Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta da belirttiğim gibi night sight özellikli ön kamerada yeşillenme olmayan bi google camera vardı fakat bir hata sonucu sildim şimdi doğru apkyı bulamıyorum kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ( ön kamerada hdr'yi kapatınca düzgün çeken versiyonları söylemeyin...
Tam açıklayıcı bir cevap olmamış çünkü zaten sistem güncellemelerinden sonra sistem sıfırlanmadığı için apk ile kurabiliyorduk aynı şekilde pie güncellemesini yaptıktan sonrada apk ile kurabileceğiz fakat pie güncellemesinden sonra android 8.0 e dönüş olmadığı için pie'ye güncelledikten sonra...
Arkadaşlar haziran güncellemesinden sonra telefon gelen aramalarda cebimden çıkartırken pantolona en ufak sürtmede bile kendiliğinden aramayı kabul ediyor veya reddediyor bu sorunu yaşayan var mı ve sorunun çözümünü bilen?
Keşke 6. Defayı da deneseydin bende 5 defa deneyip ulan bu son kurulmazsa kurulmaz baslarım gcam'ine diyip 6.da kurabilmiştim ayrıca gcam yükleme aracını kullan kurulumdan sonra root'u kaldırıp bootloader kilidini tekrar kapattığı için gelen güncellemeleri alabiliyorsun.
Ekran kullanım süreni bir kaç gün takip et aktif kullanımda 6 buçuk saatin üzerindeyse normaldir altındaysa sıkıntı vardır ama güncellemelerden olduğunu sanmıyorum aynı güncellemeler bende de var sorun yok pil kontrol bölümünden hangi uygulama ne kadar pil tüketmiş bak arkaplanda çalışıp...
Açıkcası banada hızlı bitiyor gibi geliyor ama ekran kullanım süreme baktığım zaman sürekli wifi ve mobil veri açık sosyal medya uygulamalarında aktif kullanımla 7-7 buçuk saat ekran kullanım süresi alıyorum ilk aldığım zaman ki değerlerle aynı
Benzeyf Hsynh play Store'dan kişiler ve telefon uygulamanız güncelleyin kişi birleştirme özelliği geliyor numara ve isim aynı olanları birleştirmenizi sağlıyor