Bir redmi kullanıcısı8 kullanıcısının son içeriği

1. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım pubg Bluetooth kulaklık mikrofon sorunu

Öncelikle mutlu sağlıklı günler diliyorum hocalarım şimdi ben normal aramalarda falan kulaklıkla konuştuğumda sesim çok rahat karşıya gidiyor fakat pubg mobileye girdiğimde sesim karşıya geçmiyor yardım olursanız sevinirim ek olarakta kablolu kulaklıkla oynayınca sesim karşıya ulaşabiliyor...
  2. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım İphone 11 pro kendi kendine kapanıyor

Hocam yetkili bi servise gösterdim cihazım sıvı teması görmüştü pil soketi paslanmıştı onu temizledi şimdilik herhangi bir sorun yok
  3. Bir redmi kullanıcısı8

Değiştirdiğim yerde orjinal dediler başka bir yerdede gösterdim orjinal dediler genede
  4. Bir redmi kullanıcısı8

Herkese iyi akşamlar iphone 11 pro cihazımın ekranı değiştirdikten 1 ay sonra kendi kendine kapanmaya başladı tamircime gösterdim anakartta bir sorun yoktu ama hala kapanıp açılıyor kendi kendine sorun ne olabilir
  5. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım İphone 7 plus wifi çekmeme problemi

iPhone 7 plus cihazımda evin wifisine bağlandığım zaman internet hiç çekmiyor çeksede çok az çekiyor ama başka wifi ağlarına bağlanınca hiç bir sıkıntı olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
  6. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım Redmi note 8 pro ses çok az çıkıyor

Yok aldığım gibi düşüktü bir kere yazdım forma bana Dolby altmos denen bir uygulama var onu indirirsen sorun ortadan kalkar bende onun için tekrar açtım bu uygulamayı nasıl kurarım
  7. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım Redmi note 8 pro ses çok az çıkıyor

Arkadaşlar redmi note 8 pro cihazımda ses çok az çıkıyor sebebi nedir acaba donımla alakalı mı yoksa yazılımla alakalı
  8. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım Redmi note 8 pro app conect çalışmıyor

Arkadaşlar transporter 2020 app conect var ama telefonumu bağlayamıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen
  9. Bir redmi kullanıcısı8

Sohbet @Strex

Satıp mi 10t pro alacaktı
  10. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım Ses kaydedici karşı tarafın sesi gelmiyor

Arkadaşlar telefonuma 3.parti bir telefon görüşmesi kaydedicisi indirdim lakin karşı tarafın sesi gelmiyor nedeni nedir acaba
  11. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım DPI sorunu

DPI NEDİR HOCAM
  12. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım Eba canlı ders göstermiyor

Arkadaşlar redmi note 8 pro cihazımda ebaya girdiğimde dersler göstermiyor tüm arkadaşları. Giriyor ama ben giremiyorum cihazla alakalı bir sorunum acaba yardım ederseniz iyi olur
  13. Bir redmi kullanıcısı8

Yardım Redmi note 8 pro wifi bağlanmıyor

Rn 8 pro cihazımda wifiye bağlanmıyorum ip adresi alınıyorda kalıyor yardım edin lütfen
Üst Alt