beyzagur kullanıcısının son içeriği

1. beyzagur

Çözüldü Google Asistan kapatma

Merhaba bir kaç gündür tam ekran modunda ekranı yatay kullanan uygulamalardan çıkarken sorun yaşıyorum. Google asistan otomatik olarak açılıyor. Ayarlardan google asistanı kapattığımda ise uygulamadan çıkmaya çalışırken google asistanı aç şeklinde bildirim geliyor. Bundan kurtulmak için ne...
  2. beyzagur

Yardım Mi vacuum çift wifi bağlantısı

Merhabalar 2 gün önce mi vacuum cleaner aldım ancak evin arka tarafında wifi çekmiyor ve oradaki hareketleri rastgele, geçtiği yerlerden defalarca geçiyor. Wifi sinyal artırıcı alarak bu sorunu giderebilir miyim,çift wifi bağlantısınu destekliyor mu?
  3. beyzagur

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Miui 11 de her zaman açık modu bende çalışmıyor çalışan var mı? 1572956923 Bana biraz daha akıcı gibi geldi ama uzun kullanımda ne olur bilmiyorum
  4. beyzagur

Soru Mi 8 batarya

Bende miui 10.3.5 sürümündeyim ama ekran süresi 4-5 saat. Miui 11 güncellemesini bekliyorum umarım düzeltmişlerdir
  5. beyzagur

Soru Mi 8 batarya

6. beyzagur

Soru Mi 8 batarya

Çekmeme sorunu bulunduğum bölge ile alakalı maalesef. Ekran uymasının sebebini çözemedim ama evet kendi kendine oluyor. Bazende kendi kendine ötmeye başlıyor. Aklıma sabah geldiği için o şekilde attım düzgün bir şarj döngüsü olursa yine atarım
  7. beyzagur

Soru Mi 8 batarya

Yurtta kalıyorum bilgisayarım yok o yüzden global romda kalmak zorundayım
  8. beyzagur

Soru Mi 8 batarya

Günde 2 defa şarja takmak zorunda kalıyorum aşırı sinir bozucu
  9. beyzagur

Soru Mi 8 batarya

Batarya verimim çok düştü en iyi aldığım bu kadar. Sizce bataryayı değiştirmeli miyim?
  10. beyzagur

Yardım Kyk wifi

Yoğunluktan olabilir çok yoğun saatlerde bazen giriş yapmıyor. Gece geç saatlerde veya sabah erken saatlerde deneyin
  11. beyzagur

Yardım Kyk wifi

Mi 8 de bağlanıyorum sıkıntı olmuyor
  12. beyzagur

Çözüldü Erişebilirlik menüsü

Evet o engel oluyormuş teşekkür ederimangel~~
  13. beyzagur

Çözüldü Erişebilirlik menüsü

Erişebilirlik menüsünde hiçbir şeye izin veremiyorum neden olabilir? Linkten bakabilirsiniz Screenrecorder-2019-09-16-19-38-09-534.mp4
  14. beyzagur

Yardım Son zamanlarda oluşan kasma sorunu?

1 seneyi geçkindir kullanıyorum. Miui global kararlı son sürüm var hiç kasma yaşamadım. Telefonu hiç kapatmıyor veya gereksiz dosya temizliği yapmıyor olabilir misiniz?
  15. beyzagur

Yardım Wifi kopması

Yurdun internetinde de aynı sıkıntıyı yaşıyordum ama çok kişi bağlandığı için diye düşünmüştüm
Üst Alt