bilonemsi kullanıcısının son içeriği

1. bilonemsi

Sohbet Hayal kırıklığı;((

Android 13 güncellemesi almayacakmis 10t\pro
  2. bilonemsi

Soru Global tema uygulaması kurulumu

Merhaba Apkmiror dan tema uygulamasının global sürümünü kurmak istiyorum ama resmi olmayan kaynaklardan kurulamaz diyor bunu aşmanın bir yolu var mı? Kurmak istememin sebebi forum da bir yerde okumuştum global de Çin teması yok yada daha az gibi
  3. bilonemsi

Haber Evolution x Android 12 Çıktı

merhaba. evolution x romun android 12 sürümü çıkmıştır. şuanda indiriyorum kurup ilk izlenimlerimi aktaracağım.
  4. bilonemsi

Yardım TR Rom dan Global e geçiş

Merhaba ingilizce bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi ? https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=1 altdaki linkde globalden betaya vs geçiz yapılabilir yazıyor sanki demek istediğim cihaz kilidi açılmadan tr romdan global e geçilir gibi anlıyorum deneyecem telefon brick olur diye...
  5. bilonemsi

Soru Global güncelleme gelmemesi

arkadaşlar merhaba; mi 10t pro cihazım var yüklü olan sürüm 12.1.2.0 (RJDTRMX) ilk kurulumda güncelleme geler bu sürüme yükseltti 12.5 gelmiyor malesef güncelsiniz diyor. fabrika ayarlarına çevirdim gene denedim ama yok. yapmam gereken birşey var mı? cıkan firimwarelerin sıralı bir listesini...
  6. bilonemsi

Sohbet Tekrar merhaba

Arkadaşlar merhaba tekrar aranıza döndüm. Samsung s20fe kullandım 1 ay dayanamadım, kullanım olarak bir sorun yok aslında ama batarya performansı sıfır insan kullanmaya korkuyor. onu satıp Amazonda mi10t pro aldım yeniden :)) bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum tabiki :) bu arada...
  7. bilonemsi

Satış Satılık MI10T 8/128

Merhaba; telefon 2 ay önce MI Store alınmıştır. herhangi bir arızası sorunu yoktur. Spigen ekran koruyucu ve kılıf kullanılmaktadır, en ufak bir cizik ve yoktur. telefonu satma nedenim samsung bir tablet aldım samsung telefon alıp senkronize kullanmak istiyorum. 4250 TL istiyorum ilgilenenler...
  8. bilonemsi

telefonumu satmak istiyorum

Merhaba; mi 10t cihazımı satmak istiyorum. ilgilenenler ulaşabilir.
  9. bilonemsi

Soru Adaway sorunu

Merhaba AdAway kullanan var mı son günlerde çalışmıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  10. bilonemsi

Soru HDMI kablo ile görüntü aktarımı

merhaba; sizce kablo ile monitör yada TV ye görüntü aktarabilir miyim ? boşuna kabloya demek için para vermeyeyim
  11. bilonemsi

Soru Mİ 10T android 11

merhaba bugün mi10T alarak aranıza katıldım bir kaç güne cihazımı twrp kurup robot yaparım ama merak ettiğim konu cihaz içinde güncelleme aldı ve 12.0.11 oldu android sürümü de 10 sorum şudur android 11 olması gerekmiyor mu? yoksa 12.5 gelince mi 11 olacak?
  12. bilonemsi

Sohbet Hoşça Kalın

Merhaba; Üzülerek söylüyorum ki telefonumu değiştirdim. Sizlerden çok şey öğrendim, emekleriniz ve sabrınız için çok teşekürler
  13. bilonemsi

Soru YouTube vanced ve microg

Merhaba Microg ile YouTube vanced kullanan var mı ? Sizdce güvenlimidir?
  14. bilonemsi

Soru anx kamra

merhaba pixel rom kullaniyorum MIUI kamera çalışsın diye anx kamera kullanıyorum makro modu çalışmıyor bu konuda bilgisi olan var mı?
  15. bilonemsi

Soru Romlar ve Gcam hakkında

Merhaba; Rom Konularında OTA, FASTBOOT ve RECOVERY şeklinde 3 paylaşım görüyorum bunlar nedir? Not. benim bu güne kadar bildiğim telefona TWRP yükleyim rom dosyasını indirip yüklemekti EU rom nedir orjinal mi yoksa custom bir rom mudur? GSİ rom nedir ne işe yarar? Pixel Experience...
Üst Alt