Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazım redmi note 10s ilk duyurularda hyperos alacağını öğrendim ama araştırdığımda her yerde farkli bi sonuç yazıyor bilgisi olan var mı acaba
Birden bire cihazımda takılmalar yaşamaya başladım sıfırlamak istiyorum ama imei gitmesinden korkuyorum imei gidip gitmeyeceğini nerden nasıl anlayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Herkese merhaba cihazım redmi note 8 Google play store üzerindeki bazı uygulamalarda indirme tuşu yok bunun için bir öneriniz varmıdır görsel yüklüyorum şimdiden teşekkür ederim
Turko31 Peki hindistan felan filan diyorlarya abi bunda neyin yüklü olduğunu nasil öğrenebilirim twrp ile yapmayı bilmiyorum uzaktan bağlantı işlemi yapılması gerekiyor abi
Telefonu ikinci el olarak yeni satın aldım yurtdışı bir kaç redmi kullandım güncelleme yapılınca IMEI gidiyordu. Şimdi güncelleme yapmaya korkuyorum IMEI gidip gitmeyeceğini bilen yardımcı olabilecek abilerim kardeşlerim var mı ?