satıcı ? Araştırdığımda dg teknoloji diye bir firma çıkıyor. Bunların sattığı ürün TR garantili mi değil mi ?