Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
youtube de bir sürü video var onlara bakıp yapabilir siniz imei repair deyin bulursunuz orda sizin için önemli olan diag moda alıp qualcom yazılımı ile qcn dosyasını telefondan almak olacaktır
En iyi yol bootlader açıp mi flash ile rom yüklemeniz olur benim de yeni öğrendiğim kadarı ile artık bootlader kapalı ise sadece içinde gelen sürüm ile kullanabiliyorsunuz yoksa örnek globale ise globale yükleyebilirsiniz
O zaman şöyle aktarayım ben telefonu alır almaz bootlader kilidi açın demiyorum bu yetkiyi alın diyorum Xiaomi cihazlar diğer cihazlar gibi değil ister uğraşın ister uğraşmayın ancak gelen bir güncelleme ile çöken bir çok xiaomi cihazı var ve sadece yurt dışı cihazı değil yurt içi cihazlardada...
Yanlışsınız bence Xiaomi kullanıyorsanız malasef mi hesabınızda kullandığınız cihazın mutlaka ama mutlaka bootlader açma yetkisi olması lazım çünkü eğer ki bir güncelleme olsun veya başka bir durum olsun cihaz çöker ise hem masrafsız hemde kolay bir şekilde cihazı kaldırmak istiyor iseniz...