Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Apkmiror dan tema uygulamasının global sürümünü kurmak istiyorum ama resmi olmayan kaynaklardan kurulamaz diyor bunu aşmanın bir yolu var mı?
Kurmak istememin sebebi forum da bir yerde okumuştum global de Çin teması yok yada daha az gibi
Merhaba
ingilizce bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=1
altdaki linkde globalden betaya vs geçiz yapılabilir yazıyor sanki
demek istediğim cihaz kilidi açılmadan tr romdan global e geçilir gibi anlıyorum deneyecem telefon brick olur diye...
arkadaşlar merhaba;
mi 10t pro cihazım var yüklü olan sürüm 12.1.2.0 (RJDTRMX) ilk kurulumda güncelleme geler bu sürüme yükseltti 12.5 gelmiyor malesef güncelsiniz diyor. fabrika ayarlarına çevirdim gene denedim ama yok.
yapmam gereken birşey var mı?
cıkan firimwarelerin sıralı bir listesini...
Arkadaşlar merhaba tekrar aranıza döndüm.
Samsung s20fe kullandım 1 ay dayanamadım, kullanım olarak bir sorun yok aslında ama batarya performansı sıfır insan kullanmaya korkuyor.
onu satıp Amazonda mi10t pro aldım yeniden :))
bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum tabiki :)
bu arada...
Merhaba;
telefon 2 ay önce MI Store alınmıştır. herhangi bir arızası sorunu yoktur. Spigen ekran koruyucu ve kılıf kullanılmaktadır, en ufak bir cizik ve yoktur.
telefonu satma nedenim samsung bir tablet aldım samsung telefon alıp senkronize kullanmak istiyorum.
4250 TL istiyorum ilgilenenler...
merhaba
bugün mi10T alarak aranıza katıldım bir kaç güne cihazımı twrp kurup robot yaparım ama merak ettiğim konu cihaz içinde güncelleme aldı ve 12.0.11 oldu android sürümü de 10
sorum şudur android 11 olması gerekmiyor mu?
yoksa 12.5 gelince mi 11 olacak?
Merhaba;
Rom Konularında OTA, FASTBOOT ve RECOVERY şeklinde 3 paylaşım görüyorum bunlar nedir?
Not. benim bu güne kadar bildiğim telefona TWRP yükleyim rom dosyasını indirip yüklemekti
EU rom nedir orjinal mi yoksa custom bir rom mudur?
GSİ rom nedir ne işe yarar?
Pixel Experience...