Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar Redmi note 7 cihazımı 12.0.2 MIUI eu sürümünden 12.0.3 eu sürümüne güncelledim önceki sürümde hiçbir problem yok Google play store da hem Akbank hemde Netflix gözüküyordu ama şimdi iki uygulamada da uyumsuz yazıyor Netflix i apk olarak indirdim kurdum ama Akbank bir türlü olmuyor 2...
İyi forumlar mi5s kullanıcısıyım telefonum rootlu ve RevOS rom yüklü gboard klavye kullanmaktayım sistemin kendi klavyesi zaten bu klavyede tuşlara bastığımızda tuş sesleri çıkıyor ben seviyorum çıkmasını lakin sistem üzerinden bu tuş basma seslerini değiştirme imkanı olabilir mi daha önce...
bende en son MIUI 10 eu dan MIUI 11 e geçtim stabil rom kurarken kendi orijinal recovery sini kurdugu için Twrp gitme olayı olabilir ama Eu romda böyle bişey yok ben ilk stabil MIUI 8.5 kurdum mi flash ile daha sonra twrp yükledim sonra MIUI 8.5 eu ya geçtim sonra sırasıyla MIUI 10 eu ve en son...
Anladım hocam ama suanlik bende o şekil bişey olmadi sadece ses de oldu onu çözdüm :) adım sayara gelince açıkçası hiç işim olmadi ilk yaptığım şey o sayfadaki şeylerin hepsini kapatmak oluyor dediğiniz gibi romun oturması için 1 hafta felan lazim ama sevdim açıkçası şuan global MIUI 11 gelse...
Şimdi test etme fırsatım oldu whatsapp titreşim de sorun yok zil seslerinde calmama sorunu oluyor ama sorun çözümü de çok basit whatsapp ayarlar-bildirimtonu daha sonra size Eylemi seçin diyicek burda temalar üzerinden seçim yapın özel zil sesi atamak istiyorsaniz bile temalar üzerinden yolu...
Bende o şekil bir sıkıntı yok hocam normal geliyor titreşim zaten kapalı benim sadece bildirim sesi açık onda da sıkıntı yok ama titreşimi sizin için denerim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam şuan mi5s e global miui 11 geleceği kesin değil gibi bazı yerlerde gelicek yazıyor bazı yerlerde listede de yok mi5s e MIUI EU 11 geldi aynı sekilde mi5 e de geldi Eu versiyonu :) ama global versiyon muamma :)
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pilinizin sağlıklı kalması bu yüzden sanırım hocam ben sürekli oyun oynayan biriyim bu yüzden pil ölüyor inşallah miui 10 daki stabiliteyi MIUI 11 de de alırsınız ama yenilik bana her zaman iyi gelmiştir stabillik için MIUI 8.5 te dönüp bir sure ona bile tahammul ettim ama bazı özellikler...
hocam bende pek randıman alamadım o uygulamadan o yüzden çok rom değiştiren biri değilim temiz kurulum yapıp genelde tüm uygulamaları wifi uzerinden tekrar kuruyorum Google Play'de olmayan uygulamaları ise APK klasörü oluşturdum yedek tutuyorum o şekilde kuruyorum yani aslında tüm ayarlarimi...
Hocam Cihazın BL kilidini açıp Twrp recovery kurman lazım forumda anlatımı mevcut daha sonra MIUI eu sitesinden cihazınin rom dosyasını indirip twrp recovery aracılığı ile ilk temizle kısmında 4 wipe yapıp daha sonra yukle kısmından indirdiğin rom zip dosyasını yukluyorsun diğer adıyla...
İyi forumlar ne kadar da eski bir cihaz olsa da unutmadılar Eu da olsa MIUI 11 stable dün akşam itibari ile geldi ve hemen geçiş yaptım açıkçası akıcılığı beni çok tatmin etti tek kafamdaki soru işareti şarj konusuydu ilk kurduğum romlarda genelde şarj su gibi gidiyor 1 hafta sistemin oturması...
Pubg belasına zaten baya bir uğraştım aynen benimde 8.5 de hoşuma gitmeyen bazı şeyler oldu MIUI 10 eu stableye geçiş yapicam zaten bıraktım artık oyun mevzusunu anca clash of clans ki o da zaten performans isteyen bir oyun değil cevaplar için çok teşekkür ettim hocam
MI 5s cihazımdan Tapatalk...
anladım hocam o zaman hiç gerek yok MIUI 11i denemeye şuan ben miui 8.6 eu stable kullanıyorum düzenli thermal dosya var cihazda 4 çekirdek aktif ve full performanstalar normal kullanımda çekirdekleri kernel adiutor ile 1132mhz ye cekiyorum yetiyor dediğiniz ex kernel de mevcut çekirdek kontrolü...
Mi flash ile Eu rom yukleyebiliyormuyuz çünkü MIUI 11 global stable bekleyip sonra MIUI 11 eu ya geçmeyi beklersem bi hayli uzun süre beklerim MIUI 11 eu normal global stable den önce gelir bence o yüzden şimdi mi flash üzerinden MIUI 10 global stable yükleyip daha sonra Twrp üzerinden MIUI 11...