Bkayahalil kullanıcısının son içeriği

1. Bkayahalil

Yardım Redmi note 8 12.04 güncelleme sonrası kapanıp açılıyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım.. hard reset yaptım olmadı.

Redmi note 8 kapanıp açılıyor.. MIUI 12.04 güncelleme sonrası kapanıp açılıyor Kendi kendine..
  2. Bkayahalil

Yardım MIUI 12.04 güncelleme sonrası problemler.

Hard resette yaptım yine işe yaramadı başka bişey ne yapabilirim
  3. Bkayahalil

Güç açma tuşu ve üst tuşa basınca çıkan menüden yapılıyor değil mi..
  4. Bkayahalil

Arkadaşlar merhaba. Redmi note 8 en son gelen 12.04 guncellemeden sonra aşırı şekilde pil tüketimi olmaya başladı. Ve çok sık açılıp kapanıyor.. başına gelen varmı bu durum.. Çözüm ne önerirsiniz.. Lütfen yardım...
  5. Bkayahalil

Yardım Redmi note 8 kapanıp açılıyor boş batarya resmi çıkıyor

Nasıl döneceğiz peki.. bende de aynı problem var 1619022638 Arkadaşlar ben sorunu çözdüm galiba. AYARLARDAN TELEFON HAKKINDA MIUI RESMİNE TIKLAYIN. SONRA BU RESME 3 5 KEZ ÜST ÜSTE TIKLADIKTAN SONRA ÜSTTE Kİ SEÇENEKLERDE EN SON PAKETİ YÜKLE ÇIKIYOR. BURADAN PAKETİ YÜKLE YAPTIM. BİR SAATTE 3 _ 5...
  6. Bkayahalil

Soru Bilinmeyen özellik?

Merhabalar.. Redmi note 9 pro kullanıcısiyim.. Bilinmeyen gizli özellikleri varmı acaba bu telefonun.. Menüsünü iPhone gibi yapılıyor demiştiler.. Varmı acaba böyle gizli özellikler..
  7. Bkayahalil

Bkayahalil, 1618752060 Peki telefonu sıfırladiktan sonra tekrardan güncelleme yapacak mı kendisi.
  8. Bkayahalil

Evet cihazı açtığımız zaman kapanmıyor. Fakat bir süre kullanırken şarj%30 %20 %50 vs iken yine kapanip açılıyor.. Formları okuduğum zaman güç tuşunun basılı kalması gibi bişey okudum olabilir mi.. ama çok sık yapmıyor. Tuş basılı kalsa çok sık yapar.. Bir güncelleme gelmiş ondan sonra başlamış...
  9. Bkayahalil

Kapandığı zaman hemen açılıyor kendisi pin kodu soruyor
  10. Bkayahalil

Merhaba arkadaşlar.. redmi note 8 telefonum kapanıp açılmaya başladı.. açılırken boş batarya resmi çıkıyor. Şarjı olmasına rağmen bu hayatı yapıyor.. reboot yaptım ama devAm ediyor dedi problem..
Üst Alt