bheart05 kullanıcısının son içeriği

1. bheart05

Soru Ekran cozunurlugu hakkinds

merhabalar bu wqhd ile fhd arasinda ciddi fark varmi? netflixte 2k cozunurluk oynatiyormu.. hangisini onerirsiniz ben bir fark goremedim
  2. bheart05

Yardım Xiomi 13 Global Surum Guncelleme Sorunu

global 14.0.7 surumunu kullaniyorum yeni aldim bl kapali fakat guncelle dedigimde mevcut guncelleme yok diyor fakat hypreos globele gelmis bl acmadan nasil yukseltebilirim
  3. bheart05

Yardım Wifi paylasim sorunu

merhabalar.mi 12 deyim mi 11 dede denedim sorunum su aracimda android var telefondan internet paylasimi verdigimde surekli internet gidiyor.yani bir turlu duzelmiyor..bagli gozkuyor fakat net yok wifi kapatip acinca duzeliyor. not; aracima baska bir telden wifi verdigimde sorunsuz baglaniyor...
  4. bheart05

Yardım internet paylasim net gidip geliyor

telefonu arabama baglanti veriyorum wifiden fakat surekli 2-3 dk sonra internet gidiyor telefonumda var ama aracta internet yok kapatip acinca duzeliyor..sorun ne olabilir..cihazi sifirladim ayni
  5. bheart05

Yardım telefon açılmıyor

yeni telefon aldım twrp yüklüydü..xioami.eu romu kurdum twrpden redmi yazısı geliyor telefon açılır gibi oluyor geri twrpye dönüyor yeniden başlayıp..2-3 defa yaptım gene aynı..acaba fastboottan global romu kursam açılırmı?
  6. bheart05

Yardım Yurt disi note 8 hindistan romu kurma hakkinda

Yurt disi imei atili twp vr magisk kurulu..global versiyon...hindistan romu kurmak istiyorum..recoveryden kursam imei gidermi..ve nasil bir yol izlemem gerekli..malum google aramasini sevmiyorum
Üst Alt