bkrcan06 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru En uygun gcam

Merhabalar mi note 10 lite için en uygun gcam hangisi acaba
  2. B

Soru En uyumlu gcam

Merhabalar mi note 10 lite için en iyi gcam hangisidir acaba.
  3. B

Yardım Çalışan Gcam kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar mi note 10 lite da stabil kendi kamerasından daha iyi bir gcam var mıdır?
  4. B

Soru Amoled ekran

Merhabalar polarize güneş gözlüğü ile bakınca ekranda böyle bir çizgi çıkıyor renklerden bahsetmiyorum. Sizce normal midir?
  5. B

Satış Mi8 6/128GB

Mürekkep alması nedeniyle ekran değişimi yapılacaktır. Telefonumu hep kılıf ve ekran koyucu ile kullandım. Kamerasında bile ekran koruyucu vardır. Sadece şarj soketi girişinin yanında anlamadığım şekilde küçük bir ezik oluşmuştur foto mevcuttur.Aralığa kadar garantisi devam etmektedir. Kutusu...
  6. B

Yardım Yeni cihaz

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıldır mi 8 128 gb kullanıyorum telefonumdan çok memnunum ama nedense son zamanlarda centigi gözüme çok batmaya başladı. Mi 8 ayarında üzerine biraz koyabilecegim ne gibi telefon alabilirim.
  7. B

Sohbet Bitexen hk.

Merhabalar bitexen diye birsey var üye olan kullanan birileri var mı acaba?
  8. B

Yardım Bildirim Erişimi

Merhaba miui 12 beta yükledikten sonra mı fit de bildirim erişimi sorunu yaşıyorum bildirim erişiminde ki mi fit etkinleştirilmiyor bi yolu var mıdır? Teşekkürler.
  9. B

Yardım Airdots Google Asistan

Merhabalar airdots kullanırken telefon tuş kilitliyken Google asistanı nasıl aktif edebilirim. Teşekkür ederim.
  10. B

Çözüldü Airdots

Merhabalar miui marketten airdots ve bugün itibari ile elime ulaştı. Kafamı kurcalayan bir sorun oluştu. Şarj kutusunda redmi yazıyor ve içinden Çince kullanım klavuzundan başka bir kağıt çıkmadı. Forumda okuduğum kadarıyla uzun bir kullanım kılavuzu falan varmış Aldığım ürün Çin versiyonumudur?
  11. B

Rom eu rom beta güncelleme

teşekkürler hocam.
  12. B

anladım hocam ben o şekilde olduğunu bilmiyordum. o kadar uğraşmaya gerek yok o halde. 1572948931 sürüm 9.10.31 hocam
  13. B

eu beta kullanıyorum o rom otomatik olarak geliyor mu ?
  14. B

teşekkürler hocam.
  15. B

hocam son soru ilk önce yeni sürüm rom u install yapıp sonrasında dalvic cache reboot yapacağız doğru mudur hocam.
Üst Alt