Bir redmi kullanıcısı kullanıcısının son içeriği

1. Bir redmi kullanıcısı

Yardım Kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü ve kamera kapatma

Merhaba. Kilit ekranında duvar kağıdı döngüsü veya kamera ile bildirim çubuğunda değişiklik yapılabiliyor. Örneğin cihazı bul açık olan cihazda kilit ekranında kamerayı açıp wifi yi veya mobil veri kapatabiliyoruz. Buda cihazı bulu etkisiz hale getiriyor. Çözümü nedir ?
  2. Bir redmi kullanıcısı

Yardım Rootlu cihaz uygulama açmıyor

Arkadaşlar merhaba. Cihazım rootlu ve İstanbul kart uygulamasına giriş yapınca cihaz rootlu diyip ana menüye atıyor. Sanırım magiskten yapılıyormuş ama bu işlerden hiç anlamıyorum root magisk room felan o yüzden bir yardimci olabilir misiniz ? Ne yapmama gerekiyor ?
  3. Bir redmi kullanıcısı

Yardım Geliştirici seçenekleri sıfırlanıyor

Arkadaşlar bluethoot kulaklık ayarı yapıyorum sonra sıfırlanıyor eski seçeneklere dönüyor bunun çözümü var mı ? İmei işlemi yapıldı.
  4. Bir redmi kullanıcısı

Çözüldü Egnellenen çağrı

İyi günler herkese. Redmi note 8 telefonumda x kişisi aradı 8 kere falan ama telefonum hiç çalmadı geçmişte engellenen çağrı yazıyor. Arayan kişi de ise 2-3 saniye telefon çalıyor sonra hat meşgul diyor.
  5. Bir redmi kullanıcısı

Çözüldü Instagram video sesi arka planda devam ediyor

İyi günler. Redmi note 8 cihazımda Instagram kesfette gezerken telefondan ses geldiğini fark ettim ben sadece yazıdan ibaret bir posta bakıyorum ama arkadan konuşma sesi geliyor anasayfa ya girdim kesfete girdim tekrar ama ses gitmedi sanki bir video arkada acikti sonra arayüze geldim son...
  6. Bir redmi kullanıcısı

Yardım Redmi note 8 Ghost screen

Herkese iyi günler. Redmi note 8 cihazımı 1 yıldır kullanıyorum ilk zamanlarda çok yoktu ama şuan da bariz şekilde oluyor büyük bir sorun değil ama yine de sormak istedim. Bunun bir çözümü var mı Cevaplarınız için teşekkürler. Not: cihaz garantili değil ayrıca tamire gönderecek derecede...
  7. Bir redmi kullanıcısı

Soru Pubg mobile gfx telefona zarar verir mi

Arkadaşlar selamlar redmi note 8 cihazım pubg 30 FPS veriyor gfx ile 60 yapabiliyorum 2 saat civarı oynadım ayarlarda pil bölümünde sıcaklık yazıyor orda 40 derece diyordu oyun oynarken bu sıcaklık normal diye düşünüyorum asıl soruma gelecek olursak 4 GB ram 64 GB hafızalı cihazımda gfx...
Üst Alt