Bir Acayip Adam kullanıcısının son içeriği

1. Bir Acayip Adam

Yardım Note 10 Pro Yazılımla Imei sonrası twrp'den sıfırlama

youtube de bir sürü video var onlara bakıp yapabilir siniz imei repair deyin bulursunuz orda sizin için önemli olan diag moda alıp qualcom yazılımı ile qcn dosyasını telefondan almak olacaktır
  2. Bir Acayip Adam

Yardım imei

Şuan sürekli açılıp kapanıyor mu ?
  3. Bir Acayip Adam

Yardım Miui 14 Xiaomi 12T şebeke, 4.5 g ve Lte Sorunu

Hangi romu kullanıyorsunuz global falan mı birde yükledikten sonra sıfırladınız mı ?
  4. Bir Acayip Adam

Soru Takas mantıklı mı

Mantiken doğru görünüyor ancak imei işlemi falan bunu düşünerek alın derim
  5. Bir Acayip Adam

Soru iPhone 12 Vs mi 11t

Her şekil 12 der geçerim 2 sene kullandım mi 11 t ile başına bela alacağına 12 yi al keyfine bak
  6. Bir Acayip Adam

Uygulama NewPipe [Alternatif Youtube]

Ellerin dert görmesin Allah razı olsun güzel bir uygulama
  7. Bir Acayip Adam

Yardım Mi Video Uygulaması Problemi Hk.

Kurmayın bekleyin ilk çıkanlar daima buglu olur bir iki güncelleme bekleyin şimdi hata yuvasıdır
  8. Bir Acayip Adam

Tema GaliOS 16 - Gerçek iOS?

Güzel şuan hoş görünüyor
  9. Bir Acayip Adam

Tema iPhone 14 Tema - MIUI 12/12.5/13

Biraz daha araştırma yapayım bakalım başka birşey bulursam paylaşırım
  10. Bir Acayip Adam

İnceleme Xiaomi 12T PRO - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Alırken isterseniz yapıp gönderim sağlıyorlar diye biliyorum en iyisi arayıp görüşmek
  11. Bir Acayip Adam

Tema iPhone 14 Tema - MIUI 12/12.5/13

Mtz tester Google Play'den indirip temayı direk uygulaya biliyorsunuz
  12. Bir Acayip Adam

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

En iyi yol bootlader açıp mi flash ile rom yüklemeniz olur benim de yeni öğrendiğim kadarı ile artık bootlader kapalı ise sadece içinde gelen sürüm ile kullanabiliyorsunuz yoksa örnek globale ise globale yükleyebilirsiniz
  13. Bir Acayip Adam

Yardım Bootloder kilidi yardim

O zaman şöyle aktarayım ben telefonu alır almaz bootlader kilidi açın demiyorum bu yetkiyi alın diyorum Xiaomi cihazlar diğer cihazlar gibi değil ister uğraşın ister uğraşmayın ancak gelen bir güncelleme ile çöken bir çok xiaomi cihazı var ve sadece yurt dışı cihazı değil yurt içi cihazlardada...
  14. Bir Acayip Adam

Yardım Bootloder kilidi yardim

Yanlışsınız bence Xiaomi kullanıyorsanız malasef mi hesabınızda kullandığınız cihazın mutlaka ama mutlaka bootlader açma yetkisi olması lazım çünkü eğer ki bir güncelleme olsun veya başka bir durum olsun cihaz çöker ise hem masrafsız hemde kolay bir şekilde cihazı kaldırmak istiyor iseniz...
Üst Alt