Beyzakbg kullanıcısının son içeriği

1. Beyzakbg

Yardım genaral mobile format ekraninda kaldi

Bu marka degil ama arkadasimin telefonu general mobile elite format ekraninda kaldi, biliyorsaniz lutfen yardimci olun yapilabolecek bisey var mi, normalde secenek gelmesi gerekiyormus sanirim, oda gelmiyor.
  2. Beyzakbg

Soru Mi 5 seramik sadece 128 gb'de mi var?

arkasi cam ya 64 gb beyazin, bu kapaklar isitilarak cikartiliyormus galiba duydugum kadariyla.. Benim telefon asiri isiniyor acaba elimde kalirr Mi ? Birde aliminyum Mi ne cercevesi o hemen zedelendi ya darbede almadi nasil oldugunu bilmiyorum ezilmis yani hemen .. :(
  3. Beyzakbg

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

ve ben yine yapamadim :( Ancak videolari izleyince becerebiliyorum boyle seyleri
  4. Beyzakbg

Yardım Mi 5 google play yukleme

room gelmesini beklemek zorundayim Umarim bi an once gelir cunku indirdim ve acamadim maalesef yinede cok tesekkur ederim .
  5. Beyzakbg

bu dediginiz sitede olan surumlerle Mi ilgili daha kapsamli cevaplama imkaniniz var Mi ben biseyden anlamiyorum bu konularda
  6. Beyzakbg

l olmuyor ki cok denedim :(
  7. Beyzakbg

benim sorunum hic birseyden anlamamam :( global roomda hata var dediler o yuzden henuz yukletemedim xiaomia eu roomu nasil yapacagim ? peki...
  8. Beyzakbg

Mi 5ime global room henuz yuklenemedi ama google play yukleyemezmiyim ingilizce olsa da olur indirdigimde hata veriyor .
  9. Beyzakbg

Soru global room da hata

Mi 5e global room yukletecektim yazilimci arkadas hatadan dolayi askiya alindigini baska bi yolunun daha oldugunu Ancak riskli oldugunu telefonun komple cope gidebilecegini soylemis nedir dogruluk payi ?
  10. Beyzakbg

Soru Garantili Gelecek Mi5'ler Hakkında

yeri gelmisken Bende sunu sormak istiyorum, ben Mi 5imi cinden aldirdim pasaporta isletmek icin ne kadar surem var Birde hic bir sekilde Turkiyede garanti kapsamina sokamazmiyim ?
  11. Beyzakbg

Soru LBE business

bu nedir karsima reklam olarak cikiyor da iki uygulamayi ayni anda kullanabilirsin falan diyor. Yani kisacasi cok mu gereksiz az Mi gereksiz?Bu arada suanda da oldugu gibi Mi yazinca otomatik olarak m yi buyutuyor duzeltemezmiyim bunu ?
  12. Beyzakbg

19 Mayıs

Besiktas logosundan neden rahatsiz olundu anlayamadim, fenerbahce sampiyon olsaydi sahsen ben rahatsiz olmazdim orda o logonun bulunmasindan bu kadar tepkili olmak hic hos degil, bugunun logosu olarakta Ataturkun siuleti ve sanli bayragimizin olmasi gayet hos yere bakan bir Ataturkse gayet...
  13. Beyzakbg

İnceleme Xiaomi Mi5 Kutu Açılışı ve İlk İnceleme

Home tusuna basili tutunca degil ama normalde secenekler butonu olan soldaki butona basinca son kullanilanlar cikiyor, Bende kurcalama firsati bulamadim ama anaekran acikken Home tusu bi ise yaramiyor sanirim, uygulama icinden ana ekrana Home tusunabasarak gecis yapabiliyorum sadece.
Üst Alt