Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu güne kadar yazmadım çünkü telefon çöktüğü ve hesaplarıma erişme sıkıntısı çektiğim için Malasef yeni yazıyorum... Tüm Depremde vefat eden bütün insanlarımıza Allah Rahmet eylesin Allah Mekanlarını Cennet Eylesin. Yaralı ve deprem mağduru insanlarımıza Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun...
Mi 11 Ultra Bootlader Hesapsız Açma Yolu Var mı ? Yeni aldığım mi 11 ultraya mi flash ile rom yüklerken endonezya romu yüklerken yanlışlıkla bootloader kitle dedim mi hesabımı telefonda açmıştım bootlader başvurusu yapmamıştım daha ancak telefon bu rom yüklenemez diye hata veriyor ve şuan direk...
Sizde biliyorsunuz Xiaomi marka bir cihaz aldıysanız bazı cihazların garanti belgesinde Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi diye bir şirket yazıyor. Bu şirkete ne ulaşılabiliyor ne bir telefonu var sadece adresi vergi numarası var ve bu adres de böyle bir şirket var mı oda belli değil...
Xiaomi Telefonlarda
Ayarlar Depolama Kısmındaki
Diğer Depolama Kısmını Nasıl boşaltabiliriz
Hard reset hariç (En son ihtimal denemek istiyorum)
Miui Klasörünü silmeyi denedim ancak çözüm olmadı
Mi Note 10 Lite mikrofon bozuldu bende servise verdim geldi. Anakart değişmiş ancak bu sefer de parmak izini bozmuşlar ve arama sensörüde bildiğiniz gibi sorunlu iyice canım sıkıldı. Yarın başıma yine birşey gelir mi endişesi sardı o yüzden ayıplı üründen ve olanı biteni tüketici haklarına...
Bu gün siz değerleri arkadaşlarımıza Xiaomi Mi Note 10 Lite / Düzü / Pro modelleri için satın alıp denemeye çalıştığımız ekran koruyucuların. Kılıf ile kullanıldığında ekran koruyucu kaldırıp kaldırmayacağına hep birlikte bir göz atacağız....
Mi Note 10 Lite Ekran Koruyucu Kılılf İle Uyumlu Mu...
Arkadaşlar Amazon Global üzerinden Xiaomi Mi Note 10 Lite Düz Pro modelleri için spigen kılıfı nasıl alacağımızı ve nereden alacağımızı fiyatı gibi konulara. Bu video da deyindik. Amazondan zaten alışveriş yapmasını bilen arkadaşlar için ürün linki bırakıyorum...
Xiaomi Mi Note 10 Lite /Düz...