Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Redmi note 13 pro 5g cihazım var. Mi kilit açma durumunda kilit açık olarak görünüyor ama bootloader kilidi kapalı bu yüzden rom değiştiremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz"
İyi günler yeni yurt dışı redmi note 13 pro 5G 12 GB 256 GB bi cihaz aldım. Epey den bakarak e sim NFS diye aldım ama galiba ne e sim var ne nfc neyse içince global beta diye bi miui 14 global V 14.0.2.0TNRINXM Beta hindistan romu var buna global miui 14 orjinal room güncelleme kendisinden...
RE: [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.6.18 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE
İyi çalısmalar tekno kips diye bir sitede v6 5.5.22 yi yükşedim v6 5.6.25 güncelleme geldi güncellemeyi tıklayınca sizin yaptıgınız rom da böyle bir şey olamazmı acaba o sitenin rom u guzel degil sizinkini kullanıyorum...
Cvp: miui 4.10.18 yayınlandı siz nezaman yayınlayacaksınız
Huawei g7 modeli miui orjinal room kullaniyor bunun kullandigi room cok guzel bunu general mobile yapabilirmisiniz
[font=Verdana, Arial, sans-serif]merhabalar teknokips diye bir sitede miui general mobil için 4.10.18 yayınlanmış acaba hala sizde yokmu birde v6 ya nezaman geçilecek gm de
[font=Verdana, Arial, sans-serif]merhabalar teknokips diye bir sitede miui general mobil için 4.10.18 yayınlanmış acaba...
Cvp: [PORT][ROM][4.2.1] MIUI V5 4.9.12 By ROMCU[SİNAN SALMAN]
merhabalar teknokips diye bir sitede miui general mobil için 4.10.18 yayınlanmış acaba hala sizde yokmu birde v6 ya nezaman geçilecek gm de
Cvp: [ROM][PORT][4.2.1] MIUI V5 4.8.22 GM Discovery Türkçe By el7is
green life yi buldum ama sizin resimde verdiğiniz gibi değil bildirim çubuğu normal sizin bildirim çubuğu çok güzel mümkünse o olan temayı buraya yükleyebilirmisiniz varsa yoksa genede çok teşekkürler çok ilgilendiniz
eline koluna gözlerine aklına sağlık arkadaşım çok teşşekkürler bu senin kullandığın tema yı yollayabilirmisin bildirim çubuğu çok hoşuma gittide
Güzel olmus bu rom sadece sizin resimlerdeki gibi tema olmadı 2. Si ise neden 4.8.8 de kamerada galeriye geiş varken çalışırken nrdrn bu rom da çalışmıyor birde 4.8.1 den direk 4.8.15 update olacak