Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 3 gündür foruma konu açmak zorunda kalıyorum aranızda bazı bilgili arkadaşlar vardır diye. ve bu arkadaşlar yardım etsin diye. Ama açtığım konular sonuçlanamadan hepsi kilitlendi çöp kutusuna atıldı adminler tarafından. Burda insan gibi yardım istiyorum eğer bilen dürüst arkadaşlar...
cihazım Xiaomi Redmi Note 7 bootloader kilidi kilitlenmiş durumda ve sürekli recovery modda kendini yeniden başlatıyor. Ne yapsam düzelir lütfen acil yardım ederseniz sevinirim 2 gündür cihaz böyle. Fastboottan miflash ile rom atmayı denedim fakat ''flash xbl error'' hatasını veriyor...
telefonun sistemini datasını sdcard vb her seyini advanced wipe yaptım sonra flashtooldan rom flashladım fakat clean all and lock butonu basılıymış şuan cihaz recovery modda kaldı lütfen acil yardım eder misiniz? kilidini açmayı denedim fakat açamıyorum.
merhabalar iyi forumlar telefona pixel rom yükleyecektim temiz kurulum için advanced wipe yaptım hepsini seçerek şimdi telefonun içine rom dosyasını atamıyorum yardım eder misiniz?
öncelikle herkese iyi forumlar. daha önce twrp üzerinden globale döndüğümde bölge çin olarak kalıyordu değiştirilemiyordu. temalar uygulaması da aynı şekilde çince. Miflash'tan denemek istiyorum fakat telefon kendi imei'si değil. eğer miflash'tan globale dönersem imei Silinir mi?