Bicer79 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber Mi Flash Mod (Yetkili Hesapsız Rom Atmak Artık Çok Kolay)

Hocam şunu belirteyim bilgisayar komple İngilizce yaptıktan sonra ve hiç bir türkçe karakter kullanmadan dosya yolunu gösterdiğimde sorunsuz çalıştı.
  2. B

Rehber Xiaomi Snapdragon Telefonlar için 9008 Unbrick (EDL) Kablosu Yapımı

Merhaba EDL kabloya para vermeye gerek yok EDL kablo aldım hiç bir işe yaramadı. YouTube den video izledim a101 den gittim en ucuz Type-C kablo aldım kabloyu açıp gerekli renkleri birbirine bağladım ses düğmelerine basarak bu kabloyu taktım EDL moda geçti sonra data kablosu ile PC ye bağladım...
  3. B

Soru Galaxy S23 veya S22 Ultra server kaydı

İngilizce varsa buradan konuşun hocam bana sorun olmaz demişlerdi telegram kanalıda var Yazılım bilgisi ile fiyat daha aşağıya da çıkabiliyor bana 90 dolar dediler https://www.cpidserver.com/
  4. B

H.kadioglu hocam fiyatlar ne kadar şuan
  5. B

Diğer Turkish Spam Numbers projesi

Bende mesajdan bıktım onun engeli yok galiba illa telefon anlık olarak görünüyor
  6. B

Fiyatlarda indirin oldu mu son 1 ay kaldı
  7. B

Rehber Deezer Üzerinden Ücretsiz FLAC Müzik İndirme

https://mp3-daddy.com/ Bir kaç FLAC indirdim çalışıyor şimdilik işinize yarayabilir dostlar
  8. B

Samsung pass ve güvenli klasör çalışması için illaki samsung imei gerekli. Yoksa imei değiştiği anda artık bunlar çalışmıyor mu. Çok lazım olan birşey değil ama eğer samsung imei ile çalışıyorsa tuşlu samsung telefon alsam imei için olur mu.
  9. B

1.5 ay sürem var yedek telefonda var sizce beklemeliyim mi? Birde cihaz v3 mü v4 mü nasıl anlayabilirim
  10. B

Merhaba Server kayıtları s23 ultra v3 kadar açılmış galiba bilginiz var mı?
  11. B

Hocam ucuz Server kaydı nedir cidden hiç bilgim yok normal Server kaydı ile arasında fark var mı? Birde hangi EDL kabloyu almam lazım bana link atabilirmisiniz
  12. B

Yok hocam kayıtsız şuan Server kayıt yaptıktan sonra güncellemeleri açarım gerçi şuan eksik bir yön göremedim telefon da
  13. B

Ben cihazı aldım alalı güncellemeleri kapattım. Hâlâ android 13 ve 5.1 olarak kullanıyorum
  14. B

Bu işlem için farklı bir kablo almak gerekiyor mu? Daha önce yazmıştım onlara hemen cevap vermişlerdi şimdi cevap yazan yok. Birde halabtech diye bir site var onlar da yapıyoruz diyorlar ama bu Server işlemi herkese kapalı olmuyor mu? 1719524272
  15. B

Rehber Deezer Üzerinden Ücretsiz FLAC Müzik İndirme

Hocam arasıra kapanıyor açılıyor bu site bildiğim kadarıyla. Başka uygulama bulabilirsem paylaşırım Bir ara deemix kullandım ama hâlâ çalışıyor mu bilmiyorum
Üst Alt