BinGo kullanıcısının son içeriği

1. BinGo

Soru Gcam Urnyx05 vs Parrot Hangisi Daha İyi ?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Hayırlı günler dilerim hepinize. Cihazım redmi note 8. Uzun zamandır gcam kullanıyorum ve bugün gcam'de geniş açı kullanmak için araştırmalar yaptım. Daha sonrasında sanırım gcam iki tane yazılımı var biri Urnyx05 ve Parrot ve bunlardan hangisinin daha iyi olduğunu...
  2. BinGo

Çözüldü Redmi Note 8 Şebeke Sorunu

telefonum yurt dışı cihaz olduğu için imei atıldı. Atıldığı gün hattımı 4,5g sorunu yani "E" işareti geliyordu ama telefona başka hat taktık 4,5g geri geldi sonra yeniden kendi hattımı taktım ve 4,5g yeniden geldi ve uzun süredir kullanıyorum hiç bir sorun yoktu. bugün telefonumun şarjı bitti ve...
  3. BinGo

Yardım Ses Açma Kapama Sorunu

Merhabalar. sorun ses açma tuşuna basılı tuttuğumda sesi hızlı bir şekilde azaltırdı ama şimdi ise basılı tuttuğumda tepki yok ses kısmam için tek tek basmam lazım bu sorun nedeni nedir ?
  4. BinGo

Yardım Twrp i̇le fotoğraflari nasil yedek alirim ?

Merhabalar. Twrp ile fotoğrafları nasıl yedek alabilirim ? var ise videolu anlatım ve ya resimli anlatım ve ya burdan anlatanda olur çok sevinirim :)
  5. BinGo

Yardım Xiaomi uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin hatası

Telefonumun şifresini unutmuştum. TWRP moda girip system klasörü içinden lock dosyasını sildim daha sonra telefon açıldı şifre falan sormadı çok mutlu oldum fakat şu uyarıyı alana kadar "uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana kadar bekleyin" bu sorunu nasıl çözebilirim ...
Üst Alt