Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar tema uygulamasından saat temalarına bakıp seçiyorum hep çince bunun bir yolu yok mu ? yada türkçe her zaman açık ekranda kullanmalık saat temaları olan paylaşabilir mi ?
Cümleten selamın aleyküm telefonumu sıfırladım temiz mi room sürümü kurdum ama şuan gmail hesabını istiyor bende hatırlamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
mi8 se kullanıyorum cihazı miui 12 sürümüne güncelledim ama magiskte olan moduller gitmiş. youtube, ios emoji gibi şeyler. forum üzerinden bulup yüklesem sorun olur mu ? yoksa magiske gelene kadar beklemelimiyim ?
Selamın aleyküm arkadaşlar mi8 se 6/128 kullanıcısıyım şuan sürümüm beta eu.9.10.10 kullanıyorum sorunları yok memnunum ama güncellemek istiyorum ve malum şuan güncel beta sürümünde sensör gibi sorunları var bende miroom sürümüne geçmek istiyorum + ve - leri nelerdir hangi sürüme geçmeliyim...
selamın aleyküm arkadaşlar telefonumu düşürdüm ve ekranın bir kısmında morarma mevcut kırık vs yok sadece dokunmatiği çalışmıyor ? çıkma ekran bulabilir miyim ?