Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aosp Evo kurup tekrar MIUI döndüm cihaz bu şekilde hata veriyor Cihaz böyle bir hata veriyor Cihazımı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvenli değil
Napmam gerekir
Arkadaşlar merhaba garıp bir whatsap sorunu fark ettım haftalık yedek alıyorum fakat 630 mb olan yedek 193 mb dusmus kendı kendıne medıa ve hersey yedeklenıyor bişey silmiyorum bu sorunu yasayn varmı
Arkadaşlar merhaba MIUI 13 port rom kurdum gbord klavye üzerinde gömülü geldi hiç bir şekilde değişiklik yapılmasına izin vermiyor bu sorunu çözmek için twrp flaş eklentisi varmı acaba
beyler merhaba mi flaş ile rom kurarken hata verdı ve program ve telefon fastboot ekrnaında kaldı uzaktan veya farklı yolla bana yardımcı olacak bir arkadaş varmı acaba
Merhaba arkadaşlar mi9t telefonuma n11 üzerinden kılıf aldım fakat ahize bölümden sürekli içeriye toz kum kaçıyor ve telefonu çiziyor kılıf öneriniz varmı acaba biraz daha iyi kapatan
Beyler merhaba mi9t cihazımda güncellemeyi tam indirmeden yarıda kesildi ve ota dan geri çekildiğini duydum bu durum neden oldu bilgisi olan bazı arkadaşlar android 10 kullanmakta
Beyler merhaba hattım Turkcell 4.5 çekiyor gibi full görünüyor fakat erişim sağlayamıyorum bir çare bulamadım bazen düzeliyor ama bazen de can sıkıyor cozum önerisi varmı acaba
Arkadaşlar merhaba garip bir sorunla karşı karşıyayim MIUI 11 kurduktan sonra cihazı yeniden başlat dediğim zaman cihaz kapanıyor ve power tuşuna basarak açıyorum bu sorunu yaşayan varmı acaba