Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazım redmi note 10s ilk duyurularda hyperos alacağını öğrendim ama araştırdığımda her yerde farkli bi sonuç yazıyor bilgisi olan var mı acaba
Birden bire cihazımda takılmalar yaşamaya başladım sıfırlamak istiyorum ama imei gitmesinden korkuyorum imei gidip gitmeyeceğini nerden nasıl anlayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Herkese merhaba cihazım redmi note 8 Google play store üzerindeki bazı uygulamalarda indirme tuşu yok bunun için bir öneriniz varmıdır görsel yüklüyorum şimdiden teşekkür ederim
Telefonu ikinci el olarak yeni satın aldım yurtdışı bir kaç redmi kullandım güncelleme yapılınca IMEI gidiyordu. Şimdi güncelleme yapmaya korkuyorum IMEI gidip gitmeyeceğini bilen yardımcı olabilecek abilerim kardeşlerim var mı ?
Selamın aleyküm dün bişey yoktu sabah kalktım pubgye girdiğimde acayip derecede takiliyo internetle alakalı bir durum değil cihaza ne yapmam lazım silip baştan mi yükleyeyim ?
Cihazım redmi note 9 Kayseri'de bir çok telefoncu yapamadı sürüm 11.0.5 bı üst güncelleme gelince yapınca telefonumun Imeisi gidiyor 12.0.3 geldi yapamıyorum IMEI gidicek diye uzaktan bağlantı yöntemi ile yapabilecek varmı ücret karşılığında abilerim kardeşlerim .
Selamın aleyküm herkese cihazım redmi note 9 global kararli 11.0.5 güncelleme si mevcut telefonuma gelen 12 güncellemesini yaptığımda telefonumun Imeisi gidiyor hiç birsey anlamadım telefoncuya götürdüğümde 11.0.5den başka almayacak note 9lar diyolarlar bilgisi olan yardımcı olabilecek varmi