beytullahbkc kullanıcısının son içeriği

1. B

Tema her zaman açık ekran & kilit ekranı

Selamın aleyküm arkadaşlar tema uygulamasından saat temalarına bakıp seçiyorum hep çince bunun bir yolu yok mu ? yada türkçe her zaman açık ekranda kullanmalık saat temaları olan paylaşabilir mi ?
  2. B

Yardım format sonrası gmail

Cümleten selamın aleyküm telefonumu sıfırladım temiz mi room sürümü kurdum ama şuan gmail hesabını istiyor bende hatırlamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
  3. B

Yardım miui 12 sorunu ?

mi8 se kullanıyorum cihazı miui 12 sürümüne güncelledim ama magiskte olan moduller gitmiş. youtube, ios emoji gibi şeyler. forum üzerinden bulup yüklesem sorun olur mu ? yoksa magiske gelene kadar beklemelimiyim ?
  4. B

Yardım Türkçe çeviri isteği

Global Versiyon 11 diye geçiyor adı ama türkçe değil.. bir atabilir misiniz ?
  5. B

Soru MiRoom kullanıcaları bakabilir mi ?

Selamın aleyküm arkadaşlar mi8 se 6/128 kullanıcısıyım şuan sürümüm beta eu.9.10.10 kullanıyorum sorunları yok memnunum ama güncellemek istiyorum ve malum şuan güncel beta sürümünde sensör gibi sorunları var bende miroom sürümüne geçmek istiyorum + ve - leri nelerdir hangi sürüme geçmeliyim...
  6. B

Yardım ekran değişimi

selamın aleyküm arkadaşlar telefonumu düşürdüm ve ekranın bir kısmında morarma mevcut kırık vs yok sadece dokunmatiği çalışmıyor ? çıkma ekran bulabilir miyim ?
  7. B

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

Harika hocam teşekkürler
  8. B

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

9.10.10dan android 10a geçmeye değer mi arkadaşlar?
  9. B

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

açıklaman için sağol hocam bende şuan v1 kullanıyorum bir sıkıntı fark etmedim ama v2 güncelliyim dedim genede bu link v2 değil mi ?
  10. B

bu güncellemede sürüm hataları gitmiş olabilir ama link bulamadım birisi paslayabilir mi ?
  11. B

Mod FM Radyo (root)

hocam olurda denk gelirseniz haber verin bende bekliyorum
  12. B

İnceleme FDE.AI [6.2] [UPDATED]

mi8 se de çalışıyor mu ?
  13. B

İnceleme FDE.AI [6.2] [UPDATED]

önceden sorun yoktu şuan 5.5 sürümü kurulu ama çalışmıyor. önceden telefonu başlatınca fde start falan yazardı
  14. B

Mod FM Radyo (root)

mi8 se de olmuyor mi ekranda kalıyorum
Üst Alt