Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Redmi note 8 en son gelen 12.04 guncellemeden sonra aşırı şekilde pil tüketimi olmaya başladı. Ve çok sık açılıp kapanıyor.. başına gelen varmı bu durum..
Çözüm ne önerirsiniz..
Lütfen yardım...
Nasıl döneceğiz peki.. bende de aynı problem var
1619022638
Arkadaşlar ben sorunu çözdüm galiba. AYARLARDAN TELEFON HAKKINDA MIUI RESMİNE TIKLAYIN. SONRA BU RESME 3 5 KEZ ÜST ÜSTE TIKLADIKTAN SONRA ÜSTTE Kİ SEÇENEKLERDE EN SON PAKETİ YÜKLE ÇIKIYOR. BURADAN PAKETİ YÜKLE YAPTIM. BİR SAATTE 3 _ 5...
Merhabalar..
Redmi note 9 pro kullanıcısiyim..
Bilinmeyen gizli özellikleri varmı acaba bu telefonun..
Menüsünü iPhone gibi yapılıyor demiştiler..
Varmı acaba böyle gizli özellikler..
Evet cihazı açtığımız zaman kapanmıyor. Fakat bir süre kullanırken şarj%30 %20 %50 vs iken yine kapanip açılıyor..
Formları okuduğum zaman güç tuşunun basılı kalması gibi bişey okudum olabilir mi.. ama çok sık yapmıyor. Tuş basılı kalsa çok sık yapar..
Bir güncelleme gelmiş ondan sonra başlamış...
Merhaba arkadaşlar.. redmi note 8 telefonum kapanıp açılmaya başladı.. açılırken boş batarya resmi çıkıyor. Şarjı olmasına rağmen bu hayatı yapıyor.. reboot yaptım ama devAm ediyor dedi problem..