Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Patch tsm premıum yapmıyor. Hikaye paylaşma sınırı yine haftada 7 adet.
1732046654
Patch tam premıum yapmıyor. Hikaye paylaşma sınırı yine haftada 7 adet.
Şimdi ARROW OS romundan MIUI XİAOMİ.EU 12.5.5 romuna geçiş yaptım. Bir önceki anlattığım yöntem bunda işe yaramadı. Uzun uğraşmalarım sonucu sonunda bunda da whatsappı çalıştırdım. Yine bu sitede açılan bir konuda paylaşılan Safetynet fix v2.4.0 adlı dosyayı magisk üzerinden flashlayıp restart...
Arkadaşlar, dün yine Arrow romundan mıuı 20.7.9 romuna geçtim. WhatsApp yine çalışmadı. Tekrar geri Arrow'a döndüm. WhatsApp tekrar uçtu. Bu ve bundan önceki rom geçişlerimde de aynı yolu izledim ve whatsappı çalıştırmayı başardım.
Öncelikle Device ID programını yükleyin ve çalıştırın. Açılan...
Şuan bu sorunun kesin çözümü şudur diyebilen hiç çıkmadı. Bu sorunu çözenlerin kullandıkları yöntemler hep farklı.
Sizin sorunuza gelecek olursak, aynı telefonda farklı bir numara ile giriş yapabilmenin çözümü o numara ile Google oturumu açmaktır. Yani telefonda kullanılacak yeni numara ile...
Düzeltiyorum. Cihaz hala sertifikalı değil ama Whatsapp çalışıyor. Cihaz sertifikası yükleme rehberinde, sertifika yüklenmezse uygulamalardan Google play storeye girip tüm verileri ve güncellemeleri kaldırmayı tavsiye ediyordu. Ardından yeniden başlatılmalıydı. Bu rehberi aynen uyguladım. Şimdi...
Bu sorundan dolayı dün Arrow yükledim Whatsapp çalıştı. Akşamında hyper OS yükledim Whatsapp tekrar uçtu. Sonra geri tekrar Arrow yükledim ama Whatsapp çalışmadı. Dediğiniz yeri kontrol ettim, cihaz sertifikası yoktu. Bu cihaz sertifikası nasıl yüklenir acaba?
WhatsApp sanırım doğrulamayı geçmek için bir değil birden fazla veri depoluyor. Android sürümü, IMEI, telefon no, Mac adresi vs.vs. Hepsini aynı anda değil karışık olarak sorguluyor olabilir. Benimkisi bir varsayım ama araştırmada şunu gördüm ki çözenler hep farklı farklı çözüyorlar. Sabit bir...
Cevap için teşekkür ederim. Bende redmi note 8 için android 11'in bütün versiyonlarını yükledim ama çalışmadı. Şuan A9 sürümündeyim ve bunda sorun yok.
1708714742
Keşke bunu daha önce öğrenseydim. Bir de her telefonda aynı çözüm işe yaramıyor galiba. Ama denemekte fayda var.
Yüklediğiniz rom hangisiydi acaba? A10 yükleyince bende de açıldı ama onlarda mıuı arama ve mesajlaşma uygulaması olmadığı için eu V12 yada 12.5 yükleyince whatsapp açılmıyor.
Aero geliştiricisi Hazar Bozkurt aeroyu bırakalı çok oldu. Bırakmasaydı 10 numara bir uygulama idi.
1708167831
Bir umut denedim ama olmadı. Telegramın gözünü seveyim.
Aynı sorunu yaşıyorum. Farklı bir telefonda denedim yine aynı hatayı aldım. Whatsappa sürekli mail atıyorum, her defasında aynı cevaplarla otomatik mail atıyorlar. İşletim sistemini komple silip tekrar yükledim yine aynı. Bu nasıl bir çıkmazdır arkadaş.