bilgilibirinsan kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Sistem uygulamalarını nasıl silebilirim?

Merhaba miroom kullanıyorum.forumda arama yaptim fakat kodlar ile silemedim uygulamalari.telefonum rootlu bi uygulama varsa digerlerini silmek icin yardımcı olur musunuz?
  2. B

Yardım Pil çok hızlı bitiyor?

Merhaba mi 9t pro kullaniyorum gereksiz sistem uygulamalarını sildim.5 saat civarı ekran süresi alıyorum.ayni cihazi kullanan arkadaslar 8-10 saat arasi aliyor.adb den pil sağlığına baktım %85 kalmış.wifi ve %25 parlaklikta telefonu kullanmama ragmen boyle oluyor yardimci olun lütfen bıktım...
  3. B

Yardım Eu rom şarj sorunu

Merhaba mi 9t pro kullaniyorum şarjımin hızlı bitmesinden şikayetçiydim.Dün eu 11.0.5 kurdum ilk şarj döngüsünde 8.5 saat ekran süresi aldım.bugün 2. Şarjımi yaptım 6 saat ekran süresi aldım işlemler ayni hepsi wifi ve ayni uygulamalar oyun yok parlaklik.vs hersey ayni.hangi romu kurmaliyim veya...
  4. B

Rom Pil için hangi rom u kullanmalıyım?

Merhaba aosp rom sevmiyorum stok miuı veya miuı tabanlı custom rom önerir misiniz ekran süresi için Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Yardım telefonda ses var görüntü yok

merhabalar mi 9t pro kullanıyorum dün telefonda takılırken şarjım 50 civarında iken telefon aniden kapandı ve açmaya çalıştığımda telefon titriyor fakat açılmıyor şarja takınca bildirim ışığı yanıyor bilgisayara baglayınca android composite adb interface olarak gözüküyor.fastboot ile rom atmayı...
  6. B

Yardım IMEI atamıyorum

Merhabalar.Telefonu sıfırlamam gerekti ve IMEI gitti telefoncular 300-400 TL fiyat verdi öğrenciyim malûm param yok.evde kendim atmaya çalıştım fakat twrp root atarken telefon kendini sifirliyor.Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Üst Alt