Biscuit kullanıcısının son içeriği

1. Biscuit

Yardım Alarm ve zil seslerini harici bir dosya yapmak?

Herkese merhaba, Alarm kurmaya çalıştığımda daha önceden .mp3 uzantılı bir dosyayı alarm sesi veya zil sesi yapabiliyorken dün değiştiremediğimi farkettim. Böyle bir şey yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
  2. Biscuit

Yardım Ahizeden ses gelmeme sorunsalı?

Herkese merhaba. Daha dün sabaha kadar sorunsuz kullandığım ahizeden, öğleden sonra hiçbir şekilde verim alamıyorum. Karşı tarafa sesim gidiyor, fakat o konuşurken telefonu hoparlör ile kullanmadığım sürece ses gelmiyor. Telefonda hasar vs. mevcut değil, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  3. Biscuit

İnceleme Mi9T Stabil Google Kamera Portları (Düşük ışıkta muhteşem kareler!)

Hocam redmi note 7 uyumlu mu, ayrıca uyumluysa yapmam gereken bir işlem var mıdır?
  4. Biscuit

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Oradan bir adet note7 madalyası rica edeceğim :)
  5. Biscuit

Tema Duvar Kağıtlarının En Güzellleri, En Özelleri [FULL HD]

eline emeğine sağlık hocam
  6. Biscuit

Soru Şarj animasyonu

redmi note 7 de de var diye biliyorum
  7. Biscuit

Tema Aventador V10 Tema ( Markette yayında )

eline sağlık hocam deneyeceğim. kamuflaj görüntüsü güzel olmuş
  8. Biscuit

Rom Redmi 5 Plus MIUI 10 V10.2.3.0.OEGMIXM Güncelleme Yayınlandı

miuiden memnunum zaten de kardeşim çok istedi bende mi a2 lite yapıp biraz stocka döneyim geri özler miui yolunu tutarım :)
  9. Biscuit

hayırlısı artık hocam :) mi a2 lite almayı düşünüyorum MIUI güncellemeleri beklemeye son vereceğim gibi
  10. Biscuit

yok cidden :) her güncellemeyi şükür hatasız(masaya vurdum hissetmiş kadar ol hocam) geçirenlerden biriyim. Bir sonraki ne olacak acaba onu düşünüyorum
  11. Biscuit

Valla hocam sen der demez kontrol ettim :) indiriyorum bende
  12. Biscuit

Etkinlik 6. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması Resimleri 22.06.2019

Askerdeydim terhis olalı 2 saat oldu ve bunu gördüm :( inşallah gelecek sene aranızda olacağım
  13. Biscuit

Rehber Xiaomi Miui Hesabı Şifresini Unutursanız Ne Yapacaksınız ?

Elimde aynı mi hesabıyla açılmış 2 telefon var. Bunlardan birinden çıkış yapıp, yeni hesap açarak kullanmak istiyorum. Çıkış yaparken mevcuttaki verilerimi siler mi, bir yedek almam gerekir mi? Ayrıca çıkış yaptıktan sonra telefonu format veya fabrika ayarlarına döndürme vs. bir aksiyon almam...
  14. Biscuit

Haber 5G Türkiye ’ye ne zaman gelecek

o kadarını bilemiyorum, ancak uğraşlar var diye biliyorum. Daha fazla detaya sahip bir departmanda çalışmıyorum ne yazıkki
Üst Alt