Black1311 kullanıcısının son içeriği

1. Black1311

Yardım 10S Hyperos

Hala çok iyi bir makine benim gözümde ama bekleyip göreceğiz bakalım ilginiz için teşekkür ederim
  2. Black1311

Yardım 10S Hyperos

Arkadaşlar merhaba cihazım redmi note 10s ilk duyurularda hyperos alacağını öğrendim ama araştırdığımda her yerde farkli bi sonuç yazıyor bilgisi olan var mı acaba
  3. Black1311

Yardım Redmi note 9

Malesef gitti abi
  4. Black1311

Yardım Redmi note 9

Uzaktan bağlantı ile bi kaç kez yapmıştınız şimdi sifirlayacagim giderse eğer diye yazdım işlem yaptırmak için
  5. Black1311

Yardım Redmi note 9

Size yazdım abi
  6. Black1311

Yardım Redmi note 9

Birden bire cihazımda takılmalar yaşamaya başladım sıfırlamak istiyorum ama imei gitmesinden korkuyorum imei gidip gitmeyeceğini nerden nasıl anlayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. Black1311

Yardım Bazı uygulamalar uyumlu değil hatası

Herkese merhaba cihazım redmi note 8 Google play store üzerindeki bazı uygulamalarda indirme tuşu yok bunun için bir öneriniz varmıdır görsel yüklüyorum şimdiden teşekkür ederim
  8. Black1311

Yardım Apk yükleyemiyorum

Sıfırlayınca düzeldi teşekkür ederim
  9. Black1311

Yardım Apk yükleyemiyorum

Cihazım redmi note 8 hiç bir APK dosyayı yükleyemiyorum paket yukleyici durduruldu hatası aliyorum yardımcı olan olursa çok sevinirim
  10. Black1311

Soru Güncelleme yapılınca giden IMEI

Turko31 Peki hindistan felan filan diyorlarya abi bunda neyin yüklü olduğunu nasil öğrenebilirim twrp ile yapmayı bilmiyorum uzaktan bağlantı işlemi yapılması gerekiyor abi
  11. Black1311

Çok özür dilerim redmi note 8
  12. Black1311

Telefonu ikinci el olarak yeni satın aldım yurtdışı bir kaç redmi kullandım güncelleme yapılınca IMEI gidiyordu. Şimdi güncelleme yapmaya korkuyorum IMEI gidip gitmeyeceğini bilen yardımcı olabilecek abilerim kardeşlerim var mı ?
  13. Black1311

Soru Redmi Note 10S Güncelleme

Uyarın için teşekkür ederim dikkate alacağım kardeşim
  14. Black1311

Soru Redmi Note 10S Güncelleme

Cihaz yurtiçi cihaz ama yeni güncelleme gelmiyor. Bir fikri olan varmı şu anda 12.5.6 yüklü
  15. Black1311

Yardım Redmi Note 9 Güncelleme Yapınca IMEI Gidiyor

Herkese merhaba arkadaşlar cihazım resmi note9 şuan 12.08 yüklü 12.5.2.0 geldi yükleyince IMEI gidiyor bunun bir çözümü varmıdır
Üst Alt