Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung a30 imeii kayıtlı cihazda 64 gb hafıza olmasına rağmen yeterli alan yok uyarısı almaya başladım sadece 400 mb boş alan gözüküyo oysa o kadar dolu değil sebep nedir daha önce böyle bir sorun yoktu
Cihazim mi 8 se eu 10.2.1.0 yüklü twrp eski versiyon yüklü 1131 mi yanlış olmasın öyle birşey mi room 11 e geçmek istiyorum twrp 1227 guncelleyip mi room yuklemeliyim yoksa şuan ki mevcut twrp ile mi room 11 e gecebilirmiyim
Mi 9 t cihazım var kayıtlı fakat şebeke 3 g çalışmıyor 4.5 g çalışıyor 3 g işaretliyorum direk edge ye düşüyor sadece 4.5 g çalışıyor sorun ne olabilir imei işlemlerinde bi hat yapılmıs olabilir mi global 11.01 yüklü mi room yüklesem düzelir mi yoksa yeniden imeii repair işlemleri mi ypılması...
Selam arkadaşlar suan note 5 pro cihazımda mi room beta yüklü stabil versiyonu twrp den vipe yapıp yükleyebilirmiyim yoksa başka yapılması gereken işlemler var mı teşekkürler
Rom kuruldu ama şebeke çalışmıyor hocam sim kartı görmüyor cihaz
1574090747
Ne olmuş olabilir sim kartı görmüyor kartı çıkarıp taktım cihazı yeniden başlattım ama nafile şebeke işareti çarpı şeklinde imeiler duruyo ama hat çalışmıyor
1574091236
Mi room 9.10.10 o sürümü kurdum acaba ondan mı oldu...
Data store harici wipe advented vipe system onları seciyorum wipe yaptıktan sonra instal deyip zip dosyasını seçip kaydırarak mi room kuruyorum doğru anlamismiyim
Selam arkadaşlar mi 8 se cihazın var eu 10.3 sürüm den mi room a geçmek istiyorum bilgisayarım yok mi room dosyasını zip indirip twrp den güncelleyebilir miyim yapmam gerekenler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler