Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar neden kimse yardımcı olmuyor ağlıyorumya olmuyor bu flash işi her şeyi yapıyorum flash diyorum flashlamış gibi gösteriyor ama 600 sn bekliyorum olmuyor lütfen yardım edin cihaz note 9 global yüklemeye çalışıyorum telefon bric oldu offf
Arkadaşlar 32 bit bilgisayarım var telefonu görüyor ama atarsam sıkıntı çıkarmı internet kafede denedim yapamadım evde denemek istiyorum yardımcı olun lütfen ya ağlıyorum
Arkadaşlar bugün internet kafede telefonu bağladım xioami flash açtım gördü dosyayı seçtim flash dedim 500 sn oldu telefon feastboottan çıktı çıktı ama hiçbirşey olmadı 3 defa tekrarladı neden böyle oldu sanki hiç başlamamış gibiydi ne yapmam lazım yardım edin lütfen ağlıycam ya
Arkadaşlar ben bugün internet kafeye gittim telefonum bric olmuştu redmî note 9 mtk cihaz olduğu için direk bootloader I açtım ama xioami toolu kuramadım hem drıverleri kurmadı bir Çince hata verdi hemde cihazı bilgisayar okumadı heralde yani bilgisayar bölümünde gözüküyordu ama tool da refesh...
Yeniyim yardım edin
Herkese ilk öncelikle merhaba ben telefonun romunu bazdum baştan anlatmak gerekirse telefonu buglu bir şekilde mıuzı 11 e döndürmek isterdim anma cihaz briç oldu zaten imei atılmıştı yani yurt dışı cihazda bootloader kapalı twrp yok cihaz recovery ve feestboot moduna...