Bilal98 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Xiaomi 12 t pro batarya

Yani demek istediğim nasıl normal oluyor yazılımsal mı donanımsal mı
  2. B

Öyle mi hocam normal mi
  3. B

Xiaomi 12 t pro cihazım var 3 yıllık. Bataryası ölmüştü artık telefoncuda yenisini taktırdım. Fakat artık uzun süre 100 de takılı kalıyor. Pil kısmına girince sanki uzun zamandır 100 de imiş gibi algılıyor halbuki dün sıfırlandı sonra şarza taktım sabah 100 de çıkardım ve 40 dakikadır...
  4. B

Soru Rom atacağım IMEI gider mi?

Hocam merhaba bende düşünüyorum rom atmayı miui 14.0.18 yüklü hyper os 1 atıcam direnç kaydı gitmez dimi bilgisayar üzeri yapsam
  5. B

MIUI 14 Xiaomi 12 t pro güncelleme

Hocam iki imei de CASPER Model Bilgileri: VIA V3 cihaz adına kayıtlı ve farklı imeiler.
  6. B

*#06 yazınca iki imei sim numarası yazıyor çift kayıtlı mı demek
  7. B

Arkadaşlar telefona hyper os 1 yüklemek istiyorum fakat telefonum güncellemeleri görmüyor. Telefon direnç işlemi ile kayıt yapılmış yd cihaz. Bunu nasıl güncelleyebilirim veya güncelleme yaparsam imei gider mi.
  8. B

Yardım Xiaomi 15 ısınma

Hocam çin cihaz ama. Eu rom kurcam gibi bununla ilgili bir konu açılmış mı. Sorun olur mu eu rom kurmam. Bide hangi romu kurmalıyım mi firmdeki Bi ton rom var TWRP vs
  9. B

Yardım xiaomi 15 aşırı ısınıyor

Nerden indiriliyor hocam
  10. B

Yardım Xiaomi 15 ısınma

Hocam hyper os 2 ye çektim uçak modunda 50 derecelerde geziyor. 3 e geri çekmek istiyorum. Forumda bunun için öğretici Bi yazı VS var mı bildiğiniz yardımcı olur musunuz. Bütün maaşı şu telefonun ısı düzelecek diye harcadım kırıp atacam en son.
  11. B

Yardım xiaomi 15 aşırı ısınıyor

Hocam ben hyper 2 ye geri çektim 3 ten daha çok ısınıyor. Eskiden uçak kodunda 35 derecelerde takılıyordu cpu. Şimdi uçak modunda bile 50 1777448049 Hyper os 3 e dönücem gibi. Bununla ilgili bi konu açıldı mı hiç yazılımın nasıl yükleneceği ile ilgili. Her seferinde aynı işleme 1500 TL vermek...
  12. B

Yardım Xiaomi mi 15 ısınma

hocam hyper os 2 ye geçtim hala ısınma devam ediyor. sebebi nedir nasıl çözebilirim.
  13. B

Hayır Daha önce yapmadım hocam. Bi yazılımcı attı zaten global romu. Önce eu rom attı baya rahatsız edici idi çoğu şey İngilizceydi bende global at dedim. Sonra bunu attı. Ama aşırı ısınıyor. Muhtemel hyper os 3 yazılımından ya yazılım sıkıntılı çünkü 3.0.9 global diye bişi bulamadım attığınız...
  14. B

Önce eu rom sonra mı global rom yükleniyor hocam. 1777362597 Bide hoca 3.0.9.0 yüklenmiş global rom. İnternetten bakınca böyle Bi global rom bulamadım en fazla 3.0.6 global var. Çin cihazı telefonum. Acaba 3.0 9 yüklendiği için sorun olabilir mi.
  15. B

Evet hocam 2 ile geldi. 3 ten 2 ye dönebiliyor muyum?
Üst Alt