Bjshom kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber Mi A1 Android 9.0'dan(Pie) Android 8.1'e(Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi (Video Rehber)

denedim olmadı baya da sorun yaşadım telefonum aşırı derecede donuyor ondan dolayı eski sürümü yüklemek istedim malesef olmadı
  2. B

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

Kesin geliyorum MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. B

Yardım Mi max android 7 nougat güncelleme dosya boyutu ne kadar?

Hayır güncelleme sadece 32gb versiyon için geldi Okuduğun yerin linkini at
  4. B

Arkadaşlar güncelleme gelen xiaomi mi Max 32gb telefonun global versiyonu Version: V8.2.5.0.MBCMIDL (MIUI8) böyle bu versiyon android 7 yi de içinde barındırıyor Henüz güncelleme gelmeyen xiaomi mi Max 64gb ve 128 gb versiyon ise Version: V8.2.3.0.MBDMIDL (MIUI8 Bu şekildedir Global sürümler...
  5. B

Orjinal endişeniz olmasın
  6. B

Evet arkadaşlar mi Max 64gb için henüz güncelleme gelmedi Bundan eminim Her nerede güncelleme geldi diye okuduysan benimle buradan linkini paylaş
  7. B

Sohbet İyi Bayramlar

Hayırlı bayramlar dilerim
  8. B

Sohbet İyi Bayramlar

Hayırlı bayramlar dilerim
  9. B

Arkadaşlar tekrar yazıyorum Xiaomi mi Max 64gb için Android 7 güncellemesi gelmedi Xiaomi mi Max 32gb telefonu olan arkadaşlar için güncelleme geldi İndiremeyenler Bu linkten indirebilir MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
  10. B

Xiaomi mi Max 64gb için henüz güncelleme gelmedi Gelen güncelleme 32gb versiyonu içindir
  11. B

Arkadaşlar xiaomi mi Max 32gb telefonu olanlar Android güncellemesini ota dan almadıysa Aşağıdaki linkten alabilirler MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
  12. B

Mi Max 64gb e mail exchange kurulumu yapamıyorum

Xiaomi mi Max 64gb e mail exchange kurulumu yapamıyorum gerekli bütün ayarları yapmama rağmen e posta kurulumu yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim İlginizi rica ediyorum
  13. B

Çözüldü Mesajı yollayan kişinin sadece numarası gözüküyor.

Telefon numarası birden fazla kayıtlı olduğundan dolayı mesajlarda çıkmaz kimin numarası çıkmıyorsa rehberden kaydını silip tekrar eklemelisin
Üst Alt