black kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Bootladet kilidi kapama

Merhaba,ben imei attırdım cihazıma,rootlu mu bilmiyorum,fakat bootladet kilidi açık,banka uygulamaları rıotlu cihaz uyarısı veriyor uygulamaya giremiyorum. Miui 14 te imei attırmıştım,xyperos u manuel olarak flaşlarım telefonuma ,ama bootladeti kapamamıştım,telefon hala rootlu mu yoksa...
  2. B

Soru Bootladeri kapatma,mi flash dışında mümkün mü

Merhaba,Bootladeri kapatma,mi flash dışında mümkün mü? teşekkürler
  3. B

Rom POCO F5 Pro – EEA Stable OS1.0.3.0.UMNEUXM

POCO F5 Pro – AEA Kararlı OS1.0.3.0.UMNEUXM 📆16/01/2024 📱#mondrian #eea 📥Kurtarma ROM'u http://cdn-ota.azureedge.net/OS1.0.3.0.UMNEUXM/miui_MONDRIANEEAGlobal_OS1.0.3.0.UMNEUXM_1bec6ffeca_14.0.zip *HyperOS Pilot sürümü. 📝Değişiklik günlüğü: [Sistem] Android Güvenlik Yaması Aralık 2023'e...
  4. B

Soru Poco f5pro xyper os flaşlamak

Merhabalar,poco f5 pro eu rom üstüne malum pocof5 proya daha hyperos çıkmadı,global xyperos çıktı flaşlasak sıkıntı olur mu,telefonda verileri koru desek verileri vs günceller mi? teşekkürler
  5. B

Soru Miui rom indirme linkleri çalışmıyor

Merhaba,miui rom indirme linkleri çalışmıyor,sizde de durum aynı mı acaba? teşekkürler
  6. B

Soru F5pro xyperos eea rom neden yok hala

Merhabalar,F5pro eea rom neden yok hala,butun telefonlara xyperos geldi global f5pro ya da geldi ama eea rom için ne pilot nede beta yok piasada,fikriniz nedir bu konuda?
  7. B

Soru Xyperos veri kaybetmeden yüklemek

Merhaba,hyperos çin sürümü beta recovery var,ve verilerimi kaybetmeden pocof5 pro eu sürümü romumu cin sürümünle güncellemem mümkünmü?verilerimi kaybetmeden,ve nasıl mümkünse,teşekkürler
  8. B

Soru Mod lu apk gogle playdan güncellemesini kapama

Merhaba,mod lu apk indirdim ama google playdan güncelleme geliyor,güncellersem mod gidecek,bu uygulamanın güncelleme almasını google playdan nadıl kapatabilirim?teşekkürler
  9. B

Soru K60 kablosuz şarz var mı

Merhabalar,K60 kablosuz şarz var mı?ayarlar kısmında herhangi bir ayar özellik olarak da göremedim,teşekkürler
  10. B

Soru Redmi k60 google uygulamaları olan rom hangisi

Merhabalar,eu romda google hizmetleri dialler,kişiler gibi özellikleri kullanabileceğim rom var mı?daha önce eu rom kurdum ama dialler düzgün çalışmıyor,mesajlaşma,çağrılar gelmiyordu,ne tafsiye edersiniz redmi k60 rom olarak bu uygulamaların düzgün çalıştığı güncel rom hangisi?
  11. B

Yardım Redmi k60 google kişiler geri getirme yardım

Merhabalar,,redmi k60 ,foko f5 pro mondrian rom kullanıyorum,google kişileri tekratlanan yanlış kayıtlar var diye sildim,google kişiler yedeğim var diye google hesabında,15 gün önceki eski cihazın kişiler yedeği var,ve bende sildim çöp kovasınıda boşalttım,sonra yedekteki kişileri geri yukle...
  12. B

Soru Redmi k60 rom yedeği

Merhabalar,Redmi k60 ın sıfırlamada direnç imeileri gitmemesi için ,herhangi bir sıfırlamaya karşı nasıl tam bir yedek alabilirim?olduki sıfırladım telefonu imei ler gitmemesi için nasıl bir önlem alabilirim?teşekkürler
  13. B

Yardım Redmi k60

Merhabalar,redmi k 60 kullanıyorum,rom olarak fokof5pro eea rom,ama yukarı kaydırınca açılan menuyu istemiyorum,sola kaydırınca açılan menu sayfaları istiyorum,bu ayarı bulamadım ,çekmece kısmı diye birşey var onu kapadım yıne aynı,nerden kapatırım bu özelliği?menulermsola kaydırınca olsun...
Üst Alt