Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bana bitane mi 8 anakart lazım. Benim telefonun bataryasını değiştirirken anakarta darbe sonucu wifi ve Bluetooth çalışmıyor. Elinde olan varsa ulaşabilir mi
Merhaba arkadaslar, eu 12 stabile rom indirdim mi 8 cihazıma kurdum fakat bildirim düğmeler MIUI 11 ile aynı değişen yok, bu başına gelen oldu mu ekran resmini paylaşıyorum, iyi gunler
Merhaba Arkadaslar, başlıkta da belirttiğim gibi mi flash tool ile rom atarken dalgınlığıma geldi ve cihazı kitledim, aksi gibi rom da yüklenmedi, telefon bootloader moda düşüyor, bilgisi olan yardım edecek var mı acaba, cihaz mi 8
Merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var. Bende mi 8 tel. Var ben bununla oyunlarda canlı yayın yapmak istiyorum fakat streamlabs ekranda olan herşeyi yakalıyor ama sesi yakalayamıyor. Mikrefon acip konustugum zaman izleyicilere ses gidiyor. Ama oyun sesi ne yaptıysam gitmiyor. Telefonun...
Hallettin mi dostum. Sanırım sende mi6 var twrp yukledikten sonra format at sonra PC ile Side loaddan yükleme yap sıkıntı kalmiyacak. Bunları yaşamak istemiyotsan costum Roma geç