bigoo kullanıcısının son içeriği

1. bigoo

Yardım Mi 8 anakart

Arkadaşlar bana bitane mi 8 anakart lazım. Benim telefonun bataryasını değiştirirken anakarta darbe sonucu wifi ve Bluetooth çalışmıyor. Elinde olan varsa ulaşabilir mi
  2. bigoo

Çözüldü Mi 8 stabile eu rom MIUI 12

Merhaba arkadaslar, eu 12 stabile rom indirdim mi 8 cihazıma kurdum fakat bildirim düğmeler MIUI 11 ile aynı değişen yok, bu başına gelen oldu mu ekran resmini paylaşıyorum, iyi gunler
  3. bigoo

Yardım Mi Flash tool ile rom atarken yanlışlıkla cihazı kitledim ve cihaza rom atamıyorum

Merhaba Arkadaslar, başlıkta da belirttiğim gibi mi flash tool ile rom atarken dalgınlığıma geldi ve cihazı kitledim, aksi gibi rom da yüklenmedi, telefon bootloader moda düşüyor, bilgisi olan yardım edecek var mı acaba, cihaz mi 8
  4. bigoo

Yardım modemst1, modemst2, fsg.bin dosyaları lazım

Bu tür konuları özelden yazmak daha doğru olur, birazdan msj atacağım sana
  5. bigoo

Soru Dönüştürücü önerisi

Bana gönderir misiniz özelden
  6. bigoo

Yardım Pubg mobile mi8 çentik kapatma yardım!!!

Benimki global 10.3.4 kararlı ama bizde olmuyor. Her türlü çentik acik
  7. bigoo

Rehber Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )

Robot yada jailbreak olduğu zaman bu uyarıyı verir, bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum kendimce, ama ne olacağı belli olmaz tabi
  8. bigoo

Telefonun sürümü hocam
  9. bigoo

Kullandığınız sürüm nedir acaba
  10. bigoo

Sohbet Streamlabs ses sorunu Hk.

Merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var. Bende mi 8 tel. Var ben bununla oyunlarda canlı yayın yapmak istiyorum fakat streamlabs ekranda olan herşeyi yakalıyor ama sesi yakalayamıyor. Mikrefon acip konustugum zaman izleyicilere ses gidiyor. Ama oyun sesi ne yaptıysam gitmiyor. Telefonun...
  11. bigoo

Önceden bende öle yapıyordum ama şimdi o işlem olmuyor dostum
  12. bigoo

Rehber Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )

Hallettin mi dostum. Sanırım sende mi6 var twrp yukledikten sonra format at sonra PC ile Side loaddan yükleme yap sıkıntı kalmiyacak. Bunları yaşamak istemiyotsan costum Roma geç
  13. bigoo

Tema MIUI Ultimate Teması! [Bakmadan Geçme!]

Anlayanlar bir el atabilir mi
Üst Alt