Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bana bitane mi 8 anakart lazım. Benim telefonun bataryasını değiştirirken anakarta darbe sonucu wifi ve Bluetooth çalışmıyor. Elinde olan varsa ulaşabilir mi
MIUI sürümü ile alakalı değil versiyonla alakalı, telefonu kapatıp açtığınızda en alt kısımda unlock yazıyor mu telefon daha kendine gelmeden siyah ekranken yazar, o işlemleri yapacağız. Kapalıysa bile gün alıp beraber açacağız
Hocam bu sorunu ben de geçen sene ablamın telefonunda görmüştüm, sürüm yanında kod var ülkelere göre ayrılmış onu yazar mısınız, birde bootloader kilidinin açık ise akşam haberleselim içine sönecek şekilde bı kurulum yapalım sana
Merhaba arkadaslar, eu 12 stabile rom indirdim mi 8 cihazıma kurdum fakat bildirim düğmeler MIUI 11 ile aynı değişen yok, bu başına gelen oldu mu ekran resmini paylaşıyorum, iyi gunler
Merhaba Arkadaslar, başlıkta da belirttiğim gibi mi flash tool ile rom atarken dalgınlığıma geldi ve cihazı kitledim, aksi gibi rom da yüklenmedi, telefon bootloader moda düşüyor, bilgisi olan yardım edecek var mı acaba, cihaz mi 8