Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende aynı iki cihaz arasında kaldım 11t de imei atılmasından endişeleniyorum.,direnç işlemei falan oluyormuş ama ne kadar sağlıklı bilemiyor. 11t kullananlar yardımcı olurmu
Miui 14 Endonezya gümcellemesi sonrası sd kartım bozuldu. Biçimlendirme gerekiyor yazıyor silemeden bir uygulama sençeğim varmı. Yoksa illa yedekleyip biçimlendirmek mi gerekiyor
1682514734
1682514736
Bana güncelleme normal geldi miui13 de super duvar kağıtları göremedim. Bu cihazda daha onceki sürumdede görmemştim özel bir ayarmı acmam gerekiyor anlamadım. Niye boyle bilen varmı¿
Teşekkür edeim yardımcı olduğunuz için bu romu birkaç gündür internette görüyordum genel olarak diğer romlardan ne farkı var acaba form da dahil bu sürüm hakkında çok ilgi var sanırım
Arkadaşlar bu rom herkese ı geliyor yoksa Endonezya rom yüklenen cihazlamı geliyor. Kendi cihazım yurtdışı dan geli hangi rom bilemiyorum yardımcı olurmusunuz
İyi günler ciazımın hangi romu kullandığını nasıl anlarım. Benim cihazım yurtdışı geldi 8_128 lik versiyon imeili hazır geldi son güncellemede 12.5.7.0 oldu
Yani hangu bölge olduğunu biliyorum
Hayırlı akşamlar arkadaşlar konu hakkında pek bilgim olmasından soruyorum rom değişikliği ne oluyor ve niye yapılıyor ve son olarak note 10s için Endonezya rom niye tercih ediliyor
İyi akşamlar arkadaşlar yeni redmi note 10s aldım kamerası iyi ancak gece biraz kötü çekiyor daha önce Gcam denemedim nasıl yükleyebilirim. Telefon model vs redmi note 10s _ mıuı12.5.5 android 11