bkrblt66 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Telefon guvenli moda girmiş olabilir mi ?

Telefonda ikinci alana geçiş yaptım ve burada ki uygulamalara tikladigimda "uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin " diye ekranda yazı çıktı telefonu yeniden başlatıp tekrar ana alanıma girdiğimde bu sefer de burada hangi uygulamaya tiklasam aynı yazı...
  2. B

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

balla bende bayıldım çok güzel olmuş :) bir hata fark ettim sadece bende mi var bilmiyorum ama denerseniz sizde de öyleyse söyleyebilir misiniz. AI tuşunun atamalarına girdiğim de ayarlar durduruldu diyor. 1572615074 şimdi denedim bende sorun yok
  3. B

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

hocam direk yukliycekmsiiniz yoksa format atıp mi yukliyceksiniz
  4. B

üstatlar şimdi geldi bana da güncelleme şükürparty~~ temiz kurulum mu yapmak lazım yoksa direk indirip kursak sorun olmaz mi. telefona imei attiricam henüz attirmadim. eğer format atmam gerekiyorsa format atıp MIUI 11 i öyle yüklersem imei konusunda sıkıntı yasarmiyim
  5. B

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

s. a arkadaşlar mi 9 MIUI 11 güncelleme şimdi geldi ota dan. direk guncelliyim mi yoksa format atıp mi guncelleyim. telefonu alalı 1.5 ay kadar oldu henüz imei attirmadim yanı henüz kaydettirmedim ama bir kaç güne imei attircam bir sorun olur mu bu konu da
  6. B

Yardım ekran kararıyor. bir bilen var mı

genelde telefon elimdeyken oluyor. mesela sayfada gezerken telefondan elimi kaldirdigim da, saatin olduğu kısım, batarya yüzdesi vs. haris ekran tamamen kararıyor, kapanmıyor ama tamamen kararıyor üç beş saniye sonra kendiliğinden geliyo dokunmazsam. dokunursam hemen geliyor o yüzden zaman...
  7. B

tamam aksam deneyecegim. düzelirse burdan bildiririm. inşallah donanimsal değildir. ilginiz için teşekkür ederim angel~~
  8. B

hayır duzelmedi maalesef. yazılımsal bir sorun olabilir mi
  9. B

hocam bana henüz gelmedi. bölge vs. bir farklılık varmı sende bilgilendirirmisin.. 1572588377 ilk sayfada var şimdi kontrol ettim. dün akşam da indirmiştim hatta. ama ylanizca twrpden yükleniyor sanirim. sizde gözükmüyor mu
  10. B

arkadaşlar mi 9 telefonumu yaklasik bir buçuk aydır kullanıyorum. bir kaç gündür durduk yere ekran kararıyor üç saniye kadar sonra geri düzeliyor. veya ekran karardığında ekrana tıkladığımda düzeliyor. ekranın tamamı kararıyor yalnızca bildirim çubuğunun orası saatin orası kararmıyor. aynı...
  11. B

bugün içinde gelir diye bekliyorum ota ya ama henüz gelmedi bana da
  12. B

global sürüme ota dan verildiği söyleniyor ama bana gelen giden bir şey yok;(
Üst Alt