Beyaz kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi Band 4 güncelleme sorunu

Bir şey soracağım. Benim de .16 sürümü, nasıl oluyor da sürümler farklı oluyor? Nasıl oluyor da bir kısmına gelen güncelleme diğerine gelmiyor? Benimki Xiaomi Türkiye garantili, trendyoldan aldım. Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
  2. B

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Adımları doğru sayması için GPS olup olmaması önem arz etmez. GPS senin dünya üzerinde nerede olduğunu gösteren bir şey. GPS olsa da arabayla giderken adım sayabilir. Dolayısıyla yazılımla ve donanımla alakalı. He GPS hiç mi fayda sağlamaz, yok sağlayabilir tabi, hata payını düşürebilir ama...
  3. B

GPS yok sanırım ama hareketi algılayan sensörler var. Hareketi algıladığı için de GPS gerek yok zaten. Telefon sadece monitörize ediyor. Ekran gibi düşün, detaylı verileri oradan görüyorsun. Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
  4. B

Merhaba, öğlen uykusu yaptığım zaman uyku olarak hiçbir şey göstermiyor bende. Uyumamışım gibi... Sizde de durum aynı mı Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
  5. B

Soru Çin'den Mi Band 4 Almak

evet öyleymiş, bir gün çalışacak olsa o da heralde 1 yılı geçer, manası yok nfcli versiyonun trde. ama şu var onda sesli komut da var o işe yarayabilir sesli asistanlarla iletişimde
  6. B

Yardım Kulaklık ses sorunu / Redmi Note 6 Pro

Merhaba, Note 6 pro'nun kulaklık ses seviyesi beni tatmin etti. Ben QCY T3 aldım, bunun da ses yüksekliği güzel fakat bass düşük. Bunun için equalizer ayarı yapıcam ama nasıl yapacağımı bulamadım. kendi müzik uygulamasından kulaklık ayarlarından yapılıyor gösteriyor fakat bende o kısım aktif...
  7. B

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Yani bootloader açıp kitlersek garanti firması anlamıyor bu durumu? Hatta root da yapıp eski rootu yüklersek yine anlamıyorlar?
  8. B

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Merhaba, MIUI 10.3.6.0, ANDOID 9 PKQ1.18... Bu sistemde olanlar note 6 pro lar için garanti dışına çıkmayacak ggcam var mı, denk geldiniz mi, garanti dışına çıkmasa bile herhangi bir problem olur mu, teşekkürler
  9. B

Mi band 4 le 3ün boyutları aynı mı? Mi band 4 için metal kordon bakıyorum, band 3 için olanlar tam olarak uyar mı?
  10. B

Soru Çin'den Mi Band 4 Almak

Arkadaşlar merhaba, Mi band 4 global NFC'li versiyonunu almak istiyorum. Sanırım henüz Türkce dili desteklemiyor ayrıca NFC de Türkiye'de calışmıyormuş sanırım. Ben bir süre ingilizce ve nfcyi kullanmayabilirim ama zamanla güncelleme gelir mi hem türkce dil hem de NFC Trde aktiflik olarak? (Note...
  11. B

Arkadaşlar merhaba, Mi band 4 global NFC'li versiyonunu almak istiyorum. Sanırım henüz Türkce dili desteklemiyor ayrıca NFC de Türkiye'de calışmıyormuş sanırım. Ben bir süre ingilizce ve nfcyi kullanmayabilirim ama zamanla güncelleme gelir mi hem türkce dil hem de NFC Trde aktiflik olarak? (Note...
Üst Alt