bianconero kullanıcısının son içeriği

1. B

HyperOS Mi10T/ Pro (Apollo) HyperOS_1.0.24.3.25.DEV_CN STABLE | PORT | A14 (OBiTO_HyperOS_EDiTiON)

i was using miui for 2 years and i finally updated to hyperos but i disappointed. after that i've installed AOSP and voila! i will never back to miui again! huge difference in performance!
  2. B

HyperOS Mi10T/ Pro (Apollo) HyperOS_1.0.24.3.25.DEV_CN STABLE | PORT | A14 (OBiTO_HyperOS_EDiTiON)

hyperos olanların en iyisi bu mu? magisk sorunsuz yüklenebiliyor mu?
  3. B

Rom crDroid 10 stable Android 14

deneyenler, deneyimlerini yazabilir. ben henüz yüklemedim. notlardaki TWRPyi yükledikten sonra kurulumuna geçebilirsiniz. temiz kurulum şart. oluşabilecek problemlerde sorumluluk bana ait değildir. google, safetyneti değiştirdi. artık 3 aşamalı play integrity kullanacak. 2. aşamayı yani device...
  4. B

Mod Google Play Store Sertifika & Safetynet Fix Modülü

sentifikalı yapılıyor orda sorun yok ama netflix indirme aktif olmuyor. çünkü kullanılan fix ile cihazı başka bir cihaz olarak görüyor ve bu uygulama cihazla uyumsuz diyor. ama sentifikasız olunca sorun yok, indirme aktif. çalışmayan bişey de yok. sonuç olarak lisanslı görünmesi de çözüm değil...
  5. B

device integrity geçiyor mu? sentifikalı görünüyor ama netflix indirme aktif değil. google bugün yamalamış yine. üzerine fix 14.4 çıktı ama başarısız.
  6. B

uygun fixleri deneyip eğer device integrity geçiyorsanız lisans için güncellemelerle beraber temizlemeniz gereken şeyler var. interneti kapatın. playstore data ve cache, play services cache, google service framework data ve cache. bunları yaptıktan sonra yeniden başlatıp interneti açın...
  7. B

Mod OLED2LCD

ingilizce kullanıyorum. ayarlar-ekran-renk şeması-gelişmiş ayarlara tıklayıp hemen sağındaki küçük oka bas-burdaki 4 seçenekten birini seçip(bende gelişmiş yazan birinci seçili) aşağıdan istediğin ince ayarı yapabilirsin. sadece doygunluğu yükseltsen bile yeterli olacak. bilgin varsa...
  8. B

Mod OLED2LCD

extra programa ya da modüle gerek yok ki zaten renk ayarınlarından çok daha iyi ve detaylı ayarlar yapılabiliyor 😂
  9. B

Mod Miui System Launcher Mod Kashi

bende 26 ile de çalışıyor ama kernelde ayar değiştirince launcher crash veriyor. bunun magisk sürümü ile bir ilgisi var mı
  10. B

Yardım Mi10T Pro Mikrofon Ses ve Video Sorunu

onun çözümü yok çünkü telefonda yakınlık sensörü mevcut değil.
  11. B

Yardım internal storage 0MB

hayır silmedim. sadece advanced wipe/ dalvik, cache ve datayı wipe yaptım yeni rom kurmak için. rom kurulumda vendor hatası verince recovery yeniden başlattım şimdi internal storage göremiyorum. restarttan önce dosyalarım oradaydı. twrp ilk başta şifre isterdi şimdi istemiyor. datayı mount...
  12. B

Yardım internal storage 0MB

hayırlı ramazanlar, büyük sorunum var. her şeyi yedekleyip yeni kurulum yapayım dedim. wipe atıp 14.0.5 kurdum ama vendor mount edilemedi hatası verdi, ben de recovery yeniden başlatayım belki ondandır diye düşündüm ve başlattım. sonuç : 0mb :@ otg flash takıp pcde olan eski sürümlerden kurdum...
  13. B

MIUI 14 Mi 10T/10T Pro - China Rom V14.0.5.0.SJDCNXM / Bildirim Fix / Kamera Fix / Android 12

küçük bir temizlik şart. ayrıca base sürümüyle çincenin temizlendiği sürüm arasında böyle hız farkı olması da enteresan.
  14. B

MIUI 14 Mi 10T/10T Pro - China Rom V14.0.5.0.SJDCNXM / Bildirim Fix / Kamera Fix / Android 12

13.0.7 üzerine yanlışlıkla çin 14.05 kurdum facepalm~~ ben de diyorum ne kadar hızlı ne kadar seri.. çin sürümünden silinmesi gerekenlerin listesi var mı yanlış bişey silmeyelim. 13.07 geri yükledim olmadı mecbur kullanacam sıfırdan kurulum çok yorar.
Üst Alt