Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui 14 Endonezya gümcellemesi sonrası sd kartım bozuldu. Biçimlendirme gerekiyor yazıyor silemeden bir uygulama sençeğim varmı. Yoksa illa yedekleyip biçimlendirmek mi gerekiyor
1682514734
1682514736
İyi akşamlar arkadaşlar yeni redmi note 10s aldım kamerası iyi ancak gece biraz kötü çekiyor daha önce Gcam denemedim nasıl yükleyebilirim. Telefon model vs redmi note 10s _ mıuı12.5.5 android 11
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle daha önceden kullandığım flash bellek telefonumda artık çalışmıyor otg aparatım ve flash bellek sağlam başka bir cihazda test ettim.Cihazım önceki miui sümlerinde otg, usb çalıştırıyoru. Telefonumun mikro usb girişi sağlam başka bir telefona kablo ile...
İki gündür telefonumun ses tuşları düzgün çalışmıyor ses arttırma - kısma ve fotoğraf çakerken çalışmıyor. Ayarlardan ses & titreşime girince açalışıyor birkaçkez gir çık yapınca kendine geliyor ama sonra yine bozuluyor daha önceden hiç böyle olmamıştı. Cihazım redmi note 6 pro sürümü MİUİ...
Herkese iyi günler telefonumun sürümünü güncellediğimden (miui 12 0.1) beri saatim çalan parçanın adını göstermiyor ses açma ve şarkı geçme seçenekleri aktif ancak parça adı gözükmüyor. Saatin sürümü düşürüp mi fit den son sürümü yükledim v0.9.66 yı yükledi aynı sorunu yaşayan varmı? Nasıl...
İyi günler ,yeni daha 3 ay önce aldığım redmi note 8 cihaz dihazda root olduğunu farkettim banka uygumaları her seferinde bunu belirtiyor "bilgilerininiz güvende değildir.Cihazınızda root tespit edilmiştir."diyor . Ayrıyetten bazı uygulamalar da açılmıyor bir ay önce telefonu aldığım yere...
Mi band 4 için bulduğum ve benimde kullandığım menü ve costom resorce 'yi size paylaşacam.
Kurulum çok kolay
ilk olarak "notify & fitness" uygulamsınını indiriyoruz ve cihazımızı eşleştiriyorsuz ,
Daha sonra payalşmış olduğum linkerden gereken yazılmı indiriyoruz bundan sonra gerisi çok basit ...
Merhaba herkese abim MIUI hesap şifresini bilmiyor hesabın açıldığı numara kapandı ve bu gün telefonu kapatıp sıfırladı. Telefon redmi note 6 pro daha bir yıllık KVK garantisi var ancak fatura yanımızda olmadığından birşey yapamıyorlar. Şifreyi nasıl bulacağız veya nasıl cihazı sıfırlayacağız?
Öncelikle herkese merhaba.internet almayı planlıyorum ama sizce hani firmanın hangi paketini alayım? Sınırsız ve yavaş olmaması önemli. Türk Telekom mu yoksa kablo net 'mi almalıyım.
Benim telefonum redi Note 6 pro yeni aldım kamerası iyi dediler ancak beklediğim kadar iyi değil Telefonun kera uygulamaması yetersiz kalıyor kamera Yazılımı da MIUI 11 ile gelecekmi.google kamera vs. İyi kamera uygulaması gelse olurmu??