Bjaffo kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi 9 dokunmatik ekran sorunu

Merhabalar Mi 9 telefon kullaniyorum, mesaj yazarken başladığım tuş işlemi gerçekleşiyor. Örnek watsap da mesaj yazarken arama tuşuna basmisim gbi arama yapiyor. Bildirim çubuğu iniyor. Mail okurken elim ekranda iken sanki sil butonuna basmisim gbi mail siliyor. Resimcektigimde bazen...
  2. B

Rehber TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)

Benim Twrp hatali bu şekilde guncellersem duzelirmi yoksa bastan yeni twrp Flaşlamam mi gerekir.
  3. B

Haber Tüm modellere şebeke işlemi çıkmış

Ama güncelleme yapabiliyomusun o tool ile sim 2 ye atinca. Yapiliyosada söylemiyorlar. Bi tanidigimin basina geldi mi 9 u var
  4. B

Yardım Dosya PC de gözükmüyor

Telefonu PC ye takınca bazı Dosyalarımi PC de göremiyorum.
  5. B

Yardım Mi Note 3 Dosya Aktarma Sorunu

Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm yokmu?
  6. B

Yardım 5s plus rom atma

Merhabalar; 5s plus kullanıyorum ön kameram çalışmıyor garantiye gitti geldi 10 gün çalıştı yeni güncelleme ile yine ön kamera gitti. ( Simgesi kayboluyor ) kendim teli fabrika ayarlarına döndürücü bazen geliyor 1-2 gün çalışıyor ama sonra teli yeniden başlat yapınca yine gidiyor ön kamera...
  7. B

Yardım mi5s plus kamera sorunu

Öncelikle yardiminiz için teşekkür ederim. Uygulamadan olduğunu sanmıyorum çünkü yeni bir uygulama yuklemedim halde çalışırken ertesi gün gidiyor. Ön kamera simgesi kayboluyor. Sorun önce ön kamera simgesi varken ön kameraya geçmiyor kamera hatası veriyor telefonu yeniden başlatınca ön kamera...
  8. B

Yardım mi5s plus kamera sorunu

Merhabalar; 5s plus kullanıyorum ön kameram çalışmıyor garantiye gitti geldi 10 gün çalıştı yeni güncelleme ile yine ön kamera gitti. ( Simgesi kayboluyor ) kendim teli fabrika ayarlarına döndürücü bazen geliyor 1-2 gün çalışıyor ama sonra teli yeniden başlat yapınca yine gidiyor ön kamera...
  9. B

Yardım Kamera hatası

Üst Alt