Beyza74 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Samsung a30

Samsung a30 imeii kayıtlı cihazda 64 gb hafıza olmasına rağmen yeterli alan yok uyarısı almaya başladım sadece 400 mb boş alan gözüküyo oysa o kadar dolu değil sebep nedir daha önce böyle bir sorun yoktu
  2. B

Yardım Mi 8 se

Cihazim mi 8 se eu 10.2.1.0 yüklü twrp eski versiyon yüklü 1131 mi yanlış olmasın öyle birşey mi room 11 e geçmek istiyorum twrp 1227 guncelleyip mi room yuklemeliyim yoksa şuan ki mevcut twrp ile mi room 11 e gecebilirmiyim
  3. B

Yardım Mi 9 t 3G çalışmıyor

Mi 9 t cihazım var kayıtlı fakat şebeke 3 g çalışmıyor 4.5 g çalışıyor 3 g işaretliyorum direk edge ye düşüyor sadece 4.5 g çalışıyor sorun ne olabilir imei işlemlerinde bi hat yapılmıs olabilir mi global 11.01 yüklü mi room yüklesem düzelir mi yoksa yeniden imeii repair işlemleri mi ypılması...
  4. B

Soru Mi room stabil m 11 redmi note 5 pro

Selam arkadaşlar suan note 5 pro cihazımda mi room beta yüklü stabil versiyonu twrp den vipe yapıp yükleyebilirmiyim yoksa başka yapılması gereken işlemler var mı teşekkürler
  5. B

Yardım mi 8 se twrp sorunu

mi 8 se cıhazıma chına rom yukledım tekrar twrp kurmak ıstıyorum ama bır turlu yapamadım yardımcı olabılecek bırılerı var mı
  6. B

Yardım Mi 8 se en iyi batarya performans veren rom

Mi 8 se en iyi rom batarya konusunda
  7. B

Yardım Mi 8 se eu 10.3 de mi room a geçmek istiyorum

Rom kuruldu ama şebeke çalışmıyor hocam sim kartı görmüyor cihaz 1574090747 Ne olmuş olabilir sim kartı görmüyor kartı çıkarıp taktım cihazı yeniden başlattım ama nafile şebeke işareti çarpı şeklinde imeiler duruyo ama hat çalışmıyor 1574091236 Mi room 9.10.10 o sürümü kurdum acaba ondan mı oldu...
  8. B

Teşekkürler hocam çok sağolun tek sefer bu işlemleri yapmak yeterli yoksa aynı işlemi bu kaç sefer yapmalimiyim
  9. B

Data store harici wipe advented vipe system onları seciyorum wipe yaptıktan sonra instal deyip zip dosyasını seçip kaydırarak mi room kuruyorum doğru anlamismiyim
  10. B

wipe -- adv. wipe data store bunları secmeyecegim değil mi
  11. B

Selam arkadaşlar mi 8 se cihazın var eu 10.3 sürüm den mi room a geçmek istiyorum bilgisayarım yok mi room dosyasını zip indirip twrp den güncelleyebilir miyim yapmam gerekenler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  12. B

Yardım mi 9 t fastboot modunda kaldı

yükledim hocam şuan ne yapmam gerekiyo kısaca anlatırmısınız
  13. B

sanırım değil bir türlü kuramadım
  14. B

pc görmüyo ki cihazı
  15. B

sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım pc cihazı bir türlü görmüyo