Bisruni kullanıcısının son içeriği

1. Bisruni

Yardım bootloder kilidini kapatırsak bir sorun yaşar mıyız

Hocam çok teşekkür ederim hızlı cevabınız için. Bir sorum daha var bu cihaz eşleştirmesini kaldırmayı bootloaderi kitlemeden önce mi yapacağım sonra mı? Ve nasıl yapacağım
  2. Bisruni

Yardım bootloder kilidini kapatırsak bir sorun yaşar mıyız

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama umarım biri görür cevaplar. Bende yurtiçi tr rom yüklü cihaz vardı bootloader açtım endonezya rom kurdum( daha önce birden fazla rom denedim) şimdi endonezya rom kurulu ve ben başka telefon aldım. Bu joyeuse cihazı satacağım ama bootloader kapatmak istiyorum...
  3. Bisruni

Rom Miui°Mint Joyeuse MIUI 13 | Android 12

hocam öncelikle teşekkürler konu için ancak ben bir sorunla karşılaştım. şua n pitchblack recovery kullanıyorum rom dosyasını ve fix dosyasını indirdim spectrum kernel zipini indirdim. magiskin son sürüm zipini indirdim hepsi hazır. önce romu kuruyorum sonra format data yapıyorum sonra fix...
  4. Bisruni

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

hocam linki bende buldum ama oradaki binlerce klasör içinden joyeuse için olanı bulamadım headbang~~headbang~~
  5. Bisruni

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

herkese iyi forumlar. joyeuse için haftalık mıuı11 rom arıyorum ama bir türlü linkini bulamadım. sourgeforge a giriyorum her haftanınkine tek tek baktım ama bulamadım. rica etsem bulan bilen biri bana link atabilir mi
  6. Bisruni

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

forumda joyeuse için haftalık eu rom konusu bulamadım linkini rica etsem paylaşabilir misiniz?
  7. Bisruni

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

note 9 pro (joyeuse) için hangi haftalık sürümü indirmem lazım ismini bulamadı bir türlü
  8. Bisruni

Soru Note 9 Pro Global 12.5 Güncelleme ne zaman gelir ?

Hocam iyi forumlar. Yanlış anlamadıysam orjinal global rom vardı Bl açıp tr rom kurdunuz ve Bl geri kitlediniz doğru mu? Şu yüzden soruyorum orjinal romundan başka bir romu kurup Bl kitlenirse brick olur cihaz diye bir şey duymuştum?
  9. Bisruni

Yardım Ekran süresi

Herkese iyi forumlar öncelikle. Benim bir sorum olacaktı.Orjinal garantili Redmi Note 9 pro cihazı kullanıyordum global versiyon. İlk başlarda 10 saat ekran süresi alıyordum hatta bir ara 13-15 saat arası alıyordum. Sonrasında Bl açtım eu romla başladım ve bir çok rom yükledim ancak hiçbirinden...
  10. Bisruni

Video Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)

Çok teşekkür ederim cevabınız için öncelikle ancak eu rom stock rom değil midir yani mesela ben note9pro aldığımda içindeki rom global romdu ama ben twrp ile Endonezya romuna geçtim. Bazılarında da eu rom oluyor ilk açılışta. Eu rom stock rom değil mi yani
  11. Bisruni

Video Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)

Hocam iyi günler. Ben de bir soru sormak istiyorum mi firm sitesinde eu rom da var onun boyutu Endonezya romuna göre daha düşük ve bildiğim kadarıyla eu romda da mıuı arama ve mesajlaşma uygulaması var 1 aradaki boyut farkı nedendir? 2 boyutu daha düşük olduğu için daha soft bir rom mudur? 3...
  12. Bisruni

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro – Endonezya Kararlı Android 11 V12.5.1.0.RJZIDXM İndirme Bağlantıları

Cihazım yurt dışı kayıtlı filan değil ama bu sertifika problemi olur bl kitli olursa diye sordum
  13. Bisruni

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro – Endonezya Kararlı Android 11 V12.5.1.0.RJZIDXM İndirme Bağlantıları

hocam bu bilgi çok dikkatimi çekti. ben endonezya romunu kurup bl kitlesem cihaz brick olur yani anladığım kadarıyla. peki bunun bir yolu yok mudur cihazı yakmadan?
  14. Bisruni

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Hangi AOSP romu tavsiye ederseniz xtenden şarjı sömürüyor DotOs fena değildi pixelexperince de şarjı çok yiyor
Üst Alt