Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar
Cok begendigim bir yazi tipi var fakat turkce karakterleri eksik. Begenen yada ilgilenip Türkçe karakter ekleyebilecek ve mtz olarak paylasabilecek arkadaslardan yardim bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Gerek forumu gerek ise internette yaptığım araştırmada bir çözümünü bulamadım. Gmail uygulamasında yeni bir mail yazacağım zaman gönderilecek kişi bölümüne autofill ile daha önce mail attığım kişiler gelebiliyor. Bunları silmenin bir yöntemini bulamadım. Aranızda yol...
Merhaba arkadaşlar,
Bu sabah güncelleme sonrası yanımda uygulaması açılmıyor. Temiz kurulum yaptım. gerek swift backup la gerek google play den yükledim ama bir türlü çalıştıramadım.
Problem yaşayan var mı başka ?
Gecen haftaki kamerada ne guzel palm shutter (avuc ici algilama ile cekim) vardi. Bu hafta kaldirmislar. Yine bir surumde yazi tipini restart yapmadan degistirebiliyorduk onu da hemen kaldirdilar. Guzel olan ne varsa devam ettirmiyorlar. Masallah dedigimiz bir sonraki surume kadar yasiyor
MI 8...
Ayarlardan ingilizceye cevirdim simdi. Offical degil bir kullanicinin duzenlemesi gibi geldi. İnsallah basimiza bisey gelmez [emoji846]
MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir onceki surumde yazi tipi degistiginde telefonu yeniden baslatma gereksinimi kaldirilmisti. 9.5.17 de yazi tipi degisince reboot istiyor yine. Teyit edebilecek olan var mi?
MI 8 Explorer Edition cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar selam. Ayarlarda DAHA kisminda bulunan Kablosuz Ekran secenegi bildirim durum cubugunda kisayol olarak yok. Eklemenin bir yolu var mi bilmiyorum ama Sizce de olsa daha guzel olmaz mi? Geri bildirim yapmayi dusunuyorum. Sizde feature request olarak yazabilirmisiniz eu ya ?
MI 8...