bihsantaha kullanıcısının son içeriği

1. bihsantaha

Yardım Gapps paketini sertifikalı nasıl yapılır

Merhaba arkadaşlar Bazı costum romlar bildiğiniz üzere sadece vanilya şeklinde paylaşıyor (gapps paketi olmadan) gapps paketini ekstra kurunca Play store sertifikalı olmuyor bunun sonucunda disney+ vs uygulamalar Google playde gözükmüyor bazı oyunlarda resmi mağazadan tekrar indirin diye sorun...
  2. bihsantaha

Yardım Magisk yüklü değil gösteriyor

Merhaba arkadaşlar, Dün magisk v23.0 yükleyip root atmıştım telefonuma, sonra kurcalarken magisk gizleme diye bir panel çıktı adını settings yapıp gizli olarak çalıştırdım sonra bir şeyler yaptım ama şimdi hangi sürümü flashlasam da apkyi yüklesem de magisk yüklü değil gösteriyor acaba noldu da...
  3. bihsantaha

Yardım Magisk not installed hatası

Merhaba arkadaşlar, Bugün root attım NFS manager modülünü yükledim ama NFS manager uygulamasına girince magisk not installed diyip uygulama ayarlarına giremiyorum Görseli ek olarak paylaşacağım
  4. bihsantaha

Soru Tüm telefonlar aynı magisk sürümünü mü kullanıyor?

Merhaba arkadaşlar Telefonuma root atmak istiyorum (bazı oyunlar için😄 artık bıktım usandım) Her telefon aynı magisk sürümünü mü kullanıyor forumda magisk sürüm 21 buldum onu redmi s2 cihazıma flashlasam sıkıntı olur mu onu sormak istedim
  5. bihsantaha

Soru Realme 8 mi Pocophone 1 mi?

Merhaba arkadaşlar yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum, size danışmak istedim. Ben çok oyun oynayan birisiyim çok kayıt alıyorum bunu baştan belirteyim önceliğim performans (FPS) ve pili Sıfır Realme 8 almayı düşünüyorum ama işlemcisinden dolayı çok tereddüt ettim (g95 ama soğutması var) birde...
Üst Alt