bey4zz kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Temanın türkçe versiyonu var mı ?

linkteki temaya baktım güzel temaya benzemekte şuna bir bak : kendim deneyemedim müsait olunca deneyecegim
  2. B

Çözüldü YD Fake ROM'lu Xiaomi 13 HyperOS güncellemesi

Benzer durumda xiaomi 13 ultra var fake rom var üstünde bootloader kilidi de kapalı gözükmekte yardımlarınızı arz ederiz
  3. B

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

iyi çalışma teşekkürler
  4. B

Rehber Xiaomi 15'e HyperOS 2'de Xiaomi Dialer uygulamasını kurmak

Xiaomi 14 / yönergedeki gibi adımlar uygulandı +aktif çalışıyor teşekkürler
  5. B

HyperOS Xiaomi 12 XiaomiEu Android HyperOS

global gelmiş son sürümde kullanmaktayım 14.0.7 şarjı fazla tükettigi düşüncesindeyim
  6. B

HyperOS Xiaomi 12 XiaomiEu Android HyperOS

Deneyen veya kuran oldumu arkadaslar ?.
  7. B

MIUI 13 Xioami 12 - Tayvan Kararlı Rom V13.0.2.0.SLCTWXM İndirme Bağlantıları

arama ayarları kısmında klavye arama kısmında bi ayar var düzeltiliyor o kısım
  8. B

Satış Xiaomi Redmi Note11s

her modele ayrı ayrı konu açmaktansa tahmini orta üst değer e yakın rakam girdim 100 lira yada 10 yada 1000 yazmaktan daha iyidir listede adres ve iletişim numaramda mevcut. onununcuköy ustam ben bana güven demiyorum Allah yukarda yaptığımız iş sürekli bilgisayar başında yazılım web takılıyorum...
  9. B

Satış Xiaomi Redmi Note11s

Selamın aleyküm hayırl cumalar dilerim Allahın rahmet bereketi üzerinize olsun.diyarbakır merkezdeyim Elden teslimat yaparım veya gönderim saglarım listede adres ve iletişim bilgisi var. https://i.ibb.co/fdB7pc7/22-copy-3.jpg
  10. B

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

İşlemi yaptık IMEI değişti şebeke alamıyoruz Çalışmalar devam ediyor
  11. B

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Mi9se mi10 not10 not10lite/pro not10s madalya 🏅
  12. B

MIUI 12 Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V12.0.2.0.QFDIDXM İndirme Bağlantıları

az önce bu gece yanıma yazılımla alakalı sacma sapan sorunlar üzerine teslim aldıgım cihaza kurdum ilk izlenim performans farkedilir düzeyde cihaz kurulumu calısması seri arama mesajlar uygulaması google nin degil kendi servisleri ile geliyor yazılım gene global sadece ülke farkından dolayı...
  13. B

MIUI 12 Mi 10 - Hindistan Kararlı Rom V12.0.3.0.QJBINXM İndirme Bağlantıları

ustam bilgin var mıdır bu hindistanda dual sim sistemi aktif mi ?
  14. B

Mod Beklemeden BL Kilidinizi açın

konuyu canlandırmak gibi olmasın 6 saat önce taktıgım 9 saat süre veren 8 pro 238 saat süre uzatdı
Üst Alt