birenes kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi 9 imei sorunu

uzaktan yardım alabileceğim biri var mı? uzaktan bağalntı ile yardımcı olabilir misiniz?
  2. B

değişen birşey olmadı
  3. B

Redmi 9 telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm ama şebeke gitti. *#06# yapınca imei çıkmıyor galiba imei silindi. Ne yapılması gerekiyor. Yardımcı olabilen varsa şimdiden teşekürler.
  4. B

Yardım Redmi Note 8 İnternete Girmiyor

HOCAM ÖNERDİĞİNİZ BİRİLERİ VAR MI? herkes birilerine iteleme peşinde
  5. B

TEKRARDAN İMEİ Mİ ATMAM GEREKİYOR YOKSA FARKLI BİR AYARI MI VAR 1625848203 ücreti ne tutar öğrenci olduğum için ödeyemeyebilirim yapabileceğim birşey mi?
  6. B

imei 8 ay önce atıldı ama bu sorun son 3 aydır var neden sonradan çıktı?
  7. B

İyi günler. 1 yıl önce aldığım note 8 cihazım (yurtdışı cihazı) son 3 aydır sürekli edge de (mobil veri) daha önce 4.5g idi ama artık kendiliğinden e ye geçiyor. Ayarlardan 4.5g ye alıyorum yarım saat 4.5g de çalışıyor daha sonra şebeke gidiyor kimse beni arayamıyor ben de h ye alıyorum tekrar e...
  8. B

Soru Redmi note 8 Miui Sürüm Düşürme

HOCAM mi flash tool nereden nasıl indirip kuruluyor hiçbir yerde bu konuda bilgi bulamadım note 8 sürüm düşüreceğim ama mi flash kuramadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  9. B

Soru Redmi note 8 Miui Sürüm Düşürme

merhaba çok saçma bir soru olacak ama bu mi flash toolu kuramadım nasıl kuruluyor.
Üst Alt