beyliceli kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Cihaz böyle bir hata veriyor

Merhaba arkadaşlar aosp Evo kurup tekrar MIUI döndüm cihaz bu şekilde hata veriyor Cihaz böyle bir hata veriyor Cihazımı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvenli değil Napmam gerekir
  2. B

Yardım Whatsap yedekleme sorunu

Arkadaşlar merhaba garıp bir whatsap sorunu fark ettım haftalık yedek alıyorum fakat 630 mb olan yedek 193 mb dusmus kendı kendıne medıa ve hersey yedeklenıyor bişey silmiyorum bu sorunu yasayn varmı
  3. B

Yardım Mi9t MIUI 13 port rom hakkinda

Arkadaşlar merhaba MIUI 13 port rom kurdum gbord klavye üzerinde gömülü geldi hiç bir şekilde değişiklik yapılmasına izin vermiyor bu sorunu çözmek için twrp flaş eklentisi varmı acaba
  4. B

Yardım Mi9t Fastboot ekranında kaldı

beyler merhaba mi flaş ile rom kurarken hata verdı ve program ve telefon fastboot ekrnaında kaldı uzaktan veya farklı yolla bana yardımcı olacak bir arkadaş varmı acaba
  5. B

Yardım Kayan pencereyi kapatamiyorum

Arkadaşlar merhaba mi9t cihazım artık kendi kendine mi oldu elimi değdi bildirim geldigi zaman küçük pencerede kalıyor eski haline nasıl getiririm
  6. B

Diğer Mi9t kılıf önerisi

Merhaba arkadaşlar mi9t telefonuma n11 üzerinden kılıf aldım fakat ahize bölümden sürekli içeriye toz kum kaçıyor ve telefonu çiziyor kılıf öneriniz varmı acaba biraz daha iyi kapatan
  7. B

Rom Mi9t ota güncelleme neden geri çekildi

Beyler merhaba mi9t cihazımda güncellemeyi tam indirmeden yarıda kesildi ve ota dan geri çekildiğini duydum bu durum neden oldu bilgisi olan bazı arkadaşlar android 10 kullanmakta
  8. B

Tema Huawei temasi

Beyler merhaba Huawei son temasını markette bulamadım rastlayan varmı acaba
  9. B

Yardım Mi9t internet şebeke sorunu

Beyler merhaba hattım Turkcell 4.5 çekiyor gibi full görünüyor fakat erişim sağlayamıyorum bir çare bulamadım bazen düzeliyor ama bazen de can sıkıyor cozum önerisi varmı acaba
  10. B

Soru Mİ9T CİHAZIM AÇILMIYOR

Hocam konu içerinde son sürüm var onu yükleyin birde tek tuş akıntı çıkardı bendede komut ile yükleme yapmayı deneyin
  11. B

Yardım Mi9t yeniden başlatma sorunu

Neresi hocam o dediğin ayar
  12. B

Recovery OrangeFox'mu ? TWRP'mi?

Yeni çıkan cihazlara alel acele twrp çıkıyor başlarda sorun yaratabiliyor zamanla soeunsuz oluyor
  13. B

Yardım Mi9t yeniden başlatma sorunu

Arkadaşlar merhaba garip bir sorunla karşı karşıyayim MIUI 11 kurduktan sonra cihazı yeniden başlat dediğim zaman cihaz kapanıyor ve power tuşuna basarak açıyorum bu sorunu yaşayan varmı acaba
  14. B

Recovery Mi 9T/K20 [TWRP] 3.1.1-2 FIXED from 4PDA [UNOFFICIAL]

Yukarıdaki uygun ve en stabil çalışan hocam
  15. B

Yardım Eu Rom Turkcell uygulama hakkında

Hocam baştan rom kurdum yine aynı nedendir anlamadım
Üst Alt