bkalyoncu2 kullanıcısının son içeriği

1. bkalyoncu2

Yardım Xiaomi Mi A2 Rom Kaldırıp Bootloader Kilidi Kapatma

Merhabalar. Böyle bir şey mümkün müdür? Telefonu HepsiBurada'ya göndereceğim ama bu haliyle göndermek doğru olmaz. Eski haline getirmenin bir yolu var mı? (BootLoader kilidini açık olarak işaretledim ama emin değilim, rom yüklü olduğu için açık büyük ihtimalle)
  2. bkalyoncu2

Yardım Google Services Framework Android Kimliği Değiştirme

Arkadaşlar merhaba sertifika sorunu yaşıyorum ve şu kimlik numarasını değiştirmem gerekiyor ama fabrika ayarlarına döndürmem gerekiyor sanırım. Dosyalarıma zarar gelmeden bunu değiştirmem mümkün müdür? Yardımlarınızı bekliyorum.
  3. bkalyoncu2

Yardım Netflix : Bu Uygulama Cihazınızla Artık Uyumlu Değil

Merhabalar. Dün Mi A2 cihazımın bootloader kilidini açıp miui 11 yüklemeye çalıştım fakat başarısız oldum ve bootloader kilidim açık kaldı. Android 10 güncellemesini yaptım ve gerekli uygulamaları yüklerken Netflix'i yükleyemedim ve başlıktaki hatayı alıyorum. Kilidi kapatmak haricinde başka bir...
  4. bkalyoncu2

Yardım Ekran Kaydedici Sıkıntısı

android one arayüzü kullandığı için uygulama mevcut değil maalesef
  5. bkalyoncu2

Yardım Ekran Kaydedici Sıkıntısı

Merhabalar Mi A2 için sistem seslerini kaydeden bir ekran kayıt programı arıyorum hepsi mikrofondan gelen sesi kaydediyor genelde. bunu nasıl çözerim evin veya odanın içindeki sesleri değil de sadece telefondan çıkan sesi kaydetmek istiyorum yani
  6. bkalyoncu2

Rom Andorid One'ı kaldırıp MIUI Yükleme

anladım hocam, vazgeçeyim o zaman. konu açık dursun belki bilen eden biri yardımcı olur sana da yardımcı olmuş olur. teşekkürler
  7. bkalyoncu2

Aslında bunu yapan birileri türkçeleştirip koysa youtube da biz de yararlansak güzel olur. yapamam gibi duruyor. öneri için teşekkür ederim
  8. bkalyoncu2

çok teşekkür ederim,okuyorum hemen :d 1562852490 Android bilgim yok denecek kadar az tek başıma bişeyler yapmaya kalkışmak da istemiyorum. Android One'dan da çok şikayetçiyim şahsen Xiaomi dediğin zaman miui geliyor akla bence. android one olan versiyonunu almış bulunmuş babam iade etmek...
  9. bkalyoncu2

Diğer Xiaomi'den şikayetçiyim!..

A2 Kullanıyorum ben de yaklaşık 5 aydır. Android One olması dışında herhangi bir sorunum yok şimdilik. Yazılımsal bir sorun olabilir sizinki, iade veya servis isterseniz sorunu giderirler büyük ihtimalle
  10. bkalyoncu2

Merhaba dostlar,böyle bir şey mümkün müdür? A2 4/32 kullanıyorum. Yapmış olan varsa yazsın lütfen. Teşekkürler
Üst Alt