Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sorunu yaşayıp hala çözemeyen varsa ben şu şekilde yaptım düzeldi. Anakart koruma kapağını açın.Kapagin altında orta kısımda(beyaz işaretlediğim bölüm) zannederim ses entegresi olacak bunun üzerine yani koruma kapağıyla anakart arasına 1mm kalınlığında çift taraflı bant ekleyip baskı...
Aynı durum bende de var. Tahminlerime göre bu sorunu yaşayan herkes telefonu arka cebinde taşıyanlar. Sürekli bu şekilde taşınması telefonun genel formunun az da olsa bozulmasına neden oluyor. Ekran tarafından içe bükük şu an benim telefon. Telefonu söktüm uzun uzun uğraştım. Arkadaşın da...
Selamlar.Ota linkinden indirdim ama kurarken rom paket hatası diyor biseyi yanlış mı yapıyorum acaba. 12.1.0 var bende üzerine yazmak istiyorum. Yazılım sürümünün üzerine gerektiği kadar tıkladım sağ üstteki ... Dan güncelleme paketi seçin tıklayıp indirdiğim dosyayı seçtim tamam dedim ama rom...
Merhaba
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Ben eskiden root falan çok uğraşmıştım ama unutmuşum birçok şeyi. Şu anki sorunum otadan gelen yüklemeyi yapmak istediğimde yeniden açılınca twrp ekranına atıyor ve yükleme yapamıyorum. Twrpde indirilen dosyayı bulamıyorum twrpyi nasıl kaldırabilirim...