BGBBGB kullanıcısının son içeriği

1. B

Çözüldü Vanilla yazi tipi Tr karakter istek

Merhaba arkadaslar Cok begendigim bir yazi tipi var fakat turkce karakterleri eksik. Begenen yada ilgilenip Türkçe karakter ekleyebilecek ve mtz olarak paylasabilecek arkadaslardan yardim bekliyorum
  2. B

Yardım Gmail önerilen kişi silme

Merhaba Arkadaşlar, Gerek forumu gerek ise internette yaptığım araştırmada bir çözümünü bulamadım. Gmail uygulamasında yeni bir mail yazacağım zaman gönderilecek kişi bölümüne autofill ile daha önce mail attığım kişiler gelebiliyor. Bunları silmenin bir yöntemini bulamadım. Aranızda yol...
  3. B

Vodafone Eu 9.12.19 sonrası Yanımda uygulaması

Merhaba arkadaşlar, Bu sabah güncelleme sonrası yanımda uygulaması açılmıyor. Temiz kurulum yaptım. gerek swift backup la gerek google play den yükledim ama bir türlü çalıştıramadım. Problem yaşayan var mı başka ?
  4. B

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Mi 8 Explorer edition için yok mu yaw :( bıktım eu romdan
  5. B

Tema Back v11 Tema Türkçe

Öyle bile olsa çok güzel temalar seçiyorsunuz. takipteyim :) teşekkürler
  6. B

Rehber Viper4AndroidFX Kullanımı ve Özel Ses Modları (Viper Codec)

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Fastboota geçiyor bir süre sonra. Mi 8 Explorer edt.
  7. B

Silinsin lütfen

Build.prop tan miui region IN yapmama ragmen temayi goremiyorum. Link verebilirmisiniz
  8. B

Tema Avengers 2.0 Dark Edition(mi10&mi11)

Ne yaparsam yapayim telefon numara ceviricisi bembeyaz kaliyor
  9. B

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Gecen haftaki kamerada ne guzel palm shutter (avuc ici algilama ile cekim) vardi. Bu hafta kaldirmislar. Yine bir surumde yazi tipini restart yapmadan degistirebiliyorduk onu da hemen kaldirdilar. Guzel olan ne varsa devam ettirmiyorlar. Masallah dedigimiz bir sonraki surume kadar yasiyor MI 8...
  10. B

Recovery Xiaomi Mi 8 EE Twrp 3.3.0-0503 Tek Tuş Yükleme Aracı

Ayarlardan ingilizceye cevirdim simdi. Offical degil bir kullanicinin duzenlemesi gibi geldi. İnsallah basimiza bisey gelmez [emoji846] MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. B

Recovery Xiaomi Mi 8 EE Twrp 3.3.0-0503 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam ben yukledim twrp dili çince oldu [emoji3525] MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

9,6,27 den sonra yüz tanıma özelliği kayboldu. Mi 8 EE
  13. B

Bir onceki surumde yazi tipi degistiginde telefonu yeniden baslatma gereksinimi kaldirilmisti. 9.5.17 de yazi tipi degisince reboot istiyor yine. Teyit edebilecek olan var mi? MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. B

Arkadaslar selam. Ayarlarda DAHA kisminda bulunan Kablosuz Ekran secenegi bildirim durum cubugunda kisayol olarak yok. Eklemenin bir yolu var mi bilmiyorum ama Sizce de olsa daha guzel olmaz mi? Geri bildirim yapmayi dusunuyorum. Sizde feature request olarak yazabilirmisiniz eu ya ? MI 8...
  15. B

Mod [Yeni] MI8 EE - Dual Speaker Audio Mod [Çift Hoparlör]

Hocam mi 8 explorer calismiyor. Eu beta rom 9.4.25 MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt