BimmerLover kullanıcısının son içeriği

1. BimmerLover

Mod Xiaomi 17 Ultra Leica Edition Kamera Modlarını Aktif Etme (Magisk Modülü)

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi 17 Ultra kullanıyorum ve Leica Edition kamera modlarını aktifleştirmek için bir Magisk modülü hazırladım. Bu modül, cihazınıza özel Leica Edition kameranın tüm özelliklerini aktif hale getirecek ve fotoğrafçılık deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak. Kurulum...
  2. BimmerLover

Yardım Xiaomi 17 Ultra’ya Geçilir mi? (Eski MIUI Kullanıcısından Fikir Danışma)

Bende çin cihazı var ve EU Rom kullanıyorum. Stabilite ve batarya daha iyi globale göre
  3. BimmerLover

Kendi deneyimimden yola çıkarak, yazılım değişikliği cihazın performansını olumlu etkiliyor ve Xiaomi EU ROM'u cihazı çok daha stabil hale getiriyor. Benim tavsiyem, ROM değişikliği yapmadan önce mutlaka backup alman ve doğru ROM sürümünü seçmen olacaktır. Genel olarak, Xiaomi 17 Ultra Leica...
  4. BimmerLover

Ekran süresi görebiliyor muyuz? Artık gözükmüyor diye biliyorum.
  5. BimmerLover

Olmazsınız valla ben memnunum. Özellikle Çin cihazı aldım ki 6800mah olsun diye 1775052652 Sabah 11de şarjdan çekiyorum gece 00.00 gibi %30 kalıyor. Gece takıyorum şarja
  6. BimmerLover

Mod HyperIsland - Gelişmiş Dinamik Ada HOS3

teşekkürler onu kurduktan sonra modüller sıfırlanır mı?
  7. BimmerLover

Mod HyperIsland - Gelişmiş Dinamik Ada HOS3

libxposed 101 uyumlu lsposed bulamadım. güncel link var mıdır? Veron 2.0 Lsposed yüklü bende
  8. BimmerLover

Teşekkürler öncelikle. Evet veriyor bence , Global Rom yüklü ve 1 günü çok rahat çıkarıyor. Xiaomi Watch 2 saatim sürekli bağlı ve mobil veri wifi karışık kullanıyorum.
  9. BimmerLover

Soru Xiaomi 17 ultra Global rom yüklenen Çin cihazı.

Şu an EU rom kullanıyorum sadece kilit açık ve performansını bayağı beğendim. Tavsiye ederim.
  10. BimmerLover

Arkadaşlar cihazı dün teslim aldım. 16/512 CN model. BL Kilidi açıldı ve EU Rom yüklendi. Öncelikle cihaz çok iyi buz gibi çalışıyor , kamerasından bayağı memnunum özellikle hdr anlamında xiaomi kendisini bayağı geliştirmiş. Yazılım anlamında ise en çok şaşırdığım şey stabilizasyon oldu...
  11. BimmerLover

Xiaomi 14 Pro kullanırken InstagramPro olması lazım onu kullanırken sorun yoktu aslında ama bir tek o düşündürüyor beni şu anda
  12. BimmerLover

Kamera önceliğim için Ultra düşünüyorum
  13. BimmerLover

Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. Zamanında Xiaomi 13 Ultra kullanmıştım ve kamerasından gerçekten de çok memnun kalmıştım. Instagram Story konusunda ise çok göze batmasin yeter. Bas çek kullanımdan ziyade ince ayar yapmayı severim özellikle araç fotoğrafları çekmeyi çok severim. He bir...
  14. BimmerLover

Selamlar tekrardan, Uzun zamandır forumu takip ediyorum, eskiler hatırlar belki 🙂 Zamanında özellikle Redmi Note 5 Pro hard brick çözümleri üzerine konular açmıştım ve bir tanesi sabitlenmişti. Yani MIUI / Xiaomi ekosistemine yabancı değilim. Şu an aktif olarak iPhone 17 kullanıyorum, fakat...
  15. BimmerLover

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

:) günümüzde en kolay root/rom işlerine girebileceğimiz marka anlamında dedim. Samsung alırsak root'un r'sini göremeyiz
Üst Alt