bilald0 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi Note 5 Güncelleme Yaparken Fastboot Menüsünde Takılma

cihaz zaten fastboot moduna girmiyor ki hocam direk reboot wipe data bölümüne atıyor ses kısma ve power tuşuna basınca fastboot yazısı da çıkmadığı için pc algılamıyor telefonu
  2. B

peki bu miflash ile stock rom değilde masik x rom yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım? yani konuda anlatıldığı gibi yapsam herşeyi sadece stock rom yerine masik x rom yüklesem bir sıkıntı olur mu?
  3. B

o nasıl yapılıyor hocam anlatabilir misiniz acaba?
  4. B

Arkadaşlar telefonuma güncelleme geldi, güncellemeyi indirdim sistemi yeniden başlat dedim fastboot moduna attı. Reboot system yapıyorum yine aynı yere atıyor. Wipe data yaptım successfully yazısı çıktı fakat yine fastboot menüsüne attı. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba?
  5. B

Yardım Mi Box S

Arkadaşlar iyi günler, Xiaomi Mi Box S almayı planlıyorum da kafamda birkaç soru var. 1-) İP TV alacağım da bunda sorunsuzca çalıştırabilir miyim? 2-) Birde telefonlara göre Wi-Fi sinyal alım gücü nasıl iyi midir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  6. B

Yardım Redmi Note 5 kamera çerçevesi

yardımınız için teşekkür ederim hocam. :)
  7. B

Yardım Redmi Note 5 kamera çerçevesi

İyi günler arkadaşlar, Kamerada çerçeve olarak 4:3, 16:9, 18:9 olarak 3 seçenek var. Sizce hangisi iyidir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  8. B

Yardım Tema Önerisi

Telefonum Redmi Note 5 tema önerir misiniz şimdiden teşekkürler.
  9. B

Yardım Sil Süpürde telefonun 4.5G olarak görülmemesi

Anladım Eyvallah hocam
  10. B

Peki hattımı daha yeni türk telekoma taşımak için başvurdum bugün. Hat açıldığı zaman resmi olarak 4.5G görünen cihaza takıp ordan Türk Telekom Online İşlemleri falan indirip giriş yapsam olur mu? Bir yerde öyle bir şey görmüştüm de doğruluğu nasıl bilemem.
  11. B

Arkadaşlar telefonumun imeisi e250 cihazı üzerine kayıtlı bu yüzden de telefonun sil süpürde e250 olarak görülüyor. Yani telefonum 4.5G desteklemesine rağmen desteklenmiyor olarak görülüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
  12. B

Yardım Redmi Note 5 için Google Camera önerisi

anladım hocam yardımın için çok teşekkür ederim, iyi günler.
  13. B

hocam çok sağolun işe yaradı. Fakat tek sıkıntı şu ki önerdiğiniz kamera uygulamasında ön kamera çalışmadı
  14. B

hocam magiskten indirdiğim şeyi nasıl kaldirabilirim onu da söylerseniz çok güzel olur ya
  15. B

hocam böyle birşey çıktı 1552807153 hocam resimli ekleyemedim ama hepsinin yanında çarpı çıktı
Üst Alt