BimmerLover kullanıcısının son içeriği

1. BimmerLover

Satış Türkiye'den Alınma Mi 12 Pro 12/256

TÜRKİYE CİHAZI XİAOMİ 12 PRO 12/256 Geçen senenin ortasında sıfır değişimden geldi MiEko'dan alınma ancak kutu fatura kayıp.Cihaz Kozmetik 9.7/10 alır tertemiz. 67W Adaptör, Kılıf ve Coverbros yedek ekran koruyucu ile verilecektir. Fiyat 17.000₺ Yer İstanbul
  2. BimmerLover

Rom Xiaomi 13 Ultra için China Weekly Beta OS1.0.23.11.8 (HyperOS)

Xiaomi 13 Ultra için Hyper OS Beta Güncellemesi Geldi Hayırlı Olsun HyperOS OTA Link Recovery üzerinden kurup deneyebilirsiniz. China Rom olduğu için içerisinde sadece İngilizce ve Çince dilleri mevcuttur, Google servisleri bulunmamaktadır.
  3. BimmerLover

Diğer Genpa Garantisi Bootloader Kilidi Kabul Etmiyor.

Dün GENPA'ya attığım E-Posta tarafıma cevap verildi. Sorum "Bootloader kilidi açıldığı zaman garanti kapsamı dışına çıkıyor mu" idi. Ve gelen cevap bu şekilde; Yani bootloader kilidi açık hiçbir şekilde göndermeyin :)
  4. BimmerLover

Sohbet OnePlus 8'den Sonra Redmi Note 10 Pro almak (Alınır mı? sorusunun cevabı)

Her ne kadar OnePlus 8 , Redmi Note 10 Pro'dan daha güçlü bir cihaz olsa da sırf kamerası tatmin etmediği ve arayüzü inanılmaz boş olduğu için bu dün gece Hepsiburada'dan 4099TL'ye sipariş verdiğim Redmi Note 10 Pro cihazım sabah elimde oldu. İlk bakışta cihazın ergonomisin Redmi Note 9...
  5. BimmerLover

Yardım Wild Rift 120FPS Sorunu

Oyuna 120fps desteği geldi bizim cihazlar desteklemiyor bir çözümü vs var mı? Android 11 Rom var
  6. BimmerLover

Rehber Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro / K30S Ultra - Xiaomi.eu Rom Yükleme Rehberi

Selamlar Herkese! Bu rehberde size cihazlarımızda nasıl EU rom kurup kullanabileceğimizi anlatacağım. 1- Bootloader açıp https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-10t-mi-10t-pro-k30s-ultra-twrp-3-4-0-3.98323/ bu linkten TWRP yükleyin. 2- TWRP Kurduktan sonra EU Rom'u TWRP aracılığıyla...
  7. BimmerLover

İnceleme 40'dan Fazla Telefon Kullandım Şu An K30 Kullanıyorum

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Beni belki Facebook ortamından bilen biliyordur çok sık telefon değiştiririm hatta 2020'ye girdiğimiz ilk günden bugüne şu an kullanmış olduğum Redmi K30 sadece 2020 yılında kullandığım 10.telefon durumunda. Bundan önce OnePlus'ın 6T serisinden...
  8. BimmerLover

Sohbet A3'ümü Redmi Note 7 Pro ile takaslamak istiyorum

Elimde 23 ay garantili A3 cihazım var takas etmek isteyen olursa özelden mesaj göndersin dönüş yaparım. Yer Pendik İstanbul
  9. BimmerLover

Rom Android 10 GSI Redmi Note 8

Açıklama Android 10 tabanlı AOSP. Ekran Görüntüleri ; Kurulum - Tüm verilerinizi yedekleyin (Önemli) - Cihaza format data yapın - İndirmiş olduğunuz system.img dosyasını "system" bölümüne yükleyin. - Aşağıdaki boot.img dosyasını "boot" bölümüne yükleyin. Nasıl diğer GSI Rom'lara...
  10. BimmerLover

Rom [9.0][UNOFFICIAL] Pixel Experience for Redmi Note 8

Redmi Note 8 için Pixel Experience çıktı. Tüm verilerinizi yedekleyin (Önemli) - ROM'u flashlayın. (Aşağıdaki bağlantıyı indirin) - Magisk yükleyin. - Cihaza format data yapın - Yeniden başlatınız İndirme linki : DarkJoker360 Developements - Browse /Xiaomi/Redmi Note...
  11. BimmerLover

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V10.3.3.0.PCOINXM İndirme Bağlantıları

Halihazırda bu romu kullanmaktayım bayağı memnunum
  12. BimmerLover

Rehber [Redmi Note 8] GSI Rom Yükleme Rehberi

GSI Rom Yükleme Rehberi ile karşınızdayım :) Yapılacak adımlar ; 1- TWRP Girip Format Data Yapalım 2- System.img dosyasını system partisyonuna yükleyelim. 3- GAPPS isterseniz yükleyin 4- Fastboot moduna geçin 5- Aşağıdaki Vbmeta.img dosyasını yükleyin. 6- Reboot edin ve açılmasını bekleyin :)...
  13. BimmerLover

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Redmi Note 7 ve 8 arasında kalanlar kesinlike Redmi Note 8 almalı :) hem güncel cihaz hemde Note 7'nin güncellenmiş hali birde garantisiz olarak 1300₺ye kadar bulunabiliyor.
  14. BimmerLover

Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 Sadece 2G Sorunu

Sorunu orjinal efs restore ederek çözdüm konu kilit :)
  15. BimmerLover

Mod [ROOTsuz] Redmi Note 8 Google Camera V7

Teşekkürler :)
Üst Alt