Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Mi 9 telefon kullaniyorum, mesaj yazarken başladığım tuş işlemi gerçekleşiyor. Örnek watsap da mesaj yazarken arama tuşuna basmisim gbi arama yapiyor. Bildirim çubuğu iniyor. Mail okurken elim ekranda iken sanki sil butonuna basmisim gbi mail siliyor. Resimcektigimde bazen...
Merhabalar;
5s plus kullanıyorum ön kameram çalışmıyor garantiye gitti geldi 10 gün çalıştı yeni güncelleme ile yine ön kamera gitti. ( Simgesi kayboluyor ) kendim teli fabrika ayarlarına döndürücü bazen geliyor 1-2 gün çalışıyor ama sonra teli yeniden başlat yapınca yine gidiyor ön kamera...
Öncelikle yardiminiz için teşekkür ederim.
Uygulamadan olduğunu sanmıyorum çünkü yeni bir uygulama yuklemedim halde çalışırken ertesi gün gidiyor. Ön kamera simgesi kayboluyor. Sorun önce ön kamera simgesi varken ön kameraya geçmiyor kamera hatası veriyor telefonu yeniden başlatınca ön kamera...
Merhabalar;
5s plus kullanıyorum ön kameram çalışmıyor garantiye gitti geldi 10 gün çalıştı yeni güncelleme ile yine ön kamera gitti. ( Simgesi kayboluyor ) kendim teli fabrika ayarlarına döndürücü bazen geliyor 1-2 gün çalışıyor ama sonra teli yeniden başlat yapınca yine gidiyor ön kamera...
Merhabalar;