Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i was using miui for 2 years and i finally updated to hyperos but i disappointed. after that i've installed AOSP and voila! i will never back to miui again! huge difference in performance!
deneyenler, deneyimlerini yazabilir. ben henüz yüklemedim. notlardaki TWRPyi yükledikten sonra kurulumuna geçebilirsiniz. temiz kurulum şart. oluşabilecek problemlerde sorumluluk bana ait değildir.
google, safetyneti değiştirdi. artık 3 aşamalı play integrity kullanacak. 2. aşamayı yani device...
sentifikalı yapılıyor orda sorun yok ama netflix indirme aktif olmuyor. çünkü kullanılan fix ile cihazı başka bir cihaz olarak görüyor ve bu uygulama cihazla uyumsuz diyor. ama sentifikasız olunca sorun yok, indirme aktif. çalışmayan bişey de yok.
sonuç olarak lisanslı görünmesi de çözüm değil...
uygun fixleri deneyip eğer device integrity geçiyorsanız lisans için güncellemelerle beraber temizlemeniz gereken şeyler var.
interneti kapatın. playstore data ve cache, play services cache, google service framework data ve cache.
bunları yaptıktan sonra yeniden başlatıp interneti açın...
ingilizce kullanıyorum.
ayarlar-ekran-renk şeması-gelişmiş ayarlara tıklayıp hemen sağındaki küçük oka bas-burdaki 4 seçenekten birini seçip(bende gelişmiş yazan birinci seçili) aşağıdan istediğin ince ayarı yapabilirsin. sadece doygunluğu yükseltsen bile yeterli olacak. bilgin varsa...
hayır silmedim.
sadece advanced wipe/ dalvik, cache ve datayı wipe yaptım yeni rom kurmak için. rom kurulumda vendor hatası verince recovery yeniden başlattım şimdi internal storage göremiyorum. restarttan önce dosyalarım oradaydı.
twrp ilk başta şifre isterdi şimdi istemiyor. datayı mount...
hayırlı ramazanlar,
büyük sorunum var. her şeyi yedekleyip yeni kurulum yapayım dedim. wipe atıp 14.0.5 kurdum ama vendor mount edilemedi hatası verdi, ben de recovery yeniden başlatayım belki ondandır diye düşündüm ve başlattım. sonuç : 0mb :@
otg flash takıp pcde olan eski sürümlerden kurdum...
13.0.7 üzerine yanlışlıkla çin 14.05 kurdum
facepalm~~
ben de diyorum ne kadar hızlı ne kadar seri..
çin sürümünden silinmesi gerekenlerin listesi var mı yanlış bişey silmeyelim.
13.07 geri yükledim olmadı mecbur kullanacam sıfırdan kurulum çok yorar.