Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi 12 t pro cihazım var 3 yıllık. Bataryası ölmüştü artık telefoncuda yenisini taktırdım. Fakat artık uzun süre 100 de takılı kalıyor. Pil kısmına girince sanki uzun zamandır 100 de imiş gibi algılıyor halbuki dün sıfırlandı sonra şarza taktım sabah 100 de çıkardım ve 40 dakikadır...
Arkadaşlar telefona hyper os 1 yüklemek istiyorum fakat telefonum güncellemeleri görmüyor. Telefon direnç işlemi ile kayıt yapılmış yd cihaz. Bunu nasıl güncelleyebilirim veya güncelleme yaparsam imei gider mi.
Hocam çin cihaz ama. Eu rom kurcam gibi bununla ilgili bir konu açılmış mı. Sorun olur mu eu rom kurmam. Bide hangi romu kurmalıyım mi firmdeki Bi ton rom var TWRP vs
Hocam hyper os 2 ye çektim uçak modunda 50 derecelerde geziyor. 3 e geri çekmek istiyorum. Forumda bunun için öğretici Bi yazı VS var mı bildiğiniz yardımcı olur musunuz. Bütün maaşı şu telefonun ısı düzelecek diye harcadım kırıp atacam en son.
Hocam ben hyper 2 ye geri çektim 3 ten daha çok ısınıyor. Eskiden uçak kodunda 35 derecelerde takılıyordu cpu. Şimdi uçak modunda bile 50
1777448049
Hyper os 3 e dönücem gibi. Bununla ilgili bi konu açıldı mı hiç yazılımın nasıl yükleneceği ile ilgili. Her seferinde aynı işleme 1500 TL vermek...
Hayır
Daha önce yapmadım hocam. Bi yazılımcı attı zaten global romu. Önce eu rom attı baya rahatsız edici idi çoğu şey İngilizceydi bende global at dedim. Sonra bunu attı. Ama aşırı ısınıyor. Muhtemel hyper os 3 yazılımından ya yazılım sıkıntılı çünkü 3.0.9 global diye bişi bulamadım attığınız...
Önce eu rom sonra mı global rom yükleniyor hocam.
1777362597
Bide hoca 3.0.9.0 yüklenmiş global rom. İnternetten bakınca böyle Bi global rom bulamadım en fazla 3.0.6 global var. Çin cihazı telefonum. Acaba 3.0 9 yüklendiği için sorun olabilir mi.