bheart05 kullanıcısının son içeriği

1. bheart05

Yardım Mi 14T kamera dalgalanmasi

yeni fark ettim global cihaz yeni yd aldim ana kamera dalgalaniyor cekerken...cektikten sonra normal goruntu ama kamera uygulamasinda cekerken goruntu dalgalaniyor niye acaba..video portre vs sorun yok tek ana kamerada? yasayan varmi
  2. bheart05

Soru xiaomi 14 cin modeli

naptiniz kamera sorunu vardi global romda bunda varmi? ona gore bende kurcam
  3. bheart05

Yardım Mi 14 China ROM'u hat görmüyor

link bozulmus duzeltirmisiniz
  4. bheart05

Yardım Pc Telefonu gormuyor

sorun kablodanmis...Bimden aldigim kablo direk okudu
  5. bheart05

xioami eu rom kurulu ve gelistiri seceneklerinden dosya aktarimini sectim 1720898621 deniyeyim hocam ..is yerindeki pc ye taktigimda tak diye okuyor
  6. bheart05

kablo 67 watt sarj kablosuyla pc bagliyorum telefonda tek sarj aliyor yazisi cikiyor pc hic gormuyor tum driverleri yukledim usb port degistirdim sebeb nedir?
  7. bheart05

Yardım mi 14 Belgesel Kamera Sorunu

merhabalar xiomi 13 kullaniyorum xiomi 14 Eu rom cihaza gectim..Bu portre modunda leica Belgesel cekimde mi 13 te siyah beyaz efektli cikiyor fakat xiomi 14 te normal renk? bu sorunmu nasil duzeltiriz
  8. bheart05

Yardım Xiaomi 13 güncelleme sorunu

Arka kapaginda birinde CE etiketi varmi hypros olanin? genellikle global ce damgali olanlar direk guncelleme aliyor ..cin versiyonlarinda bazen fake rom atiliyor o yuzden elle guncelleme gerekebilir
  9. bheart05

Soru Ekran cozunurlugu hakkinds

merhabalar bu wqhd ile fhd arasinda ciddi fark varmi? netflixte 2k cozunurluk oynatiyormu.. hangisini onerirsiniz ben bir fark goremedim
  10. bheart05

Yardım Xiaomi 13 hyper os güncelleme gelmedi

o zaman kalayim:) tesekkurler
  11. bheart05

Yardım Xiaomi 13 hyper os güncelleme gelmedi

ayni sorun bendede var 14.07 yuklu fakat bir yandanda cogu gecmeyin diyor
  12. bheart05

Yardım Xiomi 13 Global Surum Guncelleme Sorunu

global 14.0.7 surumunu kullaniyorum yeni aldim bl kapali fakat guncelle dedigimde mevcut guncelleme yok diyor fakat hypreos globele gelmis bl acmadan nasil yukseltebilirim
  13. bheart05

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ 5G Hyper OS

cincemi? ve nasil yukleme yapabilecegiz
  14. bheart05

Yardım Rom attıktan sonra servis yok yazıdı

Hpres Rom Ne zaman gelir bu cihaza
  15. bheart05

İnceleme Redmi Note 13 Pro Özellikleri

ekran oled mi amoled mi
Üst Alt