black kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Bootladet kilidi kapama

Teşekkürler
  2. B

Ekran resmi alamıyorum,izin vermiyor hatakodu şu: Bankanız, cihazın jailbreak'li/root'lanmış olduğunu tespit etti.
  3. B

Yok mu fikri olan bu sorunu nasıl çözebilirim?
  4. B

Sonuç bu hocam,
  5. B

Merhaba,ben imei attırdım cihazıma,rootlu mu bilmiyorum,fakat bootladet kilidi açık,banka uygulamaları rıotlu cihaz uyarısı veriyor uygulamaya giremiyorum. Miui 14 te imei attırmıştım,xyperos u manuel olarak flaşlarım telefonuma ,ama bootladeti kapamamıştım,telefon hala rootlu mu yoksa...
  6. B

Rom POCO F5 Pro – EEA Stable OS1.0.3.0.UMNEUXM

Deneme,ve hataları test etmek için başvurup onaylanan kişilere gönderilen sürümdür.
  7. B

Soru Bootladeri kapatma,mi flash dışında mümkün mü

Çok teşekkür ederim cevabınız için.
  8. B

Haber Hyper OS Bootloader Kilidi

Bu durum Ozaman ota güncellemesi bootladeri açık cihazlara gelecek anlamı taşıyor,doğru mudur?
  9. B

Detaylı link anlatım var mı?cunku mi flashla stockmrommyukleyip bootladeri kapa seçiliyor ve tamamile cihaz sifirdannkuruluyor ve bilgiler gidicek ,o yüzden başka yontem rom yuklemeye gerek kalmadan direk bootladeri kapama sordum,detaylı bilgi veya anlatım linki var ise yazarmısınız? teşekkürler
  10. B

Merhaba,Bootladeri kapatma,mi flash dışında mümkün mü? teşekkürler
  11. B

Yardım Direnç imei gitti ne yapmalı

Teşekkürler cevap için amamorjinal imei atılmış ise,nasıl gidiyor veya nasıl uçuyor bu konuda bilgim yok bilgilenmek adına soruyorum, teşekkürler
  12. B

Yardım Direnç imei gitti ne yapmalı

Merhaba,benim cihaza direnç atılmış ve orjınal meilleti yazılmış,sıfırlama veya başka bir durumda imeiller gider mi? teşekkürler
  13. B

Evet her ikisinide,sinir oldum kaç gündür denedim her yöntemi,senin videodaki yontemleri de hata aynı malesef, doğrulanmadı hatası.
  14. B

Denedim yine aynı,doğrulama hatası verdi.
Üst Alt