Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle mutlu sağlıklı günler diliyorum hocalarım şimdi ben normal aramalarda falan kulaklıkla konuştuğumda sesim çok rahat karşıya gidiyor fakat pubg mobileye girdiğimde sesim karşıya geçmiyor yardım olursanız sevinirim ek olarakta kablolu kulaklıkla oynayınca sesim karşıya ulaşabiliyor...
Herkese iyi akşamlar iphone 11 pro cihazımın ekranı değiştirdikten 1 ay sonra kendi kendine kapanmaya başladı tamircime gösterdim anakartta bir sorun yoktu ama hala kapanıp açılıyor kendi kendine sorun ne olabilir
iPhone 7 plus cihazımda evin wifisine bağlandığım zaman internet hiç çekmiyor çeksede çok az çekiyor ama başka wifi ağlarına bağlanınca hiç bir sıkıntı olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
Yok aldığım gibi düşüktü bir kere yazdım forma bana Dolby altmos denen bir uygulama var onu indirirsen sorun ortadan kalkar bende onun için tekrar açtım bu uygulamayı nasıl kurarım
Arkadaşlar redmi note 8 pro cihazımda ebaya girdiğimde dersler göstermiyor tüm arkadaşları. Giriyor ama ben giremiyorum cihazla alakalı bir sorunum acaba yardım ederseniz iyi olur