Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bir kaç gündür tam ekran modunda ekranı yatay kullanan uygulamalardan çıkarken sorun yaşıyorum. Google asistan otomatik olarak açılıyor. Ayarlardan google asistanı kapattığımda ise uygulamadan çıkmaya çalışırken google asistanı aç şeklinde bildirim geliyor. Bundan kurtulmak için ne...
Merhabalar 2 gün önce mi vacuum cleaner aldım ancak evin arka tarafında wifi çekmiyor ve oradaki hareketleri rastgele, geçtiği yerlerden defalarca geçiyor. Wifi sinyal artırıcı alarak bu sorunu giderebilir miyim,çift wifi bağlantısınu destekliyor mu?
Çekmeme sorunu bulunduğum bölge ile alakalı maalesef. Ekran uymasının sebebini çözemedim ama evet kendi kendine oluyor. Bazende kendi kendine ötmeye başlıyor. Aklıma sabah geldiği için o şekilde attım düzgün bir şarj döngüsü olursa yine atarım
1 seneyi geçkindir kullanıyorum. Miui global kararlı son sürüm var hiç kasma yaşamadım. Telefonu hiç kapatmıyor veya gereksiz dosya temizliği yapmıyor olabilir misiniz?