Bjshom kullanıcısının son içeriği

1. B

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

Kesin geliyorum MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. B

Yardım Mi max android 7 nougat güncelleme dosya boyutu ne kadar?

Hayır güncelleme sadece 32gb versiyon için geldi Okuduğun yerin linkini at
  3. B

Arkadaşlar güncelleme gelen xiaomi mi Max 32gb telefonun global versiyonu Version: V8.2.5.0.MBCMIDL (MIUI8) böyle bu versiyon android 7 yi de içinde barındırıyor Henüz güncelleme gelmeyen xiaomi mi Max 64gb ve 128 gb versiyon ise Version: V8.2.3.0.MBDMIDL (MIUI8 Bu şekildedir Global sürümler...
  4. B

Orjinal endişeniz olmasın
  5. B

Evet arkadaşlar mi Max 64gb için henüz güncelleme gelmedi Bundan eminim Her nerede güncelleme geldi diye okuduysan benimle buradan linkini paylaş
  6. B

Sohbet İyi Bayramlar

Hayırlı bayramlar dilerim
  7. B

Sohbet İyi Bayramlar

Hayırlı bayramlar dilerim
  8. B

Arkadaşlar tekrar yazıyorum Xiaomi mi Max 64gb için Android 7 güncellemesi gelmedi Xiaomi mi Max 32gb telefonu olan arkadaşlar için güncelleme geldi İndiremeyenler Bu linkten indirebilir MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
  9. B

Xiaomi mi Max 64gb için henüz güncelleme gelmedi Gelen güncelleme 32gb versiyonu içindir
  10. B

Arkadaşlar xiaomi mi Max 32gb telefonu olanlar Android güncellemesini ota dan almadıysa Aşağıdaki linkten alabilirler MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
  11. B

Mi Max 64gb e mail exchange kurulumu yapamıyorum

Xiaomi mi Max 64gb e mail exchange kurulumu yapamıyorum gerekli bütün ayarları yapmama rağmen e posta kurulumu yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim İlginizi rica ediyorum
  12. B

Çözüldü Mesajı yollayan kişinin sadece numarası gözüküyor.

Telefon numarası birden fazla kayıtlı olduğundan dolayı mesajlarda çıkmaz kimin numarası çıkmıyorsa rehberden kaydını silip tekrar eklemelisin
Üst Alt