Bilal Yüksel kullanıcısının son içeriği

1. B

Çözüldü Sd kart. Bozuldu (miui 14)

Miui 14 Endonezya gümcellemesi sonrası sd kartım bozuldu. Biçimlendirme gerekiyor yazıyor silemeden bir uygulama sençeğim varmı. Yoksa illa yedekleyip biçimlendirmek mi gerekiyor 1682514734 1682514736
  2. B

Yardım Redmi note 10s GCam

İyi akşamlar arkadaşlar yeni redmi note 10s aldım kamerası iyi ancak gece biraz kötü çekiyor daha önce Gcam denemedim nasıl yükleyebilirim. Telefon model vs redmi note 10s _ mıuı12.5.5 android 11
  3. B

Yardım Otg, usb bellek okumuyor

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle daha önceden kullandığım flash bellek telefonumda artık çalışmıyor otg aparatım ve flash bellek sağlam başka bir cihazda test ettim.Cihazım önceki miui sümlerinde otg, usb çalıştırıyoru. Telefonumun mikro usb girişi sağlam başka bir telefona kablo ile...
  4. B

Yardım Ses tuşları çalışmıyor

İki gündür telefonumun ses tuşları düzgün çalışmıyor ses arttırma - kısma ve fotoğraf çakerken çalışmıyor. Ayarlardan ses & titreşime girince açalışıyor birkaçkez gir çık yapınca kendine geliyor ama sonra yine bozuluyor daha önceden hiç böyle olmamıştı. Cihazım redmi note 6 pro sürümü MİUİ...
  5. B

Yardım Mi band 4 şarkı adını göstermiyor

Herkese iyi günler telefonumun sürümünü güncellediğimden (miui 12 0.1) beri saatim çalan parçanın adını göstermiyor ses açma ve şarkı geçme seçenekleri aktif ancak parça adı gözükmüyor. Saatin sürümü düşürüp mi fit den son sürümü yükledim v0.9.66 yı yükledi aynı sorunu yaşayan varmı? Nasıl...
  6. B

Yardım Cihazda root var

İyi günler ,yeni daha 3 ay önce aldığım redmi note 8 cihaz dihazda root olduğunu farkettim banka uygumaları her seferinde bunu belirtiyor "bilgilerininiz güvende değildir.Cihazınızda root tespit edilmiştir."diyor . Ayrıyetten bazı uygulamalar da açılmıyor bir ay önce telefonu aldığım yere...
  7. B

Rehber Mi band 4 Linex

Mi band 4 için bulduğum ve benimde kullandığım menü ve costom resorce 'yi size paylaşacam. Kurulum çok kolay ilk olarak "notify & fitness" uygulamsınını indiriyoruz ve cihazımızı eşleştiriyorsuz , Daha sonra payalşmış olduğum linkerden gereken yazılmı indiriyoruz bundan sonra gerisi çok basit ...
  8. B

Yardım Telefon kilitlendi

Merhaba herkese abim MIUI hesap şifresini bilmiyor hesabın açıldığı numara kapandı ve bu gün telefonu kapatıp sıfırladı. Telefon redmi note 6 pro daha bir yıllık KVK garantisi var ancak fatura yanımızda olmadığından birşey yapamıyorlar. Şifreyi nasıl bulacağız veya nasıl cihazı sıfırlayacağız?
  9. B

Sohbet Azerice bilenler

Ilık iki harfi li son ikisi ya olan kız Azeri kız ismi biliyor musunuz toplamda 6 harfli LU**YA bilen varmı
  10. B

Yardım Sizce hangisi??

Herkese merhaba.uzun zamandır eve Internet almayı planlıyorum ama hangisini alsam kararsızım 35mbps iyimi Türkcell mi türktelekom mu kablo net mi??
  11. B

Sohbet Yardım sizce hangisi daha iyi

Öncelikle herkese merhaba.internet almayı planlıyorum ama sizce hani firmanın hangi paketini alayım? Sınırsız ve yavaş olmaması önemli. Türk Telekom mu yoksa kablo net 'mi almalıyım.
  12. B

Yardım Kamera sorunu

Uyumlu degil
  13. B

Yardım Kamera sorunu

Redmi Note 6 pro nün kamera uygulaması yeterince iyi değil.bir kamera uygulaması beye bir çözüm yolu varmı
  14. B

Yardım Kamera sorunu

Benim telefonum redi Note 6 pro yeni aldım kamerası iyi dediler ancak beklediğim kadar iyi değil Telefonun kera uygulamaması yetersiz kalıyor kamera Yazılımı da MIUI 11 ile gelecekmi.google kamera vs. İyi kamera uygulaması gelse olurmu??
  15. B

Yardım RAM arttırılabilirmi??

Reis yapılıyordu sadece az kişi biliyor ondan yok falan diyorlar.
Üst Alt