Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba daha önce cihaz çok kastığı için sürüm düşürmek istemiştim miflash ile sürüm düşürdüm succesfull yazdı fakat telefon kapandı ve açılmadı hiç bir tepki yoktu 10 gün bekledim yine aynı tepki yok kapağı açarak EDL noktalarına jumper attım ve PC telefonu qualcomm 9008 olarak görmeye başladı...
Merhabalar. Akıcı rom arıyorum android 8-9-10 fark etmez oyun oynamıyorum sadede nette face'de vb sitelerde takılma bekleme olmasa iyi olur.
Acaba ilk geldiği Android sürümüne mi dönsem iyi olur
Merhaba yeni cihaz alacağım alacağım model mi 11t pro 5g fakat 4g li cihaz imei atılacak. Fakat araştırma yaparken turkcell 5g li cihaza 4g imei olduğu zaman cihazı kara listeye alıyor imei kopyalamışlar mesajı geliyor dediler. Bu doğrumu net bilgisi olan var mı?
Merhaba mi band 5 aldım fakat şarjı çok hızlı bitiyor ilk defa akıllı saat kullanıyorum 10-15 gün şarj dayanır diyorlar nette.
15-20 dakikada %100 den %90 na düştü normal değil sanırım
merhaba konu daha önce açıldımı bilmiyorum .
TWRP Magisk-v24 ve Root yapılıyor hemde hiç bir veri kaybı olmadan ben bu sitede ve farklı sitelerde araştırdım ama olmadı belki ben yapamadım bilmiyorum
benim cihaz 12.5.7 global çok kolay ve basit şekilde oldu video linki ekliyorum
Merhaba telefonun TR ve daha hiç root veya rom atılmadı.
Cihazıma uyumlu stabil çalışan custom rom atmak istiyorum root ihtiyacım yok.
Bana rehberlik edecek video ya da link varmı paylaşırmısınız sitede 12.5.7 sürümü için olan göremedim
merhaba forumu araştırdım ama 11 den 10 a yada 11 den 9 a sürüm düşürme bulamadım .
sorun yaşarım diye güncelleme yapmamıştım android 9 kullanıyordum oğlum telefonu en son sürüme güncellemiş android 11 (
V12.5.3.0.RGGMIXM )
mümkünse direk android 9 a dönmek istiyorum ya da önce 10 sonra 9...