Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mürekkep alması nedeniyle ekran değişimi yapılacaktır. Telefonumu hep kılıf ve ekran koyucu ile kullandım. Kamerasında bile ekran koruyucu vardır. Sadece şarj soketi girişinin yanında anlamadığım şekilde küçük bir ezik oluşmuştur foto mevcuttur.Aralığa kadar garantisi devam etmektedir. Kutusu...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıldır mi 8 128 gb kullanıyorum telefonumdan çok memnunum ama nedense son zamanlarda centigi gözüme çok batmaya başladı. Mi 8 ayarında üzerine biraz koyabilecegim ne gibi telefon alabilirim.
Merhaba miui 12 beta yükledikten sonra mı fit de bildirim erişimi sorunu yaşıyorum bildirim erişiminde ki mi fit etkinleştirilmiyor bi yolu var mıdır? Teşekkürler.
Merhabalar miui marketten airdots ve bugün itibari ile elime ulaştı. Kafamı kurcalayan bir sorun oluştu. Şarj kutusunda redmi yazıyor ve içinden Çince kullanım klavuzundan başka bir kağıt çıkmadı. Forumda okuduğum kadarıyla uzun bir kullanım kılavuzu falan varmış
Aldığım ürün Çin versiyonumudur?