bigsykings kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

Mrb hocam öncelikle ilginizi için tşk ederim cahilliğime verin acaba linki burada paylaşabilir misiniz ben bulamadım bir türlü.
  2. B

MIUI 12.5 Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable

Twrp atamadım telefona ve forumda da bulamadım yardımcı olabilir misiniz. Bu romu kurmak istiyorum konu linki atarsanız twrp için hocam tşk ederim.
  3. B

hocam tavsiye ettiğiniz twrp varmı bir tane buldum yükledim fakat telefonu yeniden başlatıtğımda twrp siliniyor konusu mevcut mu bu romu yükleyeceğim ama forumda bulamadım twrp
  4. B

hocam bana bir twrp linki veya konusu paylaşabilirmisiniz bir türlü yükleyemedim tşk ederim.
  5. B

merhaba hocam nasılsınız bu romu şimdi kuracağım günceleme geldikçe paylaşacakmısınız.
  6. B

Yardım 9T Bataryası 9TProya Uyarmı Deji

Arkadaşlar benimde batarya kötü durumda herkes deji diyor , mi 9t pro cihazım ama sitede sadece 9t için olan var tüm yorumlara baktım fakat kimse net bilgi verememiş Mi9t deji batarya alıp mi 9t pro ya takan varmı Arka kapak kapanıyor mu Mi9t için olan pro ya uyumlu (deji) Bunu uygulayan...
  7. B

İpucu Ghost Touch Çözümü - Touchfix Xiaomi (build)

Konu sahibi interneti bıraktı sanırım cevap yok
  8. B

İşe yararsa şayet bende denerim yaptıktan sonra Bilgi verirsin
  9. B

Soru mi9se kronik ghost touch

Merhaba konuyu biraz daha ayrıntılı anlatıp bizide aydınlatır mısınız.
  10. B

Deneyen yokmu arkadaşlar
  11. B

Hocam bende mi 9t ciddi manada ghost touch problemi yaşıyorum kullanamaz hale geldim malum ekran çok pahalı siz mesajlarinizda kullanıyorum demişsiniz bir faydasını gördünüz mü bende ona göre deniyeyim sorunu tamamen mi kaldırıyor eksiltiyor mu azaltıyor mu ne yapıyor tam olarak...
  12. B

Yardım Mi9t Ghost Touch problemi

Hocam rezil etmeleri dışında hata vermiyor mu artık merak ettiğim bu çünkü öyle ise bene bir TLF götürüp söktürüp tekrar taktıracağım ekranı
  13. B

Yardım Mi9t Ghost Touch problemi

Aynı problem bende de var maalesef garantisiz TLF bende ne yapacağımı bilmiyorum sürekli değil ama ara ara çok sinir bozucu oluyor
  14. B

Çözüldü mi 9t fastboot ekranında kaldı

Bl kilidi açık hocam bu konunun başında verdiğiniz bilgi ile düşürebilirim o zaman :) tşk ederim
  15. B

Çözüldü mi 9t fastboot ekranında kaldı

Hocam bir şey merak ettim miu 11 guncelledim ama tekrar miu 10 mi flaş ile dönebilir miyim acaba ?
Üst Alt