bilalcos kullanıcısının son içeriği

1. bilalcos

Yardım twrp silindi cihaz açılmıyor

telefonuma bi kaç gün önce rom yuklemıstım.hiç bir sıkıntı yoktu rus romundan endonezya romuna gectim bi kaç gun once.telefonu yenıden baslattım ve mıuı ekranında kaldı ve twrp silinmiş
  2. bilalcos

Yardım xıaomı redmı note10s rom yukleme

kac gundur ugrasıyorum twrp var bl kılıdı acık ama yukleyemıyorum bırısı adım adım bana yardım edebılır mı lutfen
  3. bilalcos

Yardım xiomi redmı note 10s mıuı ekranında kaldı

telefona twrp ıle rom atcaktım ne olur ne olmaz dıye ımeı yedegı aldım telefonu normal acıcaktım mıuı ekranında takılı kaldı.Rom yuklıyeyım dıcem usb hata ayıklama kapalı bı sıkıntı olurmu kapalı da olsa
  4. bilalcos

Yardım xıomı redmı note 10s telefona endonezya romu atmak ıstıyorum ımeı gıtmeden yardım eder mısınız

sıfırlamadan ımeı gıtmeden rom yuklemek ıstıyorum yardım edın 1649688379 twrp var bootloder kilidi açık
  5. bilalcos

Soru xiomi redmı note10s hakkında soru

rusyadan redmı note 10s almıştım turkıyeye geldım ımeı attım formatlarken ımeı gıttı ve bugun tekrar attım.asıl soru rus romundan endonezya romuna geçicem ımeı gıder mı
  6. bilalcos

Yardım Xiomi redmi note10s telefonum var rus romunda ve ben onu endonezya yapmak istiyorum lutfen yardımcı olun

Xiomi redmi note10s telefonum var rus romunda ve ben onu endonezya yapmak istiyorum lutfen yardımcı olun
Üst Alt