Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
deneyenler, deneyimlerini yazabilir. ben henüz yüklemedim. notlardaki TWRPyi yükledikten sonra kurulumuna geçebilirsiniz. temiz kurulum şart. oluşabilecek problemlerde sorumluluk bana ait değildir.
google, safetyneti değiştirdi. artık 3 aşamalı play integrity kullanacak. 2. aşamayı yani device...
hayırlı ramazanlar,
büyük sorunum var. her şeyi yedekleyip yeni kurulum yapayım dedim. wipe atıp 14.0.5 kurdum ama vendor mount edilemedi hatası verdi, ben de recovery yeniden başlatayım belki ondandır diye düşündüm ve başlattım. sonuç : 0mb :@
otg flash takıp pcde olan eski sürümlerden kurdum...
selamlar, telefonu karanlık moda alınca arkaplan simsiyah oluyor. çok boğucu. bunu koyu gri yapabilmenin yolu var mı? google uygulamalarındaki dark mode gibi olsun istiyorum.
Global sürüm teste girdi pilotta. hata olmaması durumunda kısa süre içinde global olarak yayınlanacaktır. indirmek isteyenler için;
https://bigota.d.miui.com/V13.0.3.0.SJDMIXM/miui_APOLLOGlobal_V13.0.3.0.SJDMIXM_6eb864dfa0_12.0.zip
selamlar, başlıkta yazdığım gibi simgeleri büyütmek istiyorum. malum launcher değişemiyoruz gömülü animasyon yüzünden. android 11'de customiuizer ile scaling yapabiliyordum istediğim gibi fakat 12'de program sdk hatası veriyor uyumlu değil. başka yoldan nasıl yapabilirim fikri olan var mı miui...
android 12 ile customiuizer çalışmıyor, launcher da değişemiyoruz malum animasyonlarda sorun oluyor.
simgeleri büyütmek için ne yapabilirim miui launcher için. başka program bilen var mı miui uyumlu. ayarlarda var ama yetersiz daha fazla büyütmek istiyorum nova launcher gibi, customiuizer gibi...
selamlar. 12.5.5 global sürümdeyim. twrp olduğu için güncelleyemiyorum. sadece stok recovery paylaşabilecek var mı, sistemi güncellemek istiyorum. 12.5.8 ve bugün de 12.5.10 çıktı globale. yardımcı olabilecek varsa güzel olur internet problemim var tam romu indiremiyorum maalesef.
90Hz'de sorun yokken 144Hz'de yukarı/aşağı kaydırmalarda artifact/ghosting artık adı her neyse görüntü bozulmaları oluşuyor. özellikle iconları büyütünce daha çok belli oluyor.
root'lu olduğunu varsayıyorum. herhangi bir kernel programı kullanabilirsiniz. ben smartpack kernel manager...