Black53 kullanıcısının son içeriği

1. Black53

Yardım Haylou Rs4 plus Kadran

Merhaba arkadaşlar, henüz yeni aldığım haylou rs4 plus saate dışardan nasıl kadran eklenir bilen var mı ? Ek olarak başka kullanan var mı birşey soracağım.
  2. Black53

Yardım Haylou fit ile Google fit senkronize olmuyor.

Arkadaşlar merhaba, videoda görüldüğü gibi Haylou fit uygulamasını google fit uygulaması ile senkronize etmeye çalışıyorum ama bağlantı sağlanamıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Ekran kaydı haylo fit uygulamasındayken yapıldı, üçüncü taraf erişimi sekmesinden girip defalarca deneme yaptım
  3. Black53

Yardım Depolamada diğer bölümü ?

Arkadaşlar, resimde görüldüğü gibi depolamanın büyük bir bölümünü diğer kısmı ile doldurulmuş halde. birkaç uygulama denedim ama sonuç alamadım. yardımcı olabilecek var mı ?
  4. Black53

Soru Telefonum çok yavaşladı.

Merhaba arkadaşlar. Telefonum mi9t. Eu stabil son sürüm yüklü. Telefonum genel olarak çok hantal çalışıyor. Örneğin kamera uygulamasını açıtığımda uygulama açılıyor fakat görüntü 4-5 saniye sonra geliyor. Bir çok uygulama da ağır ve şarj problemleri var. Bütün mi9t ler böyle mi yoksa benim...
  5. Black53

Yardım Hafıza sorunu.

Arkadaşlar bellekteki nu diğer kısmımı masıl temizleyeceğiz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  6. Black53

Yardım Hafıza sorunu.

Arkadaşlar bellekteki nu diğer kısmımı masıl temizleyeceğiz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  7. Black53

Alış Mi 6 anakart

Arkadaşlar mi 6 cihazım sıvı teması sonucu bozuldu. Anakart değişmesi lazım. Varsa elinde olan satın alabilirim.
  8. Black53

Yardım Telefon tamircisi önerisi ?

Merhaba arkadaşlar, mi 6 telefonum ıslandı ve artık çalışmıyor. Anakart gitti muhtemelen, güvenilir bir tamirci var mı? İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum.
  9. Black53

Yardım Sıvı Teması Sonrası Telefon Açılmıyor.

Arkadaşlar selamlar, Mi 6 cihazımız yağmurda biraz ıslanmış, 2 gün o şekilde kullandık, 2 gün sonra da telefon kapandı ve bir daha açılmadı. Bilgisayara bağlayınca telefonu görüyor ama telefonda tık yok. Anakart tamiri vs maliyetli işlemler. Başka kurtarma yolu var mıdır? Pirince yatırmak vs gibi ?
  10. Black53

Rehber Flac Müzik İndirmek

Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır araştırıp forum üzerinden de aldığım destekle FLAC formatta müzik dinlemek ve indirmek isteyenlere tecrübelerimi aktarmak isterim. 1. Adım - Deezer'e üye olun ( ücretsiz üyelik, ben facebook üzerinden bağlandım ) 2. Adım - Bilgisayardan deezer.com adresine...
  11. Black53

Yardım Akıllı saat hk.

Arkadaşlar merhaba çakma Apple watch diyebileceğimiz bir akıllı saat aldım. Gelen ve giden aramalarda otomatik olarak sesi saate veriyor. Bluetooth hoparlör bağlıyken de aynı bu şekilde. Varsayılan olarak ahize yapma şansımız var mı? Telefon meizu x8
  12. Black53

Yardım Oyun sürücüsü tercihleri nedir ?

Arkadaşlar selam. Geliştirici ayarlarında oyun sürücüsü tercihleri var. Nedir ne işe yarar bilen var mı?
  13. Black53

Yardım Eski Harddisk Nasıl Çalışır ?

Arkadaşlar selamlar, bundan yaklaşık 7 , 8 yıl önce masaüstü bilgisayarım vardı. Çok eskimişti ve çökünce formatla uğraşmayıp bilgisayarı çöpe attım. atmadan önce de harddiski söküp aldım. şimdi de başka bilgisayara takıp içinde neler kalmış diye bakmak istedim ama pc görmüyor. bağlantıları...
  14. Black53

Yardım Mi 9t 80 hz muhabbeti

Arkadaşlar selamlar. Bu mi 9t cihazında ekranın hz değerlerini değiştiriyorlar. Eu beta 12 de deneyen memnun kalan var mı ? Varsa en sağlam yoldan denemek isterim.
  15. Black53

Yardım Mi 9t video hk.

Arkadaşlar selam. Telefonumda eu beta son sürüm var. Mi 9t için videoda 1080 p 60 fps de EİS i aktif etme şansımız var mıdır. Mod vs herhangi bir yöntem varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler.
Üst Alt